DoppelGang3rX1
کاربر سایت
داداش یکم توضیح بده چیکار کردی؟! کجایی؟! چجوری این سرویس رو گرفتی!من واسه سرویس 100 مگابت با 500 گیگ حجم یکساله 1400 دادم البته با مودم رایگان
یه عکس گزاشتی همه رو حسرت به دل کنی!
داداش یکم توضیح بده چیکار کردی؟! کجایی؟! چجوری این سرویس رو گرفتی!من واسه سرویس 100 مگابت با 500 گیگ حجم یکساله 1400 دادم البته با مودم رایگان
غیر ممکنه پینگش با ایران 94 باشه، توی تست صفحه قبل مشخص نیست دقیقا با کجا پینگ گرفته شده.حالا بیایید پینگ همینو مقایسه کنید مطمئن هستم فاجعه است،یکی صفحه قبل عکس گذاشته پینگش با داخل 94 هست!فکر کنم با خارج باید رو 400باشه XD
الان با وضعیت اینترنت من پینگ با داخل 9هست..............................
برای خود من که سرعت خیلی بالا ملاک نیست 10مگابیت سرعت دارم معادل 1000کیلوبایت راضیم پینگمم خوبه
اینا بجای اینکارا و سرعت های فضایی بیاین وضعیت پینگ ما رو درست کنن
اون پینگه داخلی نیست.... پینگه فرانسه هستشحالا بیایید پینگ همینو مقایسه کنید مطمئن هستم فاجعه است،یکی صفحه قبل عکس گذاشته پینگش با داخل 94 هست!فکر کنم با خارج باید رو 400باشه XD
الان با وضعیت اینترنت من پینگ با داخل 9هست..............................
برای خود من که سرعت خیلی بالا ملاک نیست 10مگابیت سرعت دارم معادل 1000کیلوبایت راضیم پینگمم خوبه
اینا بجای اینکارا و سرعت های فضایی بیاین وضعیت پینگ ما رو درست کنن
الان پینگ من با فرانسه هم همینه میتونم عکس بزارم..بازم زیاده مشکل اینه ما به 100 و 90راضی شدیم که اصلا خوب نیستاون پینگه داخلی نیست.... پینگه فرانسه هستش
بهترین پینگ ایران با اروپا بهتر از 70-75 نمیشه اونم برای شمال ایران با اروپا مگر اینکه مسیر جدید یا میانبری در کانال های ارتباطی ایجاد بشه تا فاصله کوتاه تر بشه که بعیده فعلا پس پینگ الان همینقدر کفایت می کنه و سرعت خیلی بیشتر مهمه، قطعا 12MB/s سرعت بسیار قابل قبولی هست برای ایرانی که تا یکسال پیش 1MB/s هم به سختی در دسترس بود.الان پینگ من با فرانسه هم همینه میتونم عکس بزارم..بازم زیاده مشکل اینه ما به 100 و 90راضی شدیم که اصلا خوب نیست
پایداریش که خیلی عالیه ولی این عکسهایی که گذاشتم واسه این ناپایداره که با روتر گرفتمشون و وقتی مستقیم با لن وصل میکنم خیلی ثبات داره.پینگ تایم خیلی فرق نکرده ولی توی بازی خیلی خیلی مشخصتر هستش که پینگ بهتر شده.الان pes17 آنلاینش رو مثل آفلاین میزنم و تو bf1 هم عکس العمل هام خیلی سریعتر شده و دیگه طرف یه خشاب روم خالی نمیکنه که منم بیخبر باشم.دوست عزیزآقای Malek911 دقیقا توضیح بفرمایید که کیفیت و سرعت و پایداری و پینگ با اروپای این سرویسی که دارید چطور هست ؟ ریز هزینه هایی که دادید چیا بوده ؟
شما خودتون کجا زندگی می کنید و ... شدیدا به اطلاعات نیازمندیم. ممنونم.
از کجا میشه فهمید مخابرات این سرویس رو میده یا نه ؟ سایت خاصی دارن ؟ هنوز فکر نکنم تو جاهای دیگه جز تهران اومده باشه ..مثلا رشت منظورمه..اما اگه سایتی دارن لطف میکنی بزاری چک کنیمپایداریش که خیلی عالیه ولی این عکسهایی که گذاشتم واسه این ناپایداره که با روتر گرفتمشون و وقتی مستقیم با لن وصل میکنم خیلی ثبات داره.پینگ تایم خیلی فرق نکرده ولی توی بازی خیلی خیلی مشخصتر هستش که پینگ بهتر شده.الان pes17 آنلاینش رو مثل آفلاین میزنم و تو bf1 هم عکس العمل هام خیلی سریعتر شده و دیگه طرف یه خشاب روم خالی نمیکنه که منم بیخبر باشم.
هزینه هاش هم 60 تومن ماهانه آب و نمان داره که سالانه 720 تومن میشه.یه ip استاتیک هم ماهیی 10 تومن که سالی 120 تومن و حدود 500 تومن که هزینه سرویس 100 مگابیت با 500 گیگ حجمش شده.حجم اضافی هم گیگی 900 تومن میدن
والا مخابرات یه سایت داشت که شماره رو میزدی و میگفت میشه یا نه الانم یادم نیست ولی من خودم از رو کنجکاوی شماره ای که فیبر دارم رو توش وارد کردم گفت امکانش نیستاز کجا میشه فهمید مخابرات این سرویس رو میده یا نه ؟ سایت خاصی دارن ؟ هنوز فکر نکنم تو جاهای دیگه جز تهران اومده باشه ..مثلا رشت منظورمه..اما اگه سایتی دارن لطف میکنی بزاری چک کنیم
که بعیده فعلا پس پینگ الان همینقدر کفایت می کنه و سرعت خیلی بیشتر مهمه، قطعا 12MB/s سرعت بسیار قابل قبولی هست برای ایرانی که تا یکسا
پایداریش که خیلی عالیه ولی این عکسهایی که گذاشتم واسه این ناپایداره که با روتر گرفتمشون و وقتی مستقیم با لن وصل میکنم خیلی ثبات داره.پینگ تایم خیلی فرق نکرده ولی توی بازی خیلی خیلی مشخصتر هستش که پینگ بهتر شده.الان pes17 آنلاینش رو مثل آفلاین میزنم و تو bf1 هم عکس العمل هام خیلی سریعتر شده و دیگه طرف یه خشاب روم خالی نمیکنه که منم بیخبر باشم.
هزینه هاش هم 60 تومن ماهانه آب و نمان داره که سالانه 720 تومن میشه.یه ip استاتیک هم ماهیی 10 تومن که سالی 120 تومن و حدود 500 تومن که هزینه سرویس 100 مگابیت با 500 گیگ حجمش شده.حجم اضافی هم گیگی 900 تومن میدن