خیلی خیلی ممنون که درخواست رو انجام دادین.
جسارت نباشه، شما در مخابرات آشنا دارید؟ این سوال رو می پرسم چون سرویس تانوما حدود 1 ماه هستش که فاز اولش افتتاح شده.
اما شما طبق فرمایش خودتون سه ماه پیش درخواست فیبر به منزل دادین که اخیرا آماده شده.
در این 1 ماه هم سرویس تانوما آمده،تا الان فقط شما در فروم های ایرانی این سرویس رو دارین و تست گذاشتین.
با وجود اینکه خود مخابرات گفته که برای شهر تهران 245 هزار پورت خالی برای تانوما درنظرگرفته شده و در چنداستان دیگه هم سرویس میدن، با این حال هنوز هیچ شخصی رو رسما ندیدیم که سرویس تانوما براش فعال کردن باشن که بتونه در فروم ها تست بذاره. فرمودید که ساکن آذربایجان شرقی هستید و اما استان شما جز استان هایی که مخابرات برای سرویس تانوما معرفی کرده، نیستش!
من خودم تهران هستم و بلوک ما یک جعبه تلفن عادی داره + یک Optical network unit که تا اونجایی که جستجو کردم، متوجه شدم که ONU فیبر هستش که بعدا به دو زوج برای خط تلفن تبدیل میشه و برای مقاصد اینترنت بر پایه فیبر درنظر نگرفتن. برای واگذاری خط تلفن هستش.
برای ساختمان شما یک Optical network terminal outdoor اختصاصی گذاشتن که ظاهرا 3 ماه هم طول کشیده که فیبر بکشن تا منزل شما که تا حدودی هم منطقی هستش. چون فیبر معمولا زیر زمین کار میذارن(Buried) و نیاز به کندن زمین داره.
اینطور که معلومه باید برای هر شخص متقاضی در استان های پشتبانی شده، یک Optical network terminal مثل شما تا درب ساختمان شخص بیارن که حداقل 1 ماه زمان نیاز داره.
من هم درخواست امکان سنجی برای تانوما دادم و فردا نتیجه رو می پرسم. با وارد کردن شماره تلفن مون در سایت مخابرات نشان میده که منطقه ما تخت پوشش نیست اما شخصی که از ما به مخابرات محله 2-3 کیلومتر نزدیک تر باشه، تحت پوشش FTTX هستش! برای شما هم ظاهرا سایت زده که تحت پوشش نیست. سایت شون هم ظاهرا اطمینانی بهش نیست.
طبق ادعا خود مخابرات کسی که فیبر تا ساختمان شون کشیده باشن( جعبه ONT نصب باشه برایشون) تا 48 ساعت سرویس فعال میشه.
واقعا کسی هستش که فیبر تا خانه شون کشیده باشن( جعبه ONT) و آماده دریافت سرویس تانوما باشن؟ بعید می دونم! تا الان که کسی در فروم ها و اینترنت حرفی نزده.
با گذشت زمان معلوم میشه. اینطور که معلومه حداقل باید 1-2 ماه صبر کنیم که فیبر تا درب ساختمان بیارن. کندن زمین و... البته من اطلاعاتی زیادی در زمینه مخابرات ندارم. شاید هم زودتر هم به اشخاص متقاضی واگذار بشه. با اون سرعتی و پینگی که شما گذاشتین، شاید ارزش صبر در حد ماه رو داشته باشه.
ضمنا بنده مشترک ADSL مخابرات هم هستم و برای مشترکین تحت پوشش طرح کابل برگردان هم برای تانوما دارند.