میتونستی 195 شکایت کنی بابت این که توی تایم تنظیم شده پاسخگو نیستنحالا نمیدونم همچین چیزی هست یا نه اما نمیدونم چرا حس میکنم حالا حالا ها اینو نمیزارن شرکتای خصوصی بیارن...انحصاری کردنش که بتونن راحت یه بخور بخور اساسی کنن روش .. البته شاید اشتباه بگم اما حسم اینه
چون قبلا شنیده بودم تو این 2/3 سال حداقل فقط خود مخابرات این سرویسو میخواد بده
همینطور که این رفیقمون بالا نوشته دقیقا همینطوره .. مخابرات بعد یه مدت کلا براش مهم نیس ..زنگ بزنی پشتیبانیش بر داره یه بار کاملا متوجه میشی داستان چطوریاس ..از سطح درک و فهم اون طرف..یه بار ساعت 2 شب زنگ زدم بهشون دیدم داره با من دعوا میکنه
تو چرا الان زنگ زدی من خوابم بیاد..باور کنین واقعیتا..دیگه هیچی عذر خواهی کردم ازش که وقتشونو گرفتم.. در کل این خصوصی ها هر چر باشن رو اینجور مساعل بیخیال نیستن و جوابگو ان بیشترشون
چه شرکتی؟چه سرویسی؟الان یک فیلم با کیفیت درست حسابی بخوای دانلود کنی بین 10 تا 15 گیگ حجم داره.
بازیهای کامپیوتری رفتن روی 50 گیگ به بالا و آپدیتها هم زیر یک گیگ نیستند.
برنامه ها هم دائم در حال حجیمتر شدن هستند.
سایتها عادی هم که دایم شلوغتر و حجیمتر میشن.
اینترنتتون هم به رسیور و تبلت و... هم وصل باشه که باز خودش حجم میبره.
با این اوصاف حتما دانلود رایگان شبانه لازم هستش.
وبگردی که به قول دوستان با 512 هم میشه کرد اصل سرعت برای فیلم و شبکه دیدن و دانلود کردن هستش دیگه که اونم با حجم کم نمیشه ازش استفاده کرد.
الان با یکی از شرکتهای خصوصی که من نت دارم و دانلود شبانه داره شبی بین 12 تا 14 گیگ دانلود میده...
کلا تجهیزات فیبر گرون هست ! مبدل چی ؟!کسی مث من پیگیر هست یه همه بیخیال شدن ؟ :grin:
خود مخابرات گفته مودم روتر مخصوصش حدود 300تومنه میخوام ببینم کسی میدونه میشه ارزونتر گیر آورد یا نه ؟ ازین مبدلا بزنیم سرعت کند میشه ؟ :think:
من میگم اگه تو کار دانلودی نمیصرفهکسی مث من پیگیر هست یه همه بیخیال شدن ؟ :grin:
خود مخابرات گفته مودم روتر مخصوصش حدود 300تومنه میخوام ببینم کسی میدونه میشه ارزونتر گیر آورد یا نه ؟ ازین مبدلا بزنیم سرعت کند میشه ؟ :think:
مودمی که من دارم و مخابرات گفته بود ۳۰۰-۴۰۰ تومنه تو اینترنت ۳۵ دلار زدنش.یعنی آشغالترین.البته مودم لازم نیست ،یه روتر که ورودی فیبر داشته باشه کافیه.میکروتیک داره از این روترهاکسی مث من پیگیر هست یه همه بیخیال شدن ؟ :grin:
اتفاقا خیلی بصرفه هست برای من ، من الان پارس آنلاین دارم 2مگ و کل پهنای باند ساپورت شده از طرف خونمون 4مگ هست که وقتی سرویس رو روی 4مگ میذاریم کلا نویز میوفته روش و نمیشه استفاده کرد ماهی تقریبا 100 150 تومن داریم برای سرویس محدود 2مگ 20گیگ میدیم که با تعرفه های مخابرات و پهنای باندش خیلی بصرفه هست ! من یه سرویس الماس 1 بگیرم 100مگ پهنای باند دارم با 100گیگ ترافیک که خیلی خوبه با 110تومن ! حالا اون هزینه های اولیش بماند که 600 تومن میشه حدودا ولی به نظرم میارزه.من میگم اگه تو کار دانلودی نمیصرفه
اما اگه تو کار بازی انلاینی شاید بصرفه به شرط دانلود کم کردن
چون معمولا adsl تایم رایگان داره اینا بجز یه سرویس که فک کنم دیدم رایگان ندارن و در صورت دانلود بالا هزینش زیاد میشه
مثلا من پارسال حدود 3 ترا دانلود زدم اگه بخوام اونجا اینکار رو کنم کهدیگه هیچی
مبدل کابل فیبرنوری به شبکه . تصمیم داشتم تبدیل کنم به شبکه و شبکه رو بزنم به روتر که مثکه نمیشه و باید از طرف مخابرات تو سیستمشون تعریف بشهکلا تجهیزات فیبر گرون هست ! مبدل چی ؟!
از خود مخابرات گرفتین ؟مودمی که من دارم و مخابرات گفته بود ۳۰۰-۴۰۰ تومنه تو اینترنت ۳۵ دلار زدنش.یعنی آشغالترین.البته مودم لازم نیست ،یه روتر که ورودی فیبر داشته باشه کافیه.میکروتیک داره از این روترها