ایده هایی در مورد GTA 6 از زبان راکستار

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
43346_10_rockstar-confirms-gta-6-coming-weve-ideas.jpg

درود.

هنوز جوهر بازی Grand Theft Auto V' خشک نشده است که نسخه ششم این سری به نحوی تایید شد. GTAV که با فروش میلیونی خود یکی از سوآورترین بازی‌های نسل به شمار می‌اید، از قرار معلوم مدت‌های زیادی با ما خواهد بود.
آقای Leslie Benzies از Rockstar Games در نشستی با سازندگان پیرامون GTA 6 و نقشه‌های شرکت پیرامون این بازی سخن گفت:

"به مدت 45 سال برای کارهایمان ایده داریم. هنوز نمی‌دونیم نسخه GTA 6 چگونه و چه شکلی می‌شه ولی ایدهایی در سر داریم."

اقای لزلی در ادامه به مسئله که اضافه کردن چیزهای جدید به یکی از بزرگترین سری‌ها، بسیار خوشاینده ادامه داد:

"اول ایده می‌اید، اتفاقات از کجا آغاز شود اولین سوال است. بعدش نوبت مشخص کردن مراحل بازی می‌رسه. تا به امروز مجبور به کارهای متفاوتی در لس آنجلس (Los Santos) نیویورک (Liberty City) و میامی (Vice City) شدید درکل در سری GTA داستان و نقشه مکمل یکدیگه هستن و با هم کار می‌کنن و همه چیز بر اساس این به جلو می‌رود."

در آخر نیز باید گفت زمانی که Grand Theft Auto IV منتشر شده بود مسئولان راکستار پیرامون GTAV به همانند خبر بالا ایدهای خود را بیان می‌کردن.

TweakTown

مطمئنا تو لوس انجلس که نیست(چون v تو لس انجلس بود)
امیدوارم دوباره برگرده vice city(میامی)...هنوز که هنوزه حال و هوای gta vice city از یادم نرفته آخه کی میتونه tommy با اون پیرهن سبز گل گلی و شلوار جینشو فراموش کنه:x
البته بعد میامی شهر سانفرانسیسکو هم ازش استقبال میکنم
شهرای اروپا هم که فقط لندن و پاریس هستن که رانندگی سمت خلاف خیابون واقعا عذاب آور میشه:d

هنوز خب اینا گفتن ما ایده هایی داریم. نگفتن که کار رو شروع کردیم. حتما الان دارن بر روی ایده های داستانی، شخصیت ها ، مکان بازی و علل خصوص ایده روی گیم پلی تحقیق می کنن. راکستار برای این انتخاب موار خیلی تحقیق می کنه و شاید این حتی یکسال (شایدم بیشتر)وقت ببره. راکستار اگر راکستار باشه میره درباره خصوصیات کل شهر تحقیق می کنه، کار مادساز ها رو نگاه می کنه و بعد بازی رو تازه شاید سال 2016 ببره توی فاز تولید

امکان نداره حالاحالاها کوچکترین اطلاعاتی از شماره ی بعدی ببینیم چه برسه به انتشارش. با شناختی که همه از راک استار داریم انتشار بازی کم کم میره تا 2018 یا 19 البته چندبارهم تاخیر میخوره قطعا:d

اصن من خبر رو (مشابهش) تقریبا زمانای انتشار نسخه360 gta v خوندم. صفحه 1م ددوستمون گزاشته بود که خبر قدیمیه یا مشابهش هست. من راستش اول مخصوصا بخاطر عکس فکر کردم معرفی شده! ولی اینکه هنوز تو مرحله ایده پردازیه عالیه!

مشکل تیتر کجاست؟!

فرهاد مشکلش اینجاست که حرف زدن در مورد آینده یه بازی و شرح بعضی وقایع و گفتن ایده هایی که تو سرشون دارن، با تایید یه بازی خیلی فرق میکنه. الان دیگه همه میدونن که مثلا گیرز جدید در دست ساخته اما این بازی تایید رسمی نشده. یا مثلا الان سال بعد فیفا 16 میاد. اما وقتی بصورت رسمی نمایش داشته باشه و تایید بشه، بهش میگن تایید شد. very simple .

امیدوارم دوباره برگرده vice city(میامی)...هنوز که هنوزه حال و هوای gta vice city از یادم نرفته آخه کی میتونه tommy با اون پیرهن سبز گل گلی و شلوار جینشو فراموش کنه:x
شهرای اروپا هم که فقط لندن و پاریس هستن که رانندگی سمت خلاف خیابون واقعا عذاب آور میشه:d
حرفتو قبول دارم بغیر از قسمت آخرش
حیفت نمیاد آلمانو از قلم بندازی تو اروپا ؟با اون اتوبان‌های خوفناکو ماشینهای خوفناک ؟

واقعآ بهتره دیگه شهر رو عوض کنن یا برن میامی (احتمالش زیاده ) یا برن شیکاگوی واشنگتنی دالاسی وگاسی دییگه لس آنجلس و نیویورک تکراری شده

فرهاد مشکلش اینجاست که حرف زدن در مورد آینده یه بازی و شرح بعضی وقایع و گفتن ایده هایی که تو سرشون دارن، با تایید یه بازی خیلی فرق میکنه. الان دیگه همه میدونن که مثلا گیرز جدید در دست ساخته اما این بازی تایید رسمی نشده. یا مثلا الان سال بعد فیفا 16 میاد. اما وقتی بصورت رسمی نمایش داشته باشه و تایید بشه، بهش میگن تایید شد. very simple .

فردین تیتر بهتری به ذهنم نرسید . گفتم اگر چیزی از خودم بزارم داستان میشه، رو همین حساب برای خود سورس رو گزاشتم. در کل حرفت درست هست.

حالا یک جوری میگی رانندگیش عذاب آور میشه انگار قوانین رو رعایت میکنیم :دی همینطوریش یک سره تو لاین مخالف ماشین رو میرونن ملت :دی

کاش تو یه منطقه خیلی عظیمی اتفاق بیفته و تنوع مراحل و اکوسیستم و طبیعت خیلی گسترده بزرگی داشته باشه و در کنارش شهرهای بزرگم باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or