اینترنت در سایه یا پروژه اینترنت چمدانی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در این قسمت یک سری فایل ایمیج گذاشته شده که من فک می کنم برای راه انداختن انتن هست.شما چی فک می کنید؟
https://tech.chambana.net/projects/commotion/files

والا نمیدونم چی هستن! واجب شد از ساشا مینراث بپرسم! :-/

مسعود با این نانو استیشن کارمون راه میافته ؟
اره بسته به نوعش 2 تا 5 کیلومتر رو ساپورت میکنه.

الان یه سوال اون یک دونه چمدون رو کی تو تهران نصب می کنه ؟ :|
باو چمدون نیست که!!! این اسم چمدونی رو روش گذاشتن!
یه آنتن 50 60 سانتی متری استوانه ای شکل هست!
اینکه کی نصب میکنه معلوم نیست! و قطعا هم هیچوقت فاش نخواهد شد...

سلام

اومدم یه چیز بگم و برم شاید بن بشم شایدم پستم حذف بشه
این که مثلا می گید جاسوسی نیست غلطه
مثلا در میاره کا شما به فلان سایت می ری آنلاین بازی می کنی و...
با این کار یه تاریخچه ی کامل از شما داره و از بقیه ی مردم طرز فکر شمارو در میاره چون حتی به چت هاتونم نظارت دارن و نیاز جامعه و حفره ای نفوذ رو پیدا می کنم و سعی می کنه برای زندگی اینده ی شما و همه ی جامعه برنامه ریزی کنه و مردم رو با کانال های ماهواره ای شبکه های اجتماعی و حتی ایمیل شون به سمتی که می خواد هدایت کنه و...... بحث پیچیده تر از این حرف هاست

در هر صورت از قبل هم گفتم عاشق چشم و ابروی ما نبودن که شبکه های ماهواره ای راه بندازن و توی این قضیه هم طرحیه برای کنترل تمام جهان از هر قشری و ملیتی

خداحافظ
یاعلی

به نکته ی ریزی اشاره کردی !

یه سوال کنم ؟ الان بوشهر لبه مرزه دیگه ؟ پس پینگ ما خوب میشه نه ؟؟ حالا شب لگ نباشه مثله الان:d نتونیم بازی کنیم

سلام
موافقم سرعت کمتر هم بدن ولی پینگ و سرعتش برا آنلاین بازی کردن خوب باشه می گیرم وگرنه مطمئن باشید من هم این اینترنت(چمدانی)رو می گیرم در ضمن یه نکته ای هست که با پیشرفت تکنو لوژی امنیت اطلاعات ما هر روز کمتر میشه مثال سادش گوشی های هوشمده و.........
خداحافظ
یا علی

آخرین ویرایش:
یعنی دریغ از یک اپسیلون جنبه ...
آقایون میدونیم شجاع هستین، ولی خواهشا صراحت کامل بیان و اون شجاعتتون را ازش برای پست دادن تو.ی بازی سنتر استفاده نکنین ...
اینجا فروم بازی هستش ...
درکش هم اصلا سخت نیست ...

نوید جان ممنون میشم تا بهار تاپیک رو ببندی! چون تا اون موقع هیچ خبری از این طرح نیست و فقط سبب میشه پست های بی مربوط داده بشه.

• Like
Reactions: qozmyox
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or