ایده هایی در مورد GTA 6 از زبان راکستار

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
43346_10_rockstar-confirms-gta-6-coming-weve-ideas.jpg

درود.

هنوز جوهر بازی Grand Theft Auto V' خشک نشده است که نسخه ششم این سری به نحوی تایید شد. GTAV که با فروش میلیونی خود یکی از سوآورترین بازی‌های نسل به شمار می‌اید، از قرار معلوم مدت‌های زیادی با ما خواهد بود.
آقای Leslie Benzies از Rockstar Games در نشستی با سازندگان پیرامون GTA 6 و نقشه‌های شرکت پیرامون این بازی سخن گفت:

"به مدت 45 سال برای کارهایمان ایده داریم. هنوز نمی‌دونیم نسخه GTA 6 چگونه و چه شکلی می‌شه ولی ایدهایی در سر داریم."

اقای لزلی در ادامه به مسئله که اضافه کردن چیزهای جدید به یکی از بزرگترین سری‌ها، بسیار خوشاینده ادامه داد:

"اول ایده می‌اید، اتفاقات از کجا آغاز شود اولین سوال است. بعدش نوبت مشخص کردن مراحل بازی می‌رسه. تا به امروز مجبور به کارهای متفاوتی در لس آنجلس (Los Santos) نیویورک (Liberty City) و میامی (Vice City) شدید درکل در سری GTA داستان و نقشه مکمل یکدیگه هستن و با هم کار می‌کنن و همه چیز بر اساس این به جلو می‌رود."

در آخر نیز باید گفت زمانی که Grand Theft Auto IV منتشر شده بود مسئولان راکستار پیرامون GTAV به همانند خبر بالا ایدهای خود را بیان می‌کردن.

TweakTown

هنوز dlcبخش داستانی جی تی ای 5 رو ندادند بیرون gta6 رو تایید کردند عجب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-/

(راستی بدنسازی یادتون نره اضافه کنید)

خبری از Agent نشده>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>???????????????????????????

آخرین ویرایش:
Gta v شايد بشه گفت بهترين بازي عمرم بود ولي از شنيدن اين خبر راستش خيلي خوشحال نشدم! خيلييي زوده! من براي ٢٠١٧-٢٠١٨ برنامه ريخته بودم. نميخام GTA هم به اشباعي برسه!!

البته اين صحبت ها رو نميكردن هم شكى توى تاييد شدن شماره ى ششم نبود ! :d
ادامه پيدا نكرنش باعث تعجب ميشه كه هيچ ، كشته هم ميده كه خودم يكى از كشته شدگانم :d
اما قبل از شماره ى بعدى يكى DLC داستانى شماره 5 رو بدن ، بعدشم سريعا RDR 2 رو تاييد كنن و اطلاعاتى ازش بدن ...:x
هميينطور شماره ششم GTA باز هم تو آمريكا باشه لدفن و اينكه ايندفه يه تركيب جالبى اگر از غرب و شرق و جنوب آمريكا باشه من شخصا سپاسگذار ميشم :d

امیدوارم اپیدمی one year.one game به R* سرایت نکنه و بهتره فعلا برن سراغ باقی فرانچایز ها ..
ما مدت هاست منتظر RdR ـیم،بولی هم ایضا.

من اون 45 سال رو دیدم احساس کردم که یه جا همین حرف رو از یکی از اعضای این کمپانی شنیدم! رفتم سرچ کردم پیدا شد :

Grand Theft Auto: Rockstar has ***8220;45 years worth of ideas***8221; for the franchise | VG247

http://ca.ign.com/articles/2013/10/03/gta-6-and-beyond-rockstar-has-45-years-worth-of-ideas

“We’ve got about 45 years worth of ideas we want to do,” he said. “We don’t know what GTA 6 will be, but we’ve got some ideas.

تاریخ ارسال این خبر 3 October 2013 هست! حالا نمی دونم که عین این صحبت ها دوباره تکرار شده یا واسه همون دو سال پیشه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or