من امروز led 3d دستم رسید سری 7 سامسونگ 46 اینچ 7770 2 تا بلوری 3d خریده بودم یکی تن تن یکی هم AVATAR خودش بمن گفت avatar رو راحت میتونی ببینی ولی واسه تن تن باید ps3 3.7 به بالا باشه از دوستان همین فروم پرسیدم گفتن نه 3.55 کافیه و دقیقاً چی شد؟ آواتارو راحت اجرا کرد ولی واسه تن تن این اومد
پس 3.55 کافی نیست اطلاعات اشتباه ندید ..من تجربی به این مسئله رسیدم فیلمهای جدید همه آپدیت بالا لازم دارند که متاسفانه کپی خور رو از بین می برند killzone3 motorstrom uncharted 3 mortal kombat هم تست کردم خوب جواب داد kung fu panda2 هم با پسوند mkv راحت 3d پخش کرد بدون نیاز به ps3 فقط فیلم رو ریختم رو کول دیسک با فرمت NTFS چون فایل بالای 4 گیگ بود راحت 3d پخش کرد البته با استفاده از متد SBS (side-by-side) format فیلم رو حالت عادی 2تصویر بود که کنار هم پخش میشد اما به محض اینکه به tv وصل شد 3d پخش شد..
اینم تجربه ی روز اول ما...الان راهی هست تن تن رو ببینم بدون اینکه کپی خور ps3 از بین بره؟ نمیشه این فیلم هارو با ps3 یا blue ray drive ریپ کرد بریزم رو هارد اکسترنال فقط با tv ببینم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید