ایده هایی در مورد GTA 6 از زبان راکستار

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
43346_10_rockstar-confirms-gta-6-coming-weve-ideas.jpg

درود.

هنوز جوهر بازی Grand Theft Auto V' خشک نشده است که نسخه ششم این سری به نحوی تایید شد. GTAV که با فروش میلیونی خود یکی از سوآورترین بازی‌های نسل به شمار می‌اید، از قرار معلوم مدت‌های زیادی با ما خواهد بود.
آقای Leslie Benzies از Rockstar Games در نشستی با سازندگان پیرامون GTA 6 و نقشه‌های شرکت پیرامون این بازی سخن گفت:

"به مدت 45 سال برای کارهایمان ایده داریم. هنوز نمی‌دونیم نسخه GTA 6 چگونه و چه شکلی می‌شه ولی ایدهایی در سر داریم."

اقای لزلی در ادامه به مسئله که اضافه کردن چیزهای جدید به یکی از بزرگترین سری‌ها، بسیار خوشاینده ادامه داد:

"اول ایده می‌اید، اتفاقات از کجا آغاز شود اولین سوال است. بعدش نوبت مشخص کردن مراحل بازی می‌رسه. تا به امروز مجبور به کارهای متفاوتی در لس آنجلس (Los Santos) نیویورک (Liberty City) و میامی (Vice City) شدید درکل در سری GTA داستان و نقشه مکمل یکدیگه هستن و با هم کار می‌کنن و همه چیز بر اساس این به جلو می‌رود."

در آخر نیز باید گفت زمانی که Grand Theft Auto IV منتشر شده بود مسئولان راکستار پیرامون GTAV به همانند خبر بالا ایدهای خود را بیان می‌کردن.

TweakTown

اما فکر کنم دوستمون منظورش از زمان قدیم مثلا تو زمان بازی مثل god father بود
بله متوجه شدم ولی به کل گفتم gta تو زمان قدیم بوده ولی شاید نه درحد زمان عناوینی مثه مافیا و گادفادر و la noire
خصوصا این که راکستار عناوینی مثه red dead داره و اگه ip la noire هم داشته باشه نیازی نیست که gta رو ببره زمان گذشته
ولی دیدن بازی gta تو دهه 50-60 هم حالی میده خصوصآ پرواز با هواپیماهای اون موقع

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or