اینترنت در سایه یا پروژه اینترنت چمدانی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
قضیه اینه که ایران نمیتونه اون دکل هارو نابود کنه! اگر قرار باشه در خارج از مرز های ایران زده بشه در عراق افغانستان میتونه زده بشه و در پایگاه های نظامی آمیریکا راه اندازی میشن. حمله به اونجا حمله به خاک آمریکا محسوب میشه و جواب متخاصم نابودی کامل هست!
سیستم مش رو نمیشه با پارازیت از کار انداخت و بیخود برای این طرح میلیونها دلار سرمایه گذاری نکردن دوست عزیز!
ایران به هیچ وجه دارای همچین سطح تکنولوژیکی نیست که بتونه این سیستم رو از کار بندازه!
اگه دقت کرده باشین این کارهارو روسیه و یا چین برای ایران انجام میدن که آمریکا نیز این طرح اینرتنت آزاد رو در چین به حالت تعلیق درآورد تا اونهارو برای مداخله در این امر بر حزر بداره.
درضمن روسیه نیز مطمئننا در این امر دخالت نمیکنه چون الان به آمریکا خیلی نزدیکتر شده تا ایران!
قطعا شک نکن که تمام جوانب رو در نظر گرفتن برای همین برای این پروژه ده ها میلیون دلار خرج کردن تا در ایران و سوریه راه بندازنش!

* جلوگیری از ارتباطات شبکه‌ای در اینترنت چمدانی، به علت استفاده از شبکه “مش ” دشوارتر است
اینترنت چمدانی از روش ارتباطی کاملاً متفاوتی، موسوم به “مش ” (mesh)، استفاده می‌کند. در این مدل، در واقع، کل شبکه حول محور لینک‌های میانی دستگاه‌ها، سازمان یافته است که این ویژگی از اتکای بیش از حد بر هاب‌ها، که می‌توانند نقطه ضعف تلقی شوند، جلوگیری می‌کند. این قضیه را به این صورت در نظر بگیرید ـ گوشی هوشمند شما امکان ارتباط توسط Wi-Fi را دارد که می‌تواند به یک مسیریاب متصل باشد که خودش، طبق روال استفاده‌های معمول، به شبکه پهن‌باند کابلی وصل است. اگر این لینک، به جای این نوع اتصال، به رایانه‌ای وصل باشد که آن رایانه به یک رایانه دیگر به علاوه یک مسیریاب، یک گوشی هوشمند و یک گوشی عادی با امکانات اتصال ۳G wireless، وصل باشد، کل این آرایه در میان فناوری‌ها و انواع اتصالات مختلف دیگر پخش می‌شود. سرکوب کردن این نوع شبکه، دشوارتر است. در واقع راه سرکوب چنین شبکه‌ای، قطع اتصالات به صورت نفر به نفر (peer-to peer) است.
* شرکت Peep wireless با حمایت شرکت Apple از سیستمی مانند شبکه مش استفاده می‌کند
شرکتی به نام Peep Wireless، بر اساس سیستمی مانند این کار می‌کند؛ این سیستم، در شبکه‌های ۳G، برای اشتراک‌گذاری اتصالِ بین یک دستگاه که به شبکه تلفن همراه وصل شده است با رایانه‌های دیگر، از یک “تاریکخانه ” قانونی استفاده می‌کند. سیستم مورد نظر به برنامه کاربردی روی سخت افزار توزیع شده متکی است، به این صورت که برنامه کاربردی، کل گزینه‌های ارتباطی که هر کدام از سخت‌افزارها برای به اشتراک گذاشتن (شر کردن) اطلاعات، در دسترس دارند ـ اعم از بلوتوث، Wi-Fi، ۳G، پیام کوتاه و حتی سخت‌افزار Walkie-talkie ـ را وارسی می‌کند. شرکت اپل به Peep کمک کرده است این برنامه کاربردی را تسریع کند تا کاربران iOS در مناطقی مانند سوریه بتوانند شبکه مش مخصوص خودشان را ایجاد کنند.
* اینترنت چمدانی با اتصال مبتنی بر Wi-Fi قابلیت راهیابی به شبکه‌های تلفن همراه را نیز دارد
ایده اینترنت چمدانی کاملاً شبیه ایده مذکور است ـ با این تفاوت که با فرستادن اطلاعات از طریق نرم‌افزارها و سخت‌افزارهایی مناسب برای به اشتراک گذاشتن اتصال‌های بی‌سیم (وایرلس) در محدوده‌های دور برد تری از آنچه در حالت‌های دیگر امکان‌پذیر است، می‌توان به جای اتصال‌های شبکه‌ای در سطح یک کشور، یک اتصال مبتنی بر Wi-Fi ایجاد کرد که حتّی قابلیت راهیابی به شبکه‌های تلفن ماهواره‌ای نیز دارد، و یا اینکه یک سیگنال دور برد Wi-Fi را از آن‌سوی مرزها به یک کشور همسایه فرستاد.

قضیه اینه که ایران نمیتونه اون دکل هارو نابود کنه! اگر قرار باشه در خارج از مرز های ایران زده بشه در عراق افغانستان میتونه زده بشه و در پایگاه های نظامی آمیریکا راه اندازی میشن. حمله به اونجا حمله به خاک آمریکا محسوب میشه و جواب متخاصم نابودی کامل هست!
سیستم مش رو نمیشه با پارازیت از کار انداخت و بیخود برای این طرح میلیونها دلار سرمایه گذاری نکردن دوست عزیز!
ایران به هیچ وجه دارای همچین سطح تکنولوژیکی نیست که بتونه این سیستم رو از کار بندازه!
اگه دقت کرده باشین این کارهارو روسیه و یا چین برای ایران انجام میدن که آمریکا نیز این طرح اینرتنت آزاد رو در چین به حالت تعلیق درآورد تا اونهارو برای مداخله در این امر بر حزر بداره.
درضمن روسیه نیز مطمئننا در این امر دخالت نمیکنه چون الان به آمریکا خیلی نزدیکتر شده تا ایران!
قطعا شک نکن که تمام جوانب رو در نظر گرفتن برای همین برای این پروژه ده ها میلیون دلار خرج کردن تا در ایران و سوریه راه بندازنش!
اولا فکر نکنم آمریکا بخواد امنیت پایگاهاش رو پایین بیاره که بخواد دکل ها رو توش نصب بکنه
و بعدشم ایران 10 - 15 ساله که در جنگ الکترونیک سرمایه گذاری کرده و به نظر می رسه یک از قدرت ها در این زمینه باشه بعدشم تا حالا دکل های با این برد و جود نداشته که بخواد 2 میلیون متر مکعب رو پوشش بده و اگر پوشش بده برای تهران هیچ قابل دسترسی نخواهد بود چون کوه تهران رو محاصره کرده مگر اینکه اکتشاف جدید شده و قوانین فیزیک تغییر کرده باشه که موج و نور کات دار حرکت بکنند و اونوقت اگر تازه این قوانین کشف شده باشه باید لب مرز ساخته بشه ، نکته ی دیگه ی این مساله دخالت در امور امنیتی یک کشور حساب می شه و مثل دادن مجوز حمله به یک کشوره و کشور حق دفاع رو داره همچین این مسله به عنوان قانون در شورای امنیت تصویب شده
اگر اخبار رو گوش داده باشید تا حالا روسیه چند قطعنامه بر ضد سوریه رو وتو کرده ، روسیه حتما باید منافعش تصبیت بشه تا کاری انجام نده و روسیه الکی قدرتش نمی فروشه و انطوری که شما می گید طرفدار آمریکا نیست.
در ضمن من منظورم ارتباط بین چمدان و منبع فرستنده ی اینترنته نه چمدان و استفاده کنندگان از اینترنت چمدانی و خود سازندگانش اعتراف کردند که حتی از طریق وب هم قابل شناسایی است ولی سخته پس معلوم می شه که نقاط ضعفی هم داره و بزرگترین نقطه ی ضعفشم ارتباط چمدان با منبع اینترنته که اونرو قابل کشف می کنه.

دوست عزیز در پست بالایی قسمت های رو که قرمز کردم رو حتما نخوندین! چون جواب سوال های شما هم بودن اتفاقا!
اولا فکر نکنم آمریکا بخواد امنیت پایگاهاش رو پایین بیاره که بخواد دکل ها رو توش نصب بکنه
مثلا ایران قراره پایگاه هاشو تهدید کنه؟

و بعدشم ایران 10 - 15 ساله که در جنگ الکترونیک سرمایه گذاری کرده
10 -15 سال پیش در ایران چیزی به نام اینترنت و جنگ الکترونیک و... وجود نداشت عزیز من! این اطلاعات رو از کجا میارین؟

به نظر می رسه یک از قدرت ها در این زمینه باشه
100% همینطوره! با هک کردن سایت وزارت خارجه ایران چند روز پیش مشخص شد!

تا حالا دکل های با این برد و جود نداشته
در محدوده‌های دور برد تری از آنچه در حالت‌های دیگر امکان‌پذیر است،
نداشته که بخواد 2 میلیون متر مکعب
متر مکعب؟ مگه آب رو شمارش میکنید؟ متر مربع!

وشش بده و اگر پوشش بده برای تهران هیچ قابل دسترسی نخواهد بود چون کوه تهران رو محاصره کرده مگر اینکه اکتشاف جدید شده و قوانین فیزیک تغییر کرده باشه که موج و نور کات دار حرکت بکنند
دوست عزیز لازم نیست اون دکل تهران رو پوشش بده! چمدان ها با هم دیگه ارتباط داشته باشند تمومه! هر چمدان 15 کیلومتر رو میگیره! که کافیه!
درضمن نظرتون راجبه دکل ها در آذربایجان چیه؟

نکته ی دیگه ی این مساله دخالت در امور امنیتی یک کشور حساب می شه و مثل دادن مجوز حمله به یک کشوره و کشور حق دفاع رو داره همچین این مسله به عنوان قانون در شورای امنیت تصویب شده
وقتی که عربستان به بحرین لشکر کشید! و ایران به سوریه لشکر کشید و همین ایران خودمون روز و شب به دخالت در امور کشور ها متهم میشه و بهش هم حمله نمیشه پس مطمئن باشین بخاطر اینترنت ایران کسی به امریکا حمله نمیکنه! lol

اگر اخبار رو گوش داده باشید تا حالا روسیه چند قطعنامه بر ضد سوریه رو وتو کرده ، روسیه حتما باید منافعش تصبیت بشه تا کاری انجام نده و روسیه الکی قدرتش نمی فروشه و انطوری که شما می گید طرفدار آمریکا نیست.
روسیه بخاطر برداشتن سپر دفاع موشکی در اروپای شرقی از تحویل سامانه راداری پدافندی اس-300 به ایران خودداری کرد!
و همچنین الان به شدت داره به آمریکا باج میده تا شاید آمریکا قبول کنه در سازمان تجارت جهانی عضو بشه و اقتصاد ضعیفش رو بهبود بده...

خود سازندگانش اعتراف کردند که حتی از طریق وب هم قابل شناسایی است
از طریق وب؟!! کدوم سازندش این اعتراف رو کرده؟

ولی سخته پس معلوم می شه که نقاط ضعفی هم داره و بزرگترین نقطه ی ضعفشم ارتباط چمدان با منبع اینترنته که اونرو قابل کشف می کنه.
قطعا نقاط ضعف داره و برای همین نقاط ضعفش هست که هنوز به ایران ارائه نشده وگرنه همه کارهاش تموم شده! اول در چند شهر خود آمریکا مورد استفاده قرار میگیره و مورد حمله هکرهای آمریکا قرار میگیره دتا حفره های امنیتی اون کشف بشن..

این برادر از کجا میاره این Info رو
تلویزیون ایران میبینی؟
اگه تی وی ایران مرجعته که دیگه ..........

برادر عزیز ما که در هوا و فضای شاهین شهر درس می خونیم این چیز هایی که شما می گین غیر ممکنه
1. بخاطر استفاده از مترمکعب عذر خواهی می کنم ولی این یک حقیقه که غیر ممکنه با دکل در عراق به تهران امواج عمودی بفرستند چون سطح ارتفاع تهران بیشتر از عراقه و دوما تهران رو کوهها پوشاندند و نمی شه امواج رو از کوه عبور داد ، بعدشم هر 15 کیلومتر یک چمدان به نظر شما ممکن می آد والله با عقل ما جور در نمی آد که از دکل تا تهران چمدون بچینند
2. جنگ الکترونیک ایران از دهه ی هفتاد با ساخت تانک ذوالفقار شروع شد چون بایستی تانک پیشرفته دارای سیستم مقابله با موشک ها به صورت الکترونیکی باشه و بعدشم وزارت دفاع برای سامان بخشی و طراحی انواع سیستم ها جنگ الکترونیکی و .... صاایران رو تشکیل داد.
3.چرا فکر نمی کنی که ایران نمی تونه دکل رو در عراق بزنه ، این حق ایرانه وابزار اون رو هم داره که لازم نباشه بدون ورود به عراق اونرو بزنه، البته همونطور که اول گفتم به احتمال بسیار زیاد باید با ماهواره داده انتقال پیدا بکنه
4.بعدشم برای اینکه می شه از طریق وب شناسایی کرد یا نه بهتره مصاحبه ی که خودت گذاشتی رو نگاه کنی خودش هم این مسله رو رد نکرده ولی شما عجیب و غریب رد می کنی
5.البته به احتمال زیاد داشتن چنین چمدانی جرم سنگینی داشته باشه
6. راستی درباره ی قدرت الکترونیکی برادر عزیز ربطی به فضای اینترنت نداره به اون می گن قدرت سایبری بعدشم اگر نمی دونی در اینترنت جستجو کن الان ایران رتبه ی 4 قدرت سایبری رو داره بعدشم فکر کنم منظورت از هک سایت وزارت امور خارجه ، هک ایمیل های اون بود ، البته ثابت نشده ولی باید بدونید که سایت سازمان سیا ، سازمان دفاع و ایمیل های مقامات آمریکایی ماه گذشته هک شد (در حالی که در چند سال پیش در مورد دیواره ی آتش سایت وزارت دفاع آمریکا افسانه ها می گفتند که بعدا مشخص شد که فقط برای ترساندن بوده) بعد این قضیه بدجوری صدای خانم کلینتون رو درآورد و گفت که این کارها به منزله ی حمله به آمریکا محسوب می شه حالا میشه گفت که آمریکا در فضای سایبر یک کشور عقب مونده است، بعدشم ایران استاکنت رو شکست داد به نظرم کار کمی نباشه
7.روسیه جز 8 کشور برتر اقتصادی جهان محسوب می شه ، البته ممکنه برای بهتر کردن رتبش با آمریکا همکاری کنه من رد نمی کنم ولی خود آمریکا تا 4 5 سال دیگه جاشو به چین می ده و جز کشورهای G20 محسوب می شوند البته ایران 18 قدرت اقتصادی است ولی به دلایل سیاسی ایران رو کنار زدند و کشور 21 رو جاش گذاشتند پس اینگونه که شما می گید وضعیت روسیه خراب نیست و از خیلی از کشورهای اروپایی وضعیت بهتری داره

آخرین ویرایش:
امیدوارن در رشتتون موفق باشین عزیز.
شما در سایت military.ir عضو نیستین؟ :-/

این یک حقیقه که غیر ممکنه با دکل در عراق به تهران امواج عمودی بفرستند چون سطح ارتفاع تهران بیشتر از عراقه و دوما تهران رو کوهها پوشاندند و نمی شه امواج رو از کوه عبور داد
دوست شما یک مشکل بنیادی دارین و اونهم تصور اینه که فقط هدف تامین اینترنت تهران هست!
تهران شاید مهمترین شهر ایران باشه اما تنهاترین نیست!
اون دکلی که توی عراق هست همینکه غرب کشور رو پوشش میده بسه! لازم نیست از اونجا تهران و مشهد رو پوشش بده! شما اونو فقط برای غرب کشور در نظر بگیر.

بعدشم هر 15 کیلومتر یک چمدان به نظر شما ممکن می آد والله با عقل ما جور در نمی آد که از دکل تا تهران چمدون بچینند
اولا چون بهش میگن چمدونی لازم نیست توی چمدون باشه! چون اولین بار وسایلش رو توی یه چمدون نشون دادن بهش میگن چمدونی! مثلا اگه میذاشتن توی یه یخچال بهش میگفتن اینرتنت یخچالی! :دی
اصل کار رون اینترنت یه آنتن هست! و از اون آنتن میتونن صدها و هزاران عدد رو بفرستن توی ایران! مثل آنتن های وایرلس خودمون! اما با یه برنامه مخصوص که نوشتنش بهم وصلش میکنن! یعنی ارتباط بین وایرلس ها تامین میشه با هم! که همون شبکه mesh میشه!
برای تهران هم میتونید دکل اذربایجان رو در نظر بگیرین! هزارماشالله 360 درجه ایران دشمن ما هستن! و توی همه اونها میشه دکل رو کار گذاشت!
درضمن دکل یکی از ایده ها هست! میشه با ماهواره های ضد پارازیت هم تامینش کرد! اونوقت دیگه مشکل کوه و دریای شما هم حل میشه!

2. جنگ الکترونیک ایران از دهه ی هفتاد با ساخت تانک ذوالفقار شروع شد چون بایستی تانک پیشرفته دارای سیستم مقابله با موشک ها به صورت الکترونیکی باشه و بعدشم وزارت دفاع برای سامان بخشی و طراحی انواع سیستم ها جنگ الکترونیکی و .... صاایران رو تشکیل داد.
حداقل اینهارو به بنده نگین که پدرم سرهنگ ارتش هستن و دوتا از عمو هام سرتیب خلبان!
کدوم تانک ذولفقار؟ از تانک ذولفقار فقط یک ماکت وجود داره که روی یه کامیون کشنده توی رژه راه میبرنش! هنوز موتور هم نداره سیستم الکترونیکی پیشرفته پیشکش!
بعدشم میشه بگین کدوم تانک بجر آبرامز و مرکاوا همچین سیستمی دارن که شما میگین؟
ایراندر جنگ الکترونیک بسیار پیشرفته هست! و جدیدا رادار آرایه فازی رو هم ساختن! هرچند با همکاری روسیه و چین اما بحرحال...
مشکل اینجاست رای ایجاد اختلال در سیستم مش باید روی وایرلس های خود کشور و همچنین وایمکس و شبکه تلفن همراه و... هم اختلال ایجاد کرد! اگر ایران اینکارو کرد اون شبکه رو هم قطع میکنه!

3.چرا فکر نمی کنی که ایران نمی تونه دکل رو در عراق بزنه ، این حق ایرانه وابزار اون رو هم داره که لازم نباشه بدون ورود به عراق اونرو زد ، البته همونطور که اول گفتم به احتمال بسیار زیاد باید با ماهواره داده انتقال پیدا بکنه
دوست عزیز ایران میتونه اون دکل رو به راحتی بزنه! بر منکرش لعنت! اما حمله به اون پایگاه = حمله به خاک آمریکاست! اگر نمیدونستید بدونید که حمله به خاک آمریکا مساوی نابودی کامل متخاصم هست! ایران حاظر نیست برای دوتا دکل نظامشو ساقط کنه! حرف های نزنید که بچه های دبستان بعد از دیدن فیلم های جنگی توی جوگیری میزنن!
احتمال ماهواره خیلی زیاد نیست بلکه قطعی هست! اینرتنت چمدانی قسمت کوچکی از پروژه بزرگتر آزادی اینرتنت در ایران هست!

4.بعدشم برای اینکه می شه از طریق وب شناسایی کرد یا نه بهتره مصاحبه ی که خودت گذاشتی رو نگاه کنی خودش هم این مسله رو رد نکرده ولی شما عجیب و غریب رد می کنی
رد نمیکنم! میشه شناسایی کرد اما چه چیزی شناسایی میشه؟ منی که با موبایل به اینترنت وصل هستم؟ خوب این به چه دردشون میخوره؟!

5.بعدشم به احتمال زیاد داشتن چنین چمدانی جرم سنگینی داشته باشه
داشتن چمدان اصلی = اعدام یا سربه نیست شدن!

برادر عزیز ما که در هوا و فضای شاهین شهر درس می خونیم این چیز هایی که شما می گین غیر ممکنه
1. بخاطر استفاده از مترمکعب عذر خواهی می کنم ولی این یک حقیقه که غیر ممکنه با دکل در عراق به تهران امواج عمودی بفرستند چون سطح ارتفاع تهران بیشتر از عراقه و دوما تهران رو کوهها پوشاندند و نمی شه امواج رو از کوه عبور داد ، بعدشم هر 15 کیلومتر یک چمدان به نظر شما ممکن می آد والله با عقل ما جور در نمی آد که از دکل تا تهران چمدون بچینند
3.چرا فکر نمی کنی که ایران نمی تونه دکل رو در عراق بزنه ، این حق ایرانه وابزار اون رو هم داره که لازم نباشه بدون ورود به عراق اونرو بزنه، البته همونطور که اول گفتم به احتمال بسیار زیاد باید با ماهواره داده انتقال پیدا بکنه
5.البته به احتمال زیاد داشتن چنین چمدانی جرم سنگینی داشته باشه
6. راستی درباره ی قدرت الکترونیکی برادر عزیز ربطی به فضای اینترنت نداره به اون می گن قدرت سایبری بعدشم اگر نمی دونی در اینترنت جستجو کن الان ایران رتبه ی 4 قدرت سایبری رو داره بعدشم فکر کنم منظورت از هک سایت وزارت امور خارجه ، هک ایمیل های اون بود ، البته ثابت نشده ولی باید بدونید که سایت سازمان سیا ، سازمان دفاع و ایمیل های مقامات آمریکایی ماه گذشته هک شد (در حالی که در چند سال پیش در مورد دیواره ی آتش سایت وزارت دفاع آمریکا افسانه ها می گفتند که بعدا مشخص شد که فقط برای ترساندن بوده) بعد این قضیه بدجوری صدای خانم کلینتون رو درآورد و گفت که این کارها به منزله ی حمله به آمریکا محسوب می شه حالا میشه گفت که آمریکا در فضای سایبر یک کشور عقب مونده است، بعدشم ایران استاکنت رو شکست داد به نظرم کار کمی نباشه
7.روسیه جز 8 کشور برتر اقتصادی جهان محسوب می شه ، البته ممکنه برای بهتر کردن رتبش با آمریکا همکاری کنه من رد نمی کنم ولی خود آمریکا تا 4 5 سال دیگه جاشو به چین می ده و جز کشورهای G20 محسوب می شوند البته ایران 18 قدرت اقتصادی است ولی به دلایل سیاسی ایران رو کنار زدند و کشور 21 رو جاش گذاشتند پس اینگونه که شما می گید وضعیت روسیه خراب نیست و از خیلی از کشورهای اروپایی وضعیت بهتری داره

حرف های شما کاملا غیر منطقی و بی اساس هست . دوستمون هم جواب کامل رو دادن درسش درد نکنه .
امریکا داره این همه پول خرج میکنه !! اگه به همین سادگی بود که ..... مگه خره ؟؟! تکنولوزی روسیه هم حساب کرده که داره این کارارو میکنه !! مگه میخواد وایمکس نصب کنه ؟؟!!

راست میگی تو اصلا اسراییل trophy رو از ایران کپی کرده :))
همه حرفات 1 ریال ارزش نداره از رو معده حرف میزنی

حرف های شما کاملا غیر منطقی و بی اساس هست . دوستمون هم جواب کامل رو دادن درسش درد نکنه .
امریکا داره این همه پول خرج میکنه !! اگه به همین سادگی بود که ..... مگه خره ؟؟! تکنولوزی روسیه هم حساب کرده که داره این کارارو میکنه !! مگه میخواد وایمکس نصب کنه ؟؟!!
من نمی گم این تکنولوژی رو می شه جلوش گرفت اگر پست های قبلی رو خونده باشید که نخوندید
می خواستم این نتیجه گیری رو بکنم
1. اینترنت بصورت ماهواره ایی ارسال می شود نه بصورت دکلی
2.و قابلیت شناسایی چه به صورت آنلاین و چه به صورت رهگیری از منبع را دارد ممکنه در آنلاین سخت باشه ولی در آفلاین آسونتره
3.درباره ی جنگ الکترونیکی ربطی به این موضوع نداشت و درباره ی جواب دستمون که گفته بود ایران درش سر رشته نداره گفتم
4.آمریکا فناوری تور رو هم خرج زیادی براش کرد ولی چگونه جواب داد ساده است شکست خورد
5.اگر روی دکل باشه فقط بدرد مناطق غربی می خوره
6.تکنولوژی آمریکا از تو آسمون نیومده و شاید پادزهری داشته باشه
در آخر قبل از جواب نوشتن ، پست های قبلی را مطالعه بفرمایید
و در جواب eblis1378 فقط کافیه به آواترت نگاه کنی و شما پست های قبلی را نیز مطالعه کنید تا بدانید منظور من از جنگ الکترونیک چه بوده ، در واقع منظور من این بوده که ایران در این نوع جنگ ها پابسته نیست ممکنه نتونه در این نوع اینترنت اختلال ایجاد کنه ولی در سایر مباحث قدرتمنده

طریقه کار این دستگاه واقعا جالبه کافیه فقط یه چمدون به اینترنت وصل باشه تا همسایه هم به اون چمدون وصل بشه بعد بقال هم به همسایه وصل بشه من هم به بقال وصل بشم شما هم به من وصل بشی ولی نکته اینجاس: چمدون های اصلی که تعدادش نمیتونه زیاد باشه چجوری وصل میشن؟؟ Send ماهواره که 100% قابل ردیابیه
بعد یه نکته دیگه هم که خیلی مهمتره داره: اگه شما از طریق من وصل بشی چرا من نتونم کل ترافیک شما رو Sniff کنم؟!

طریقه کار این دستگاه واقعا جالبه کافیه فقط یه چمدون به اینترنت وصل باشه تا همسایه هم به اون چمدون وصل بشه بعد بقال هم به همسایه وصل بشه من هم به بقال وصل بشم شما هم به من وصل بشی ولی نکته اینجاس: چمدون های اصلی که تعدادش نمیتونه زیاد باشه چجوری وصل میشن؟؟ Send ماهواره که 100% قابل ردیابیه
بعد یه نکته دیگه هم که خیلی مهمتره داره: اگه شما از طریق من وصل بشی چرا من نتونم کل ترافیک شما رو Sniff کنم؟!
یکی تو این دنیا حرفم رو فهمید

از پارازیت برای شبکه های wireless نمیتونن استفاده کنن از اونجایی که همه شبکه های wireless معمولا از فرکانس 2.4 استفاده میکنن اگر این کار رو بکنن تو کار ادرات و بانک ها اختلال ایجاد میشه. از لحاظ امنیت هم در سطح خیلی بالایی قرار داره عملا دیگه به این راحتی ها نمیتونن رو اینترنت کسی شنود داشته باشن.

از پارازیت برای شبکه های wireless نمیتونن استفاده کنن از اونجایی که همه شبکه های wireless معمولا از فرکانس 2.4 استفاده میکنن اگر این کار رو بکنن تو کار ادرات و بانک ها اختلال ایجاد میشه. از لحاظ امنیت هم در سطح خیلی بالایی قرار داره عملا دیگه به این راحتی ها نمیتونن رو اینترنت کسی شنود داشته باشن.

هر وایرلسی به یه هاب باید وصل بشه
یعنی شما میگی چمدون اصلی با وایرلس به هاب وصل میشه؟؟ خوب پس هاب کجاست؟!

(من فقط 5 دقیقه برای شکوندن رمزگزاری wep و 1 تا 7 روز برای شکوندن wpa و wpa 2 نیاز دارم اونم با ابزار کاملا معمولی پس ببین اینا تو چقدر میتونن نفوذ کنن و همه دیتا رو Sniff کنن)

شاید بشه wep64 و wep128 رو به راحتی رمزگشایی کرد ولی همون طور که گفتم براحتی نمیتونن wpa رو رمزگشایی کنن لازم بذکره که برای شبکه های سیمی اصلا نیازی به رمزگشایی نیست پس میشه گفت خیلی امنیت بیشتری داره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or