ایا بازی معروف Halo 4 برای PC نیز می‌اید؟!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Halo-v2.jpg

درود.

یکی از بازی‌های زیبا و منحصربه فرد کنسول 360 زا می‌توان بازی halo 4 خواند. این بازی زیبا که چندی پیش زودتر از موعد خود در اینترنت پخش شد، به صورت انحصاری برای کنسول Xbox 360 از سوی ماکروسافت ساخته شده بود. در همین راستا خبری که امروز به صورت شایعه ای بزرگ در اینترنت پخش شد، این است که این بازی بزرگ در حال امدن بر روی پلتفرم PC می‌باشد!

ماکروسافت در بخش PC Gaming Store خود به تبلیغ چند laptop دست زده است که عکس بازی Halo 4 را ما بر روی صفحه این دستگاه شاهد هستیم. حال شاید بپرسید این عکس فقط جنبه تبلیغی دارد ولی اگر به یک ماه پیش نیز نگاهی بی‌اندازیم خواهیم دید مشابه همچین شایعه‌ای نیز در وب سایت بازی Halo 4 منتشر شده بود و ان این بود که در این سایت برای بازی، این نوشته درج شده بود "System requirements forthcoming " (حداقل سیستم مورد نیاز) ایا این تصویر نشانی بر امدن این بازی بر روی Windows 8 است(؟) یا چیز دیگریست! در حال حاضر این که این شایعه درست یا خیر منبع درستی در دست نیست و باید دید ایا این بازی همچنان در انحصار 360 می‌ماند یا برای PC نیز عرضه می‌گردد.

dsogaming

i7bcfuy2mldklspjaffs.jpg

آخرین ویرایش:
من حاضرم تاپ ترین بازی ها نظیر , WoW ,Diablo, SK , ... رو بازی نکنم بجاش بشینم تو کنسول RDR , MGS , GoW , Geow , froza ,Halo بازی کنم ...
یه نکته جالب هم هست اونم اینکه اگر شرکت وزین ـه بیلیزارد راهی پیدا کنه که بتونه موس و کیبورد رو با کنسول ها مچ کنه دیگه بازی هاش رو PC نمیده بیرون !

جوری میگی بلیزارد این بازی رو با کنسول مچ کنه انگار این شرکت دو روزه داره بازی میسازه و صنعت بازی سازی هم یک هفتس افتتاح شده! عزیز من بلیزاد اگر میخواست بازی برای کنسول بزنه سالها قبل میزد و همیشه تو حرفهاشون این رو گفتن که همیشه پلتفرم اصلی ما PC هستش و هرگز از ساخت بازی براش دست نمیکشیم. میلیون ها یوزر از ریق PC در بازیهای این شرکت اکانت دارن بعد حالا مچ کردن موس و کیبورد شده ارزوی بلیزارد؟>!!!

اون عناوين بسيار ناب تري كه ميفرماييد مختص علاقه مندان pc هست يعني چون سبكهاشون rpg و استراتژي هست قطعا خواهانش pc بازان هست و براي كنسول بازان هم زياد نميتونه جذاب باشه
من هم قبول دارم كه pc بازان دائم خرج ميكنن و داراي اعصاب اهنين هستن:d
بنابراين فك نميكنم اين بحث به جايي برسه:d

دقیقا حرف ما هم همینه دوست عزیز,سلیقه PCبازا با شما جور در نمیاد!!
پس همون حرف شما که بحث به جایی قرار نیست برسه!!:)

مشکل اینجاست که یه عده نمیدونن PS1 اومد و رفت , PS2 اومد و رفت , PS3 اومد و داره میره (مثل Xbox) اما PC همیشه هست ! من شخصا 80% اوقات میشینم با Xbox بازی میکنم اما بازیای RPG یا FPS کلا روی کنسول جلوی PC شبیه یه شوخیه مسخره ان ! در مورد گرافیکم که دیگه فقط میشه اساتید رو رجوع داد به Crysis 2 با DX11 ! مسلما MS هم قراره حساب ویژه ای روی PC باز کنه که Xbox Live رو گذاشته توی Win8 !

من فقط تو یک چیز موندم کسی که PC باز باشه و نداند در قسمت سوم چی گذشته شماره چهار بازی چه بدردش میخوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :دی

مثل اینکه یک سریال 20 قسمتی و داشته باشی تا قسمت 7 ببینی بگی ولش کن قسمت آخر و ببینم چی میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! من چشمم آب نمیخوره :دی

مشکل اینجاست که یه عده نمیدونن PS1 اومد و رفت , PS2 اومد و رفت , PS3 اومد و داره میره (مثل Xbox) اما PC همیشه هست ! من شخصا 80% اوقات میشینم با Xbox بازی میکنم اما بازیای RPG یا FPS کلا روی کنسول جلوی PC شبیه یه شوخیه مسخره ان ! در مورد گرافیکم که دیگه فقط میشه اساتید رو رجوع داد به Crysis 2 با DX11 ! مسلما MS هم قراره حساب ویژه ای روی PC باز کنه که Xbox Live رو گذاشته توی Win8 !
اره همه كنسولها ميرن ميان ولي ايا قطعات يه پي سي هم مياد ميره يا نه هميشه هست؟
كلا اين اسم pc هميشه جاودانه ميمنونه
الان كسي كه pc باز هست بايد زودتر خرج كنه و اپگريد كنه يا كنسول باز بايد زودتر كنسولشو عوض كنه؟

اگر بخوای درست تحلیل کنی اینه که اصولا گیمر شاغل باشه و گیم هم یجور شغل محسوب بشه هر گیمر باید بصورت تخصصی بازی کنه !
هستند کسایی که فقط RPG بازی کنن، یا فقط ریسینگ، یا فقط فوتبال و ...
کم هم نیستن !
اما اگر دنبال تفریح باشی و جنبه ی فان مد نظر باشه و دنبال ماجراجویی و تجربه های جدید باشی اصولا مجبوری همه چیز بازی کنی
مثل 90% ماها !
بنابراین اینجا قضیه سلیقه هست که یکی فقط FPS روی PC دوست داره، یکی فقط RPG و ...
اما حرف دوستان خارج از منطقه که PC اصلا احتیاج به اشغالی مثل هیلو نداره، یا فرضا به قول اون آدم معروفه که میگفت حاضرم Bang bang Racing رو روی PC برم اما گیرز 3 رو روی کنسول نرم !!!!!!!
با عقل جور در میاد؟
شاید یکی PC gamer باشه ولی جونش در بره برا هیلو !!! هان؟
این حرف شما که میگید PC به هیلو احتیاج نداره به اون فشار میاره !
و یکم خودخواهانه و نژاد پرستانست
-------------------------
بنابراین از طرف جمع PC Gamer خودمون توی سایت تصمیم نگیرید :d
اگر بازی اومد خوش به حال اونایی که کنسول ندارن و بازیش میکنن، خوش به حال ماکه با کیفیت بالاتر دوباره بازیش میکنیم
نیومد هم که PC بارا به قول خودشون چیزی از دست نمیدن، ما هم که قبلا بازی کردیم دیگه
دوست باشید با هم

مشکل اینجاست که یه عده نمیدونن PS1 اومد و رفت , PS2 اومد و رفت , PS3 اومد و داره میره (مثل Xbox) اما PC همیشه هست ! !

PC که شما زمانی که PS2 اومد داشتید ، کوچکترین شباهتی به PC که الان دارید نداره .... حتی موس و کیبوردش هم عوض شده ، چه برسه به قطعات داخلیش !!!!!!!!!!!

فقط اسمش PC مونده و تغییر نکرده به PC 2 یا PC 360 و .... !! چون صرفا فقط پلتفرم گیم نیست ...

من به شخصه از مدتی که ایکس باکس تو 2005 اومد تا الان راحت 3 بار ارتقا اساسی دادم سیستم رو ! طوری که شباهتی به حالت قبلیش نداره !

ولی کنسولها با سخت افزار ثابت سال به سال پیشرفت اساسی و چشمگیر گرافیکی میکنن و هنوز هم مردم مات و مبهوت عناوینی مثل Uncharted 3 و Halo 4 هستند ....(گرافیکی )

PC گیمر محض بودن عملا یه شوخی بیش نیست ... چون بزرگترین عناوین هر نسل + 50% بازهای هر نسل کاملا در انحصار کنسولها هستند ... و عملا کسی که بازیشون نکنه سخت میشه بهش گفت گیمر حرفها ای ! یا اصلا گیمر !!

در ضمن با قاطعیت میگم عمرا این عنوان رو PC بیاد و 343 و خود ماکرو هم عمرا بزارن اعتبار بازی با این کارها خدشه دار بشه !
بوکمارک کنید !!!

گربه هم که مسلما دستش به گوشت نمیرسه و خواهد گفت بو میده !!!!!!!

آخرین ویرایش:
اما حرف دوستان خارج از منطقه که PC اصلا احتیاج به اشغالی مثل هیلو نداره، یا فرضا به قول اون آدم معروفه که میگفت حاضرم Bang bang Racing رو روی PC برم اما گیرز 3 رو روی کنسول نرم !!!!!!!
با عقل جور در میاد؟
شاید یکی PC gamer باشه ولی جونش در بره برا هیلو !!! هان؟
این حرف شما که میگید PC به هیلو احتیاج نداره به اون فشار میاره !
و یکم خودخواهانه و نژاد پرستانست
کوروش جان من با گفتن اینکه ما نیازی به هیلو 4 نداریم منظورم این نبود که آشغاله. اتفاقا بازی فوقالعاده ای هست. لُب کلامم اینه که چه فایده یکی در میون بیان؟ یا نیان یا کامل بیان. الان گزینه اول بهتره. فایده ای نداره بشینی شماره 4 رو بازی کنی در حالی که ندونی شماره سوم از چه قراره. خیلیا از جمله خودم دوست دارم داستان هیلو رو خودم بازی کنم و ببینم تا اینکه برم از یه جایی بخونم.
اما دوستان جوری رفتار میکنن که انگار با دادن یکی از عناوین انحصاریشون به ما در واقع دارن بهمون لطف میکنن!:d
اصن یه وضی. آقا بیخیال. هر کی بره سر خونه زندگیش

البته من قبلا هم گفتم الانم میگم از هر عنوان جدیدی که واسه PC بیاد استقبال میکنم و آرزومه که همین هیلو 4 هم واسه PC بیاد!!
فقط حرفایی مثل اینکه PCبازا گیمر نیستن و باید دلشون بسوزه که خیلی چیزا رو بازی نمیکنن و اینا تو کتم نمیره!!
هرکی هرچی دوست داره رو هرچی دوست داره بازی کنه بهتره!!

من حاضرم تاپ ترین بازی ها نظیر , WoW ,Diablo, SK , ... رو بازی نکنم بجاش بشینم تو کنسول RDR , MGS , GoW , Geow , froza ,Halo بازی کنم ...
یه نکته جالب هم هست اونم اینکه اگر شرکت وزین ـه بیلیزارد راهی پیدا کنه که بتونه موس و کیبورد رو با کنسول ها مچ کنه دیگه بازی هاش رو PC نمیده بیرون !

اره blizz هم مغر خر خورده بیشتر از 10 میلیون نفر انسان ول کنه حالا اونایی که هرزگاهی سر میزنن به بتل نت بگزرد دقیقا هم یکم فکر کنی میفهمی چون این بازی ها رو دوست نداری رفتی کنسول خریدی خودت داری جواب خودت رو میدی
=================================

اقا pc بد کنسول خوب کسی که امده پلتفرم اصلی خودش که گیم بازی کنه رو pc قرار داده میدونه دنبال چه بازی هست و چی میخواد لطفا فتوا صادر نکنین

آخرین ویرایش:
Halo عنوانی نیست که خیلی‌ دلم بخواد رو PC بیاد چون هم کنسول دارم می‌تونم راحت بازیش کنم، هم PC عنوان‌های دیگه‌ای داره که اکثرا کسی‌ اهمیت نمی‌ده :دی، ولی‌ اگه مایکروسافت قصدش این باشه که واقعا عرضه کنه استقبال می‌شه،مطمئنم اکثر کسایی‌ که PC بیشتر میزنن هم دوستش دارن.

============================
الان مشکل دوستداران کنسول این هست که PC دستگاه ضعیفی هست در مورد بازی و ما خواهش می‌کنیم که یه هیلو ببینیم روش؟ و اگه بیاد طوفان همه جا رو میگیره و کنسول داران رو میکشه؟ و با Flame کردن نباید بزارن PC باز‌ها فکر کنن چیزی هستن و بازی انحصاری مخصوص دارن.

یه کلمه هم کسی‌ بگه D3 انحصاری PC هست تا قرن‌ها امتیازاتش رو میکوبن صورتش که ضعیف هست!!!
چه فرقی‌ داره، رو چی‌ بیاد :دی این دعوا هارو بی‌ خیال بشین کلا :دی، چون به نتیجه‌ای نمی‌شه رسید. مهم خود بازی هست.

آخرین ویرایش:
کوروش جان من با گفتن اینکه ما نیازی به هیلو 4 نداریم منظورم این نبود که آشغاله. اتفاقا بازی فوقالعاده ای هست. لُب کلامم اینه که چه فایده یکی در میون بیان؟ یا نیان یا کامل بیان. الان گزینه اول بهتره. فایده ای نداره بشینی شماره 4 رو بازی کنی در حالی که ندونی شماره سوم از چه قراره. خیلیا از جمله خودم دوست دارم داستان هیلو رو خودم بازی کنم و ببینم تا اینکه برم از یه جایی بخونم.
اما دوستان جوری رفتار میکنن که انگار با دادن یکی از عناوین انحصاریشون به ما در واقع دارن بهمون لطف میکنن!:d
اصن یه وضی. آقا بیخیال. هر کی بره سر خونه زندگیش
نه منظور تو نبودی !
کلا میگم
مشکل همینجاست که شما دوستان رو (اونایی که این حرفارو میزنن) زیادی جدی میگیری :d
ماها که اکثرا پایرت هستیم، پس هیچی
کسی هم که اورج میگیره اندازه همون یک عدد بازی در مالکیت و انحصار halo سهم داره !
نه شرکت رو خریده نه امتیاز بازی رو :d
شما که نباس جواب بدی به اینا !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or