اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان حدود ۲ هفته ای هست که یه اختلال عجیب رو اینترنت من افتاده. ۲-۳ روز اول که کلا قطع بود بعدم که وصل شد سرعت بشدت در طول روز نوسان داره و به هیچ عنوان مثل قبل نیست، تو بعضی ساعات هم کلا غیرقابل استفاده میشه. پکت لاست و پینگ هم وضعیتش افتضاح شده در صورتی که قبلش خوب بود. کسی همچین مشکلی داشته؟

دوستان حدود ۲ هفته ای هست که یه اختلال عجیب رو اینترنت من افتاده. ۲-۳ روز اول که کلا قطع بود بعدم که وصل شد سرعت بشدت در طول روز نوسان داره و به هیچ عنوان مثل قبل نیست، تو بعضی ساعات هم کلا غیرقابل استفاده میشه. پکت لاست و پینگ هم وضعیتش افتضاح شده در صورتی که قبلش خوب بود. کسی همچین مشکلی داشته؟
منم این مشکل رو از وقتی این سرویس جدیده رو گرفتم دارم حالا جالب اینه سرویس من ۳۰۰ مگ هست فقط از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ صبح ۳۰۰ مگ دانلود رو بهم میده بعدش سرعت افت میکنه. نکته جالب اینجاست وقتی که vpn میزنم سرعتم فیکس ۳۰۰ میشه وقتی قطع میکنم تا زیر ۵۰ هم افت میکنه

بعد از یه هفته که ۲۰۲۰ رو با تماس هام ترکوندم و تهدید به اینکه به ۱۹۵ شکایت میکنم کارشناس اومد خودش با سیستم خودش تست گرفت برگاش ریخت گفت اینطوریش رو دیگه تا حالا ندیده بودم که سرعت با vpn بره بالا بدون اون بیاد پایین
آخرش هم مشخص شد سرویس ftto به خاطر تجاری بودنش اینطوریه اما خودشونم نمیدونن چرا
گفتن برات سرویس رو عوض کنیم اما فقط سرویس ۱۰۰ مگ میتونیم بهت بدیم که منم از خیرش گذشتم چون تقریبا ۷۰ ۸۰ درصد کارهای من با vpn هست حیف بود حجم ماهی ۸۰۰ گیگ رو با ماهانه ۴۶۰ تومن از دست بدم.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk

منم این مشکل رو از وقتی این سرویس جدیده رو گرفتم دارم حالا جالب اینه سرویس من ۳۰۰ مگ هست فقط از ساعت ۸ صبح تا ۱۱ صبح ۳۰۰ مگ دانلود رو بهم میده بعدش سرعت افت میکنه. نکته جالب اینجاست وقتی که vpn میزنم سرعتم فیکس ۳۰۰ میشه وقتی قطع میکنم تا زیر ۵۰ هم افت میکنه

بعد از یه هفته که ۲۰۲۰ رو با تماس هام ترکوندم و تهدید به اینکه به ۱۹۵ شکایت میکنم کارشناس اومد خودش با سیستم خودش تست گرفت برگاش ریخت گفت اینطوریش رو دیگه تا حالا ندیده بودم که سرعت با vpn بره بالا بدون اون بیاد پایین
آخرش هم مشخص شد سرویس ftto به خاطر تجاری بودنش اینطوریه اما خودشونم نمیدونن چرا
گفتن برات سرویس رو عوض کنیم اما فقط سرویس ۱۰۰ مگ میتونیم بهت بدیم که منم از خیرش گذشتم چون تقریبا ۷۰ ۸۰ درصد کارهای من با vpn هست حیف بود حجم ماهی ۸۰۰ گیگ رو با ماهانه ۴۶۰ تومن از دست بدم.

Sent from my SM-N9750 using Tapatalk
دقیقا از منم همینطوری شده اون موقع که اینطوری شد سرویس ۵۰ مگ داشتم الان که ۱۰۰ مگ گرفتم بازم همینطوریه :D بدون vpn سرعت در حد ۴ مگابیته :D تازه از من FTTO نیست!

• Smile
Reactions: MO021
باکس فیبر نوری کابل داخل این تقسیم و به خانه ها میره
بعید میدونم چون این باکس اولا مثل باکسهای روتین فیبر اصلا هیچ پروتکشنی برای ورود گرد و غبار نداره و از بالا هم باز میشه..دقیقا عین همین 15 ساله که دم در بلوک ما هم هست..از زاویه خم شدن اون کابلی هم که ازش اومده بیرون مشخصه که فیبر نیست..

بعید میدونم چون این باکس اولا مثل باکسهای روتین فیبر اصلا هیچ پروتکشنی برای ورود گرد و غبار نداره و از بالا هم باز میشه..دقیقا عین همین 15 ساله که دم در بلوک ما هم هست..از زاویه خم شدن اون کابلی هم که ازش اومده بیرون مشخصه که فیبر نیست..
اها ممنون
باکس فیبر متفاوته ولی دقیقا ساختارش مثل این شکل بود‌

• Like
Reactions: Homay00n and VICE
دوستان همونطوری که پیش بینی کرده بودم؛ جشنواره فیبر نوری آغاز شده.
به نظرتون کدوم طرح رو انتخاب کنم؟
لینک
200 گیگ خیلی کمه برای فیبر در ماه ماهی 464 اصلا نمیارزه مخصوصا با این حجم بازی ها و مصرف social media ها که سرعت بیشتر باشه حجم بیشتری مصرف میکنه مخصوصا اینستاگرام

200 گیگ خیلی کمه برای فیبر در ماه ماهی 464 اصلا نمیارزه مخصوصا با این حجم بازی ها و مصرف social media ها که سرعت بیشتر باشه حجم بیشتری مصرف میکنه مخصوصا اینستاگرام
خب من الان حقیقتاً نزدیک به ۴ میلیون و خورده‌ای ندارم پرداخت کنم یک جا.
اون یکی که سرعتش پایین‌تره و ۲ میلیون و خورده‌‌ای هم هست رو که کلاً بی‌خیال!
وقتی میگن نهایت سرعت تا ۳۰۰ مگابیت، اگه شانس منه؛ در بهترین حالت سرعت ۵۰-۶۰ مگابیت نصیبم میشه!

تنها راهی که دارم همین سرعت تا ۱۰۰۰ مگابیت رو بخرم اما بصورت قسطی.
درسته گفتن ۲۰۰ گیگ برای ۱۲ ماه؛ اما خرید حجم اضافه‌اش همچین گرون نیست. ۱۰۰ گیگ رو میدن ۹۰ هزارتومن.
حالا فردا که تعطیله مخابرات چون پنجشنبه‌ست،
شنبه هم فکر کنم تعطیل باشه و یکشنبه هم همینطور!
میره تا روز دوشنبه!!
امیدوارم حداقل‌ مخابرات این منطقه؛ طرح تا سرعت ۱۰۰۰ مگابیت رو ارائه بده!
من یه سوالی که برام پیش اومده این هست که اگه بخوان کابل رو بیارن داخل واحد؛ دیوار رو سوراخ میکنن دیگه؛ نه؟~X(#:-S

پ.ن:
ماهی ۲۰۰ گیگ هست یا کل دوازده ماه ۲۰۰ گیگه؟

آقا من یه نگا به تنظیمات مودم انداختم و RX optical power کلا روی ۴۰- ثابته و رفرنسش رو گفته بین ۲۷- و ۸- باید باشه.
ممکنه مشکل بخاطر همین باشه؟
1000006413.jpg

2 روز پیش به پیشنهاد @Sarvior رفتم تو 195 از ایرانسل و مخابرات شکایت کردم.مخابرات که هیچی ولی ایرانسل زود تماس گرفت و گفت باور کنید ثبت نام شما تو سایت در جریانه و ما منتظریم عملیات فلان و فلان انجام بشه تا مجوز بدن که شاید یکی دوماه دیگه طول بکشه.
منم دیگه الکی گفتم پس چرا مخابرات زنگ زد گفت شامل شما میشه و بیا برای ثبت نام؟(حالا در اصل من ثبت نام کردم ولی اونا گفتن فعلا باید بررسی بشه :D )

لحن طرف یهو عوض شد گفت مخابرات ثبت نام کردید؟گفتم آره ولی دلم میخواست ایرانسل بگیرم ولی چه حیف دیگه نمیشه :))
دیگه گفت ببینید ما داریم تلاش میکنیم و حتما در عرض همین یکی دو ماه حل میشه و اگه میتونید صبر کنید و...گفتم دیگه هرکی زودتر اومد همون رو میگیرم 😏

حالا اگه مخابرات هم زنگ زد برعکس همینو بهش میگم :D

دوستان همونطوری که پیش بینی کرده بودم؛ جشنواره فیبر نوری آغاز شده.
به نظرتون کدوم طرح رو انتخاب کنم؟
لینک
دوستان قراره واسم طرح 297 هزار تومنی رو فعال کنن 300 مگ با حجم 80 اما من فکر می کردم اینا قراره هر ماه 80 گیگ بدن الان این واسه هرماه یا 12 ماه کلا 80 گیگ ؟؟
بعد ماه بعدش نمیتونم سرعت 1000 مگ بردارم ؟

• Like
Reactions: TheGodfather

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or