اینترنت در سایه یا پروژه اینترنت چمدانی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
چرا اگر مونواره ای استفاده کنن پینگ بالا میره؟
به علت های زیادی...
زمانی که هدر میره تا داده به ماهواره برسه (از جو خارج بشه) و به داخل جو برگرده و پردازش بشه..
روی فیبر نوری کمترین زمان پینگ رو خواهیم داشت! مثلا از ایران 20ms برای 4.2.2.4

چه جوری میتونن به ایران فیبر بکشن...؟
اصلا چه تضمینی هست که آنتن هایی که قراره رو زمین به صورت وایرلس نت رو پخش کنن شناسایی نشه؟

روی فیبر نوری کمترین زمان پینگ رو خواهیم داشت
هـــــــــــــــــــــورا !
بالاخره این فیبر نوری به یه دردی خورد !

آخرین ویرایش:
:))
سوالاتون تو حلقم! :d
سرکاریم؟ دوربین مخفیه؟ :d
احتمالا من بد متوجه شدم
مگه سیستم اینجوری نیست که چمدون از ماهواره اینترنت رو میگیره و به صورت وایرلس پخش میکنه تو شعاع 60 کیلومتری؟

چندان به این موضوع خوشبین نیستم!
همین الان برای استفاده از نانو استیشن و پاوراستیشن باید مجوز از سازمان نتظیم مقررات رادیویی داشته باشید. من چند جایی نصب کردم یکیشو اومدن جمع کردن گفتن چون مجوز نداشتی خارج محدوده فرکانسی هستی ! بقیه رو هنوز ندیدن ! این موضوع بخاد جدی بشه مطمئن باشید یه سازمان بزرگتر(که میدونید کجاست!) پا پیش میزاره.
وقتی دارن سالانه برای شیزترینگ میلیونها دلار خرج میکنن پاش بیفته برای بستن این هرکاری میکنن./

تا جونشون در ره !‌بيان يه ينترنت درست تحويل ما بد بختا بدن تا از اين اتفاقا نيفته ! اگه ايران ميخواست همچين اينترنتي بده آمريكا كدوم آمريكايي اهميت ميداد !‌؟؟‌؟‌

احتمالا من بد متوجه شدم
مگه سیستم اینجوری نیست که چمدون از ماهواره اینترنت رو میگیره و به صورت وایرلس پخش میکنه تو شعاع 60 کیلومتری؟
درسته. البته مجبور نیستین که حتما توی این 60 کیلومتر باشین! فقط کافیه به کسایی وصل بشین که در این شعاع هستن! میتونه زنجیر وار بره جلو! تا 200 کیلومتر!

چندان به این موضوع خوشبین نیستم!
همین الان برای استفاده از نانو استیشن و پاوراستیشن باید مجوز از سازمان نتظیم مقررات رادیویی داشته باشید. من چند جایی نصب کردم یکیشو اومدن جمع کردن گفتن چون مجوز نداشتی خارج محدوده فرکانسی هستی ! بقیه رو هنوز ندیدن ! این موضوع بخاد جدی بشه مطمئن باشید یه سازمان بزرگتر(که میدونید کجاست!) پا پیش میزاره.
وقتی دارن سالانه برای شیزترینگ میلیونها دلار خرج میکنن پاش بیفته برای بستن این هرکاری میکنن./
من یدونه نانو استیشن همین الان جلو پنجره اتاقمه! هروقت همه مونواره هارو جمع کردن اینم جمع میکنن. اینم بجمع بشه لپتاب و کامپیوتر و موبایل چی میشه؟

سوالات رو خیلی نامفهوم جواب دادن.
من متوجه نشدم، اگر از ماهواره نیست، چطوری پینگ پایین داره؟ اگر وایرلسه اِمیترش و آنتنش چی؟ نرم افزاری که میگن این وسط چه کاربردی داره؟

سوالات رو خیلی نامفهوم جواب دادن.
من متوجه نشدم، اگر از ماهواره نیست، چطوری پینگ پایین داره؟ اگر وایرلسه اِمیترش و آنتنش چی؟ نرم افزاری که میگن این وسط چه کاربردی داره؟
من کی گفتم از مونواره نیست؟ اتفاقا گفتم به احتمال قریب به یقین از مونواره است!
پینگ پایین وقتی به دست میاد که نزدیک مرز باشی و از دکل وایفای اینرتنت بگیری!
این نرم افزار ارتباط بین کاربران با هم و برقراری ارتباط با اینرتنت رو تامین میکنه.

من کی گفتم از مونواره نیست؟ اتفاقا گفتم به احتمال قریب به یقین از مونواره است!
پینگ پایین وقتی به دست میاد که نزدیک مرز باشی و از دکل وایفای اینرتنت بگیری!
این نرم افزار ارتباط بین کاربران با هم و برقراری ارتباط با اینرتنت رو تامین میکنه.

یعنی اگه نزدیک مرز نباشیم پینگمون بالاست ؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or