اینترنت فیبر نوری (تانوما)

سلام.
دوستانی که میخوان از مخابرات اینترنت بگیرن این مورد رو حتما دقت بکنند که توی قرارداد دیگه پرداخت خسارت به مخابرات برای لغو زود هنگام اشتراک وجود نداره و به جاش نوشته شده که اگر مشترک قبل از پایان زمان قرارداد اقدام به لغو اشتراک بکنه، هیچگونه مبلغی رو دریافت نمیکنه.

4 روز قبل هم با من تماس گرفتن گفتن فیبر شاتل توی منطقتون راه اندازی شده و اگر میخواین ثبت نامتون کنیم. منم با کله ثبت نام کردم :دی حرفای خوبی راجب فیبر شاتل شنیدم. در حال حاضر به نظر میرسه بهترین سرویس فیبر رو شاتل ارائه میده و بسیار با کیفیت و پایدار هستش. حداقل سرعت تضمین شده اش هم 100 مگابیت هست در صورتی که تمام پرووایدرهای دیگه نوشتن حداقل سرعت تضمینی 30 مگابیت بر ثانیه. سرویس های فیبرش و قیمت گیگ اضافی هم مناسب تر از بقیه ی پرووایدرها هستش.

حالا بیان نصب کنن ببینیم چی تحویل میدن :دی
به سلامتی به منم گفتن اگه بخوایی پروسش ۱ ماه طول میکشه تقریبا
فقط سوالی که برام پیش میاد اینه که مشکلی که بچه ها با فیبر پیدا کردن چیه؟ سر تمدیدش هست؟ یا قیمت حجم ها افزایش پیدا کرده؟
الان نمیدونم اینا قیمت تموم شدشه یا سیم کشی جداست؟ بعد سیم کشی رو کار باشه که خیلی افتضاح میشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Los Galacticos
به سلامتی به منم گفتن اگه بخوایی پروسش ۱ ماه طول میکشه تقریبا
فقط سوالی که برام پیش میاد اینه که مشکلی که بچه ها با فیبر پیدا کردن چیه؟ سر تمدیدش هست؟ یا قیمت حجم ها افزایش پیدا کرده؟
الان نمیدونم اینا قیمت تموم شدشه یا سیم کشی جداست؟ بعد سیم کشی رو کار باشه که خیلی افتضاح میشه
۵ ترابایت ۲۴ تومن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دمش گرم عجب تخفیفی داده آتیش زددد به مالش 😂😂 یکم دیگه تلاش کنه به های وب میرسه...

قیمتشو دارن پله ای بالا میبرن جوری که فقط قشر مرفه بتونن اینترنت فیبر بگیرن. مثلا همین شاتل رو ببین. 5 ترابایت رو زده 24 میلیون! تازه با کلی منت داره میده 5 میلیون. یعنی این وسط 19 میلیون تخفیف داده ولی بازم براش سود داره :دی
سیم کشی های فیبر اکثرا روی کار هست و اتفاقی هم براش نمیفته چون سیمش یه جوری هست که با قیچی مخصوص فیبر فقط میشه قیچیش کرد. باد و بارون و افتاب هم اثری روش نداره. سیمش رو هم از یه جایی میارن که حتی الامکان دست کسی به راحتی نرسه بهش.

قیمتشو دارن پله ای بالا میبرن جوری که فقط قشر مرفه بتونن اینترنت فیبر بگیرن. مثلا همین شاتل رو ببین. 5 ترابایت رو زده 24 میلیون! تازه با کلی منت داره میده 5 میلیون. یعنی این وسط 19 میلیون تخفیف داده ولی بازم براش سود داره :دی

سیم کشی های فیبر اکثرا روی کار هست و اتفاقی هم براش نمیفته چون سیمش یه جوری هست که با قیچی مخصوص فیبر فقط میشه قیچیش کرد. باد و بارون و افتاب هم اثری روش نداره. سیمش رو هم از یه جایی میارن که حتی الامکان دست کسی به راحتی نرسه بهش.
مشکل نمای ساختمونه
برای ماها که تو مجتمع زندگی میکنیم سخته

۵ ترابایت ۲۴ تومن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دمش گرم عجب تخفیفی داده آتیش زددد به مالش 😂😂 یکم دیگه تلاش کنه به های وب میرسه...

گرفتاری اینجاست که راه دیگه ای نداریم٬ من p2p دارم ماهی ۴۶۰ اینطورا دارم میدم٬ هم گرونه برام هم اونطور که باید باشه نیست٬ تستشو صفحات قبل گذاشتم فرقی با adsl نداره٬ یکم شاید اپلودش بهتر باشه٬ از لحاظ پینگ و پکت لاس هم اوکیه

• Like
Reactions: hooman28 and VICE
شدنی هست ؟
چون میگن سیمش نباید کج شه
بله اصلا نباید کامل خم بشه چون داخل این سیم ها یه چیزی مثل شیشه هست که اون بشکنه ارتباط قطع میشه اما خوبیش اینه دیگه نویز سیم برق و ... روش تاثیری نداره. برای ما تا دم واحد رو از سقف کاذب راهرو کشیدن بقیش رو هم خودمون داخل خونه داکت کار کردیم

بله اصلا نباید کامل خم بشه چون داخل این سیم ها یه چیزی مثل شیشه هست که اون بشکنه ارتباط قطع میشه اما خوبیش اینه دیگه نویز سیم برق و ... روش تاثیری نداره. برای ما تا دم واحد رو از سقف کاذب راهرو کشیدن بقیش رو هم خودمون داخل خونه داکت کار کردیم
این که خیلی بده واقعا! از یه طرف فیبر بدرد آدم پولدار میخوره، از طرف دیگه آدم پولدار هم نمیتونه کابل اینترنتش رو از پنجره و نمای ساختمون بگیره!! آمریکایی ها یچیزی میدونستن که اینترنت رو با کابل کواکسیال دادن به مشترک...

• Like
Reactions: Destro and VICE
اینا همش دون پاشیه چون هنوز فراگیر نشده فیبر، صبر کن بعد 1 سال وقتی تخفیفارو برداشتن و خواستن سالی 20 تومن ازت بگیرن اونجا دیدن داره :D

اینا همش دون پاشیه چون هنوز فراگیر نشده فیبر، صبر کن بعد 1 سال وقتی تخفیفارو برداشتن و خواستن سالی 20 تومن ازت بگیرن اونجا دیدن داره :D
شدیداً موافقم... اصلا خود همین شرکتا ممکنه adsl رو عمدا جمع کنند تا مردم سالی ۲۰ تومن بدن 😂😂 و اینجاست که حضرت اینترنت ماهواره ای باید وارد میدان بشه.‌..

• Smile
Reactions: GameMasterr
این که خیلی بده واقعا! از یه طرف فیبر بدرد آدم پولدار میخوره، از طرف دیگه آدم پولدار هم نمیتونه کابل اینترنتش رو از پنجره و نمای ساختمون بگیره!! آمریکایی ها یچیزی میدونستن که اینترنت رو با کابل کواکسیال دادن به مشترک...
چرا از پنجره و نمای ساختمون ؟؟؟
ساختمون برج یا مجتمع باشه که خیلی راحتتره چون تمام سیم های اصلی برق و تلفن از داکت مرکزی ساختمون رد میشن و کابل فیبر من رو از همون جا آوردن داخل خونه و در کنار اولین پریز تلفن پریز مخصوص فیبر رو نصب کردن
این مودمی که در تصویر میبینید الان حدود 7 ساله نصب شده و واقعا از لحاظ استیبل بودن خیلی خیلی از adsl بهتره
اون سیم تلفن رو هم از مودم به پریز زدم تا کل پریز های تلفن خونه کار کنه
1723457610256.png
تنها مشکل فیبر فقط قیمت سرویس هاست منتظرم سرویس فعلی تموم بشه ببینم چقدر فرق کرده (الان تو پنل هیچی نمیاره )

چرا از پنجره و نمای ساختمون ؟؟؟
ساختمون برج یا مجتمع باشه که خیلی راحتتره چون تمام سیم های اصلی برق و تلفن از داکت مرکزی ساختمون رد میشن و کابل فیبر من رو از همون جا آوردن داخل خونه و در کنار اولین پریز تلفن پریز مخصوص فیبر رو نصب کردن
این مودمی که در تصویر میبینید الان حدود 7 ساله نصب شده و واقعا از لحاظ استیبل بودن خیلی خیلی از adsl بهتره
اون سیم تلفن رو هم از مودم به پریز زدم تا کل پریز های تلفن خونه کار کنه
View attachment 346265
تنها مشکل فیبر فقط قیمت سرویس هاست منتظرم سرویس فعلی تموم بشه ببینم چقدر فرق کرده (الان تو پنل هیچی نمیاره )
من هنوز فیبر نگرفتم ولی از الان استرس همین سیم کشی داخلیش رو دارم که دوست ندارم روکار باشه.ولی راستش درست متوجه نشدم که چی کار کردین شما :-?

ببینید ما یه اتافک تاسیسات داریم که همه چی مثل جعبه تقسیم و سیم های تلفن ها و آیفون تصویری و آسانسور اونجا هستن و از اونجا مثلا سیمها تقسیم شدن تو واحدها.حالا فرضا از بیرون کابل فیبر رو بیارن تا اونجا، از اونجا چطوری باید مثلا برسونیمش طبقه 4؟مثلا راه سیم تلفنمون معلوم باشه خود طرف میتونه از همون راه سیم رو برسونه بالا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or