ایده هایی در مورد GTA 6 از زبان راکستار

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
43346_10_rockstar-confirms-gta-6-coming-weve-ideas.jpg

درود.

هنوز جوهر بازی Grand Theft Auto V' خشک نشده است که نسخه ششم این سری به نحوی تایید شد. GTAV که با فروش میلیونی خود یکی از سوآورترین بازی‌های نسل به شمار می‌اید، از قرار معلوم مدت‌های زیادی با ما خواهد بود.
آقای Leslie Benzies از Rockstar Games در نشستی با سازندگان پیرامون GTA 6 و نقشه‌های شرکت پیرامون این بازی سخن گفت:

"به مدت 45 سال برای کارهایمان ایده داریم. هنوز نمی‌دونیم نسخه GTA 6 چگونه و چه شکلی می‌شه ولی ایدهایی در سر داریم."

اقای لزلی در ادامه به مسئله که اضافه کردن چیزهای جدید به یکی از بزرگترین سری‌ها، بسیار خوشاینده ادامه داد:

"اول ایده می‌اید، اتفاقات از کجا آغاز شود اولین سوال است. بعدش نوبت مشخص کردن مراحل بازی می‌رسه. تا به امروز مجبور به کارهای متفاوتی در لس آنجلس (Los Santos) نیویورک (Liberty City) و میامی (Vice City) شدید درکل در سری GTA داستان و نقشه مکمل یکدیگه هستن و با هم کار می‌کنن و همه چیز بر اساس این به جلو می‌رود."

در آخر نیز باید گفت زمانی که Grand Theft Auto IV منتشر شده بود مسئولان راکستار پیرامون GTAV به همانند خبر بالا ایدهای خود را بیان می‌کردن.

TweakTown

مطمئناً بازی بعدی راکستار GTA 6 نیست و به احتمال زیاد RDR2هستش. RDR2 احتمالا توی E3 2015 معرفی میشه و 2016 احتمالا عرضه میشه و بعدش GTAV به احتمال بسیار زیاد 2018 عرضه میشه. بدون شک در این فاصله زمانی که RDR2 در حال توسعست،‌تیم توسعه دهنده GTA6 هم مشغول کار بر روی عنوان خودشون هستن
خلاصه این یه پیش بینی بود

RDR 2 نه RDR 3 !! :دی
من اون 45 سال رو دیدم احساس کردم که یه جا همین حرف رو از یکی از اعضای این کمپانی شنیدم! رفتم سرچ کردم پیدا شد :

Grand Theft Auto: Rockstar has ***8220;45 years worth of ideas***8221; for the franchise | VG247

GTA 6 and Beyond: Rockstar Has '45 Years Worth of Ideas' - IGN

تاریخ ارسال این خبر 3 October 2013 هست! حالا نمی دونم که عین این صحبت ها دوباره تکرار شده یا واسه همون دو سال پیشه ...
دقیقا همون خبره :دی

تا حالا یک میلیارد بار مسئولین T2 و *R گفتن که RDR و GTA ادامه براشون ساخته میشه :دی
نه RDR 2 نه RDR 3
biggrin1.gif
این سری اصلا شماری دار نیست :

Red Dead Revolver
Red Dead Redemption
:| :| :| :| :d
میدونم شماره نداره 8-| منظورم این بود قسمتی که بیاد قسمت سومه نه دوم !!

آخرین ویرایش:
RDR 2 نه RDR 3 !! :دی

نه RDR 2 نه RDR 3 :دی این سری اصلا شماری دار نیست :

Red Dead Revolver
Red Dead Redemption

بعدی بشه مثلا :

Red Dead Revenge :x:دی

فقط بدیش اینه که راکستار دیگه چطور باید RDـی بسازه که از Redemption خفن تر بشه؟اصلا میشه بازی بهتر از این ساخت؟اصلا میشه شخصیتی والاتر از جان مارستن خلق کرد؟:دی
به نظرم راکستار تو صنعت بازی دیگه رقیبی نداره،رسما خودش داره با خودش رقابت میکنه :دی حالا هنوز Bully بعدی مونده.

:| :| :| :| :d
میدونم شماره نداره 8-| منظور بود قسمتی که بیاد قسمت سومه نه دوم !!

آها،آره :دی

آخرین ویرایش:
نه RDR 2 نه RDR 3 :دی این سری اصلا شماری دار نیست :

Red Dead Revolver
Red Dead Redemption

بعدی بشه مثلا :

فقط بدیش اینه که راکستار دیگه چطور باید RDـی بسازه که از Redemption خفن تر بشه؟اصلا میشه بازی بهتر از این ساخت؟اصلا میشه شخصیتی والاتر از جان مارستن خلق کرد؟:دی
به نظرم راکستار تو صنعت بازی دیگه رقیبی نداره،رسما خودش داره با خودش رقابت میکنه :دی حالا هنوز Bully بعدی مونده.

گفته هات رو عینا تایید می کنم به غیر از یه مورد ...

اون Revenge اصلا ایده خوبی نیست !! مگه فیلم هندیه !؟ :d
من دوست دارم نسخه سوم سری فلش بک بزنه به خیلی سال قبل و یه داستان کاملا Original رو روایت کنه

بعدی بشه مثلا :

گفته هات رو عینا تایید می کنم به غیر از یه مورد ...

اون Revenge اصلا ایده خوبی نیست !! مگه فیلم هندیه !؟ :d
من دوست دارم نسخه سوم سری فلش بک بزنه به خیلی سال قبل و یه داستان کاملا Original رو روایت کنه

بنظرم باتوجه به سناریوی بازی و بستر اون و اتفاقاتی که در اخر این رستگاری شاهدش بودیم،تگ Revenge و زمینه ی انتقام میتونه هیجان انگیز و وسوسه کننده و همینطور خفن باشه اما این وسط پارادوکسی در مقابل Redemption و اتفاقاتی که موجب رستگاری این Cowboy شد به وجود میاد و باعث میشه ارامشی که در این دید از WildWest داشتم زیر سوال بره (حداقل از نظر من بدین شکله و این احساس رو دارم) و این ارامشی که ایجاد شده رو تبدیل به Chaos کنه!!!"اما هنوز بدم نمیاد تا مزه ی انتقام در همون اتمسفر و تم سنگین Redemption رو بچشم"
به نظرم یه سناریوی و زمینه ی داستانی جدید همراه با یه مین کرکتر تازه میتونه اوکی باشه اما تصور جان در یک قالب و جلد دیگه امری غیر ممکنه...

Gta v شايد بشه گفت بهترين بازي عمرم بود ولي از شنيدن اين خبر راستش خيلي خوشحال نشدم! خيلييي زوده! من براي ٢٠١٧-٢٠١٨ برنامه ريخته بودم. نميخام GTA هم به اشباعي برسه!!
امکان نداره حالاحالاها کوچکترین اطلاعاتی از شماره ی بعدی ببینیم چه برسه به انتشارش. با شناختی که همه از راک استار داریم انتشار بازی کم کم میره تا 2018 یا 19 البته چندبارهم تاخیر میخوره قطعا:d

آخرین ویرایش:
ضمنا بنظر من راک استار اگه بازی رو برای PC عرضه نکنه تا ماد های مختلف رو ببینه ، اصلا ایده ای دستش نمیاد ! کلا این ماد ها خیلی کمک کنندست ! دقیقا نشون میده که گیمر ها چی میخوان !
بنظر من GTA بعدی میتونه پاییز 2017 عرضه بشه . نسخه PC 2018 :D

Holly Mother Of Mercy :-o

چه سریع رفتن تو کار نسخه ی ششم

منو بگو فکر میکردم بعد GTA V میرن سراغ شماره بعدی رد دد ، کارشون برای ساخت نسخه ی ششم شدیدا سخته

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or