میگه اون Directional sector antenna که گذاشتیم شبیه AIRMAX عمل میکنه!
که آنتن مرکزی و قلب این سیستم هست!
که آنتن مرکزی و قلب این سیستم هست!
یکم بیشتر توضیح میدی؟دوستان بنظرتون این برنامه توانایی تغییر فرکانسش رو داره؟
میدونین اگه داشته باشه چی میشه؟
هیچی! از بهار با اپراتور هاتون قرار دادهاتونو تمدید نکنید!
اگه روی ماهواره های S Band که ضد پارازیته عرضه بشه چه حاجت به تغییر فرکانس هست...ببینید همراه این دستگاه ها یه برنامه هم هست که اصل کاریه! خوب حالا این برنامه چیکار میکنه؟ اگر توانایی ست کردن فرکانس های جدید رو داشته باشه بعد از اینکه روی فرکانس قبلی اختلال ایجاد شد دیگه نمیشه جلوشو گرفت!
به نظر منم اگر روی مونواره باند اس باشه خیلی بهرته! درسته برای ماهایی که گیمر هستیم بد میشه اما خوب باعث میشه ترافیک اینترنت کشور به شدت کاهش پیدا کنه و پینگ هم خوب بشه...اگه روی ماهواره های S Band که ضد پارازیته عرضه بشه چه حاجت به تغییر فرکانس هست...
امیدوارم اینیکی مثل ماهواره نشه...یعنی سریع فراگیر بشه تا نتونن کاری کنن.
اوایل که ماهواره میخواست بیاد هم مسئولین هشدار دادند کشف دیش و... مجازات داره ولی چند سال بعد..
امیدوارم اینبار بتونیم راه چند سال رو چند شب بریم.:d
من دیگه دسترسی ندارم!Off Topic : میگم یه نظر سنجی بذاریم اگه اینترنت چمدانی راه اندازی بشه از آن استفاده می کنید یا نه؟
درود
من از بعضی از دوستان درخواست میکنم قبل از اینکه حرفی بزنن کمی فکر کنن.
یکی از دوستان که فرموده بود که این طرح برای جاسوسی راه اندازی شده.
آخه عزیز من چرا فکر میکنی که آمریکا برای جاسوسی مردم ایران نیاز به راه اندازی همچین طرحی داره؟ چندتا از دیتا بیس های اینترنت در خود خاک امریکا هست. این یعنی امریکا چند کپی از تمام اطلاعات اینترنت و عملیات های اینترنتی اونم به شکل online در اختیار داره. پس اگر قرار به جاسوسی باشه کافیه به همین دیتا بیس ها مراجه کنه. در حال حاضر هم ایران به نوعی در حال جنگ با امریکا هست پس امریکا بدون نیاز به حکم دادگاهی اطلاعات ما رو میتونه از دیتا بیس هاش استخراج کنه. همون طوری که در حال حاضر به خیلی از اطلاعات ما از طریق گوگل و gmail دسترسی داره . و اگر این خدمات در ایران هم بود و ما با امریکا در جنگ بودیم حتما همین کار رو میکردیم.
دوست دیگه ای هم که میگه ایران در جنگ الکترونیک و ... جزء قدرت های برتر هست. میخوام بدونم این همه که این گوسفند ما میچره پس دونبش کو؟؟؟ ما در ساخت تانک پیشرفته و جنگ الکترونیک قدرتمندیم و صاحب تکنولوژی ولی هنوز یک موتور ملی نداریم؟ هنوز یک تلویزیون پیشرفته نمیتونیم بسازیم و این چند شرکت تولید کننده هم تکنولوژی های قدیمی چینی و کره ای را دارن تولید میکنن و خودمون صاحب تکنولوژی نیستیم. هنوز موتور سیکلت های CG که پایین ترین استاندارد چه از نظر زیست محیطی چه از نظر آلودگی صوتی و چه از نظر امنیتی داره رو داریم تولید میکنم.
حتما خود شما بهتر از من میدونید که خیلی از تکنولوژی هایی که در حال حاضر به شکل تجاری عرضه میشن و ما به عنوان ماشین یا وسایل خونه یا کامپیوتر شخصی آنها را خریداری میکنیم و استفاده میکنیم حاصل تحقیقات و فعالیتهای نظامی و هوا و فضای کشور های پیشرفته هست. دولت ها معمولا چند سال پس از ابداع یک تکنولوژِی نظامی یا فظایی جهت برگشت هزینه ها محصولاتی جدید از زیر مجموعه های اون تکنولوژِی را تولید و به شکل تجاری به مردم کشورشون و دیگر کشور ها عرضه میکنن. به عنوان نمونه همین gps که امروزه نمونه های صحرایی و شهری در بازار موجودن. و جدیدا روی تمام موبایل ها هم یک نمونه هست.
در مورد اینترنت چمدانی. در حال حاضر 2 نرم افزار اولیه به شکل open source ارائه شده. یکی جهت دریافت از سوی یک وایرلس همسایه و دیگری جهت forward کردن به device دیگه... این نرم افزار ها روی کلیه سیستم عامل ها و پلتفرم ها در حال حاضر قابل نصب هست. کلیه موبایل های دارای وایرلس با سیستم عامل های مک ، اندروید، مایمو مثل نوکیا n900 قبالیت نصب این نرم افزار ها رو دارن.
از کار انداختن این شبکه نیاز به از کار انداختن تک تک کاربر ها داره. که دوستان قبلا هم به این موضوع اشاره کردن .شما نیاز به هیچ سخت افزار اضافی برای کار با این شبکه نخواهید داشت و همون کارت های وایرلس موجود در کامپیوتر ها کافی هست. نکته مبهم هم همون فرستنده و گیرنده ای هست که شبکه p2p ما قراره باهاش ارتباط برقرار کنه. ولی در نحوه ایجاد شبکه و اینکه بزودی تمام ایران به کمک این روش تبدیل به یک شبکه بزرگ بدون نیاز به بستر ارتباطی دولتی و حکومتی خواهد شد هیچ شکی نیست. و اینکه این شبکه به چه صورت به شبکه جهانی متصل میشه... اینو زمان مشخص میکنه. یک حدس هایی میشه زد ولی بهتره کمی زمان بگذره بیشتر تحقیق بشه تا بشه نظر کارشناسی تری داد.
ضمنا اونی که میگی دیتابیس داره ایران تو آمریکا , میتونی به من ثابت کنی ؟ اگر منظور سرورهای مجازی و از این جور صحبت هاست , آره فک و فراوون ریخته اما هیچ شرکتی از آمریکا سرویس نمیگیره اصلا آمریکا به ایران سرویس نمیده مگر اینکه به صورت غیر مستقیم اون هم احتمالش 1درمیلیونه. ضمنا اگر هم همچین چیزی باشه که یقینا هم نیست , ادارات مهم دولتی و ارگان هایی که اطلاعات مهمی درشون رد و بدل میشه مثل سازمان اطلاعات از اینترنت ملی استفاده میکنند و به هیچ وجه حتی از آی اس پی های بزرگ مثل شاتل هم استفاده نمیکنند.
مقابله با تهاجمات سایبری با دیتاسنتر و هاستینگ ملی
به گزارش مهر، پروژه دیگری که می تواند در مقابله با تهدیدات در فضای سایبر بسیار موثر واقع شود انتقال میزبانی سایتهای ایرانی به داخل کشور است که در این راستا ایران، پروژه هاستینگ و دیتاسنترملی را کلید زده و گفته شده امسال بهره برداری می شود.
دیتاسنتر محوطه و فضایی را به هر سازمان اختصاص میدهد و آن سازمان میتواند با استفاده از این فضا دیتای خود را ذخیره و هرگونه تبادل اطلاعات را از طریق این مرکز انجام دهد.براساس این طرح سازمانهایی که اطلاعات محرمانه دارند با استفاده از این دیتاسنتر میتوانند اطلاعات خود را دریافت کنند و این کار با امنیت بیشتری صورت گیرد.
پروژه دیتا سنترملی که قرار است تمامی دیتاهای موجود در کشور را ذخیره کرده و میزبانی تمامی سایتهای داخلی را به عهده گیرد به عنوان یک پشتیبان گیر (بک آپ) برای حفاظت از اطلاعات و داده های موجود در کشور عملیاتی خواهد شد و با این پروژه ملی در مواقع بحرانی یک مرکزیت خارج از مراکز اجرایی وجود خواهد داشت و دیتاها از بین نمی رود که این امر ضریب امنیت اطلاعات را در ایران افزایش می دهد و امری ضروری برای ذخیره اطلاعات حیاتی در سطح ملی محسوب می شود.
براین اساس وزارت ارتباطات اعلام کرده که اگر سرور سایت دستگاههای دولتی در خارج از کشور باشد تخلف محسوب می شود حتی در مقطعی پیشنهاد مسدود کردن سایت هایی که میزبانی خود را تا مهلت تعیین شده به داخل کشور منتقل نکنند از طرف شرکت فناوری اطلاعات در بخش کارشناسی فنی کارگروه تعیین مصادیق *****ینگ شورایعالی انقلاب فرهنگی مطرح شده بود.
تا پیش از این میزبانی بیش از ۲۶۰ سایت دولتی ایرانی در آمریکا و میزبانی بیش از ۲۱۰ سایت دولتی ایرانی در کشور کانادا انجام می شد که با اعلام اولتیماتوم به این سازمانها برای انتقال میزبانی سایت ها به داخل کشور به نظر می رسد این آمار کاملا تغییر یافته باشد اما آمار رسمی جدیدی در این بخش اعلام نشده ولی تاکید شده که تا پیش از راه اندازی هاستینگ ملی بالغ بر ۷۰ درصد وب سایت های دولتی در داخل کشور میزبانی شده اما میزبانی مابقی وب سایت های دستگاههای دولتی به ترتیب در کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس و آلمان بوده است.
عزیز این هاستینگه , فضایی که سایتها روش قرار میگیرن , چه ربطی به نته ملی داره ؟پاسخ:
شما گفتین هیچ سایت دولتی از آمریکا سرویس نمیگیره و..