cheatcc
کاربر سایت
عزیز یک ایران و چندین میلیون نفر کاربر اینترنت , فقط شما نیستی !داداش این چیزی که میگی اگر هم (دارم میگم اگر) باشه !! برای ما زیاد فرقی نمیکنی
چون توو گزارش من باید بنویسن ایشون امروز کمی زامبی بازی کردن و گویا bf3 , mw3 و در آخر هم کمی فیلم سینمایی دانلود کردن .
میخوان بفرستنم گوانتانامو !!
اتفاقا یکی از کم هزینه ترین کارها برای آمریکا همین فضای مجازیه !دشوار تر از رفتن به فضا که نیست .
متاسفانه الان همه یک تصویر خراب از امریکا تو ذهناشون دارند فکر میکنند حالا اونجا چه خبره ، من نمیگم امریکا جای خیلی خوبه همه چیز آزاده و ... . اما میگم که هدف امریکا از این اینترنت داشتند اطلاعات من و شما نیست ، بلکه یکار دیگه میخواد بکنه که جای بحثش اینجا نیست . اگر اطلاعات مارو میخواستند میتونند با یک هزینه کمتر بهش برسند
وال.. که از بچگی بهمون یاد دادن آدم 2 رویی نباشم ! من نه اینورم نه اونور , طرف حقم , از هیچکی هم ترسی ندارم !ای بابا شما لااقل برو آواتارت رو عوض که دوستان شک نکنند طرفدار ... هستی!!!:d
هی ما نمی خوایم حرف سیاسی بزنیم ما رو وادار میکنن.
آخه به نظرت بدون فیل---تر کردن اینترنت آزاد گزاشتن دسترسی به دنیای مجازی و رایگان کردن اون در تئوری باعث دزدیدن اطلاعات ما و یا منحرف کردن جوانان و یا به خطر افتادن اسلام :d میشه؟
این خود نظا*+=م هست که از آزاد شدن اینترنت و دسترسی مردم به اطلاعات روز میترسه و حاکم=+یتش به خطر می افته وگرنه تمام دنیا روز به روز دارن اینترنشون رو پر سرعت تر میکنن و فیل+تری هم اعمال نمیکنن و حاکمی+ تشون هم یه خطر نمیافته.
اینترنت مثل کشور های دموکرات یک فضای آزاد هست که هرکی باید واس خودش تصمیم بگیره ازش چگونه استفاده میکنه نه اینکه دولت بیاد بگه تو که نمیفهمی چجوری استفاده کنی ما باید واست سایت هایی که بدن(واس دولت بد هست) رو محدود کنیم تا تو به خطر نیوفتی(دولت به خطر نیوفته)!!!:d
واقعا برای کسایی متاسفم که هنوز از سیاست های نظا*م مطلع نیستن و فکر میکنن تمام دنیا دشمن ماست و ما این وسط آمریکا و اروپا میخوان سر به تن ما نباشه.واقعا متاسفم.دید شما ها نسبت به دنیا خیلی محدود هست.
نمیدونم شما چرا فکر میکنید همه چیز به اسلام مربوط میشه ؟ متاسفم برای کسانیکه بدون اطلاع همه چیز رو به اسلام ربط میدن
معلومه که نظام نگران این وضعه ! شما خودت بودی میشستی به جا نگاه کنی که یه سری اجنبی بیان تو امور مملکت دخالت کنن ؟
شما از سیاست نظام , آگاهی , همین کافیه ! هرکی ندونه بچه های سایت میدونن آمریکا و اروپا در طول تاریخ چه خدمات فراموش
نشدنی به ما کردن , نمونه واضحش هم زمان قاجار...
بله دید من محدوده ! شما که دیدت همه جارو فرا گرفته بیا به ما کمک کن دیدم باز شه...