ایا بازی معروف Halo 4 برای PC نیز می‌اید؟!!

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

Halo-v2.jpg

درود.

یکی از بازی‌های زیبا و منحصربه فرد کنسول 360 زا می‌توان بازی halo 4 خواند. این بازی زیبا که چندی پیش زودتر از موعد خود در اینترنت پخش شد، به صورت انحصاری برای کنسول Xbox 360 از سوی ماکروسافت ساخته شده بود. در همین راستا خبری که امروز به صورت شایعه ای بزرگ در اینترنت پخش شد، این است که این بازی بزرگ در حال امدن بر روی پلتفرم PC می‌باشد!

ماکروسافت در بخش PC Gaming Store خود به تبلیغ چند laptop دست زده است که عکس بازی Halo 4 را ما بر روی صفحه این دستگاه شاهد هستیم. حال شاید بپرسید این عکس فقط جنبه تبلیغی دارد ولی اگر به یک ماه پیش نیز نگاهی بی‌اندازیم خواهیم دید مشابه همچین شایعه‌ای نیز در وب سایت بازی Halo 4 منتشر شده بود و ان این بود که در این سایت برای بازی، این نوشته درج شده بود "System requirements forthcoming " (حداقل سیستم مورد نیاز) ایا این تصویر نشانی بر امدن این بازی بر روی Windows 8 است(؟) یا چیز دیگریست! در حال حاضر این که این شایعه درست یا خیر منبع درستی در دست نیست و باید دید ایا این بازی همچنان در انحصار 360 می‌ماند یا برای PC نیز عرضه می‌گردد.

dsogaming

i7bcfuy2mldklspjaffs.jpg

آخرین ویرایش:
دروغ چرا!!
حتی فکر اومدن رو PC هم لذت بخشه!!:d
ولی خواهشا دوستان کنسولی غصه ی ما PC بازا رو نخورن,ما که از وضع الان PC راضی هستیم حتی با نیومدن یه سری بازیها!!

آخرین ویرایش:
منم هم 360 دارم هم ps3 اما توی این همه بازی انحصاری به نظرم فقط MGS لیاقت اومدن رو pc رو داره وگرنه بقیه اگه روی pc نیان هیچ مشکلی نیست و اش دهن سوزی نیستن/:)
وحید چندوقت پیش فکر کنم 1 سال پیش بود نشستیم با دوستم حساب کردیم اگه طرف کنسول ها نرفته بودم حدودا بالای 40 تا عنوان بی نظیر را از دست می دادم البته تا سال پیش !
متاسفانه حقیقت تلخ هست و باید قبول کنیم که عناوین کمی در سال برای pcمی ایند که معمولا اکثرا پورت هستند به جز موارد خاصی.
خیلی از عناوین هم شاید ماه ها و شاید سال ها باید منتظر بود که ایا برا یpcمی ایند یا نه مثل همین الن ویک که قرار بعد از چندین سال تاخیر عرضه شود بلاخره عرضه شد :d
در کل اگر گیمر هستید و گیم و دنیای گیم را دوست دارید و فقط از روی تعصب بیجا طرف کنسول هانرفته اید عناوین گیم زیادی را از دست داده اید !!!

برخی از این عنوان که فقط رو کنسول می شه تجربه اش کرد !تا پارسال

god od war Collection
godofwar3
Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Metal Gear Solid HD Collection
Metal Gear Solid 4
Gran Turismo 5
LittleBigPlanet 2
KILLZONE 2
KILLZONE 3
Castlevania Lords Of Shadows
Mortal Kombat
inFAMOUS 1
inFAMOUS 2

Resistance 1
Resistance 2
Resistance 3
Ratchet and Clank1
Ratchet and Clank2
Ratchet and Clank time
Final Fantasy Versus XII
Final Fantasy Versus XIII
Tekken
Motorstorm1
Motorstorm2
Motorstorm3
ICO And Shadow Of The Colossus Collection
Heavy Rain
Soul Calibur iV
Soul Calibur V
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 4
Gears of War 2
Gears of War 3
Ninja Gaiden I
Ninja Gaiden II
Red Dead: Redemption
Red Dead: Redemptionزامبی
Halo: Combat Evolved Anniversary
Halo3
Halo Reach
dante inferno

البته این ها هم هستند :d
به عناوین بالا این ها رو هم اضافه کن!:
Bayonatta
Vanquish
Enslaved
Shadow Of The Damned
Nighty Nine Nights 1.2
The Gunstringer
Puss In Boots
Dance Central 1.2
Ace Combat 6.7
Fable II
Halo3 ODST
و در آینده هم این عناوین!
The Last of Us
Ninja Gaiden III
Silent Hill 8
Tekken Tag Team Tournament
Dragons Dogma
Asura's Wrath
The Last Guardian
Twisted Metal
Ryse
Kinect Starwars
Alan Wake American Nightmare
Halo 4
Catherine
Armored Core 5
Anarchy Reigns
Dead or Alive 5
Lollipop Chainsaw
Overstrike
Starhawk
و به قول یکی از دوستام :d
اگر از زمان پی اس 2 حساب کنی بی نهایت عنوان میشه نام برد که واقعا عوانین بزرگی هستن و روی پی سی نیومدن !!
من همین الانم که الانه سول ریوِر رو با اون گرافیک خسته گرفتم دارم روی پی اس 3 میرم !!!!
در این حد عناوین قوی داره کنسول !!
در کل اگر واقع بین باشی میبینی پی سی گیمر مجبوره فقط عناوینی که براش میاد رو بازی کنه !
ولی کنسول گیمر میتونه ازادانه انتخاب کنه که چیو بازی کنه
نکته ی مثبت پی سی اینه که گیمر رو متخصص یک گیم میکنه !
بطور مثال یک اماترو fps روی پی سی از یک هاردکور fps روی کنسول از هر نظر برتری داره !
همینطوری گیمرهای سبک rpg و ...
هر کدوم خصوصیات خودشون رو دارن
اما کنسول گیمرانه تره !
yahoo_4.gif
من میگم 1 بازی pc اندازه کل این عناوین ارزش داره
این حرف فرهاد رو باید طلا گرفت
صد تا بازی شوتر رو به یک بازی در سبک D3 و یا ST و Witcher 2 و اسکایریم نمی‌دم. حاظرم تمام عمرم رو با همین 4/5 عنوان سر کنم ولی شوتر بازی نکنم.

فرهاد خودش هم کنسول ............
yahoo_4.gif
اره

آخرین ویرایش:
وحید چند وثت پیش ها نشستیم با دوستم حساب کردیم

متاسفانه حقیقت تلخ هست و باید قبول کنیم که عناوین کمی در سال برای pcمی ایند که معمولا اکثرا پورت هستند به جز موارد خاصی.
خیلی از عناوین هم شاید ماه ها و شاید سال ها باید منتظر بود که ایا برا یpcمی ایند یا نه مثل همین الن ویک که قرار بعد از چندین سال تاخیر عرضه شود

برخی از این عنوان که فقط رو کنسول می شه تجربه اش کرد !!!

god od war Collection
godofwar3
Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Metal Gear Solid 4
Gran Turismo 5
LittleBigPlanet 2
KILLZONE 2
KILLZONE 3
Mortal Kombat
inFAMOUS 1
inFAMOUS 2

Resistance 1
Resistance 2
Resistance 3
Ratchet and Clank1
Ratchet and Clank2
Ratchet and Clank time
Final Fantasy Versus XII
Tekken
Motorstorm1
Motorstorm2
Motorstorm3
Heavy Rain
Soul Calibur iV
Soul Calibur V
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 4
Gears of War 2
Gears of War 3
Ninja Gaiden I
Ninja Gaiden II
Halo3
Halo Reach
dante inferno

ضمنا اگه بخوايم موشكافانه عمل كنيم اين ليست خيلي بزرگ تر از ايناست

در کل اگر گیمر هستید و گیم و دنیای گیم را دوست دارید و فقط از روی تعصب بیجا طرف کنسول هانرفته اید عناوین گیم زیادی را از دست داده اید !!!
در کل اگر گیمر هستید و گیم و دنیای گیم را دوست دارید و فقط از روی تعصب بیجا طرف PC هانرفته اید عناوین گیم زیادی را از دست داده اید:d
WOW
Guild Wars
Total War
.....
اینا هرکدوم تو سبکشون عالین،WOW که نیاز به گفتن نداره:d!
در کل اگر گیمر هستید و گیم و دنیای گیم رو دوست دارید غلط میکنید تعصب داشته باشید،همه پلتفرمارو بخرید:d!

وحید چندوقت پیش فکر کنم 1 سال پیش بود نشستیم با دوستم حساب کردیم اگه طرف کنسول ها نرفته بودم حدودا بالای 40 تا عنوان بی نظیر را از دست می دادم البته تا سال پیش !
خیلی از عناوین هم شاید ماه ها و شاید سال ها باید منتظر بود که ایا برا یpcمی ایند یا نه مثل همین الن ویک که قرار بعد از چندین سال تاخیر عرضه شود بلاخره عرضه شد :d

god od war Collection
godofwar3
Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Metal Gear Solid 4
Gran Turismo 5
LittleBigPlanet 2
KILLZONE 2
KILLZONE 3
Mortal Kombat
inFAMOUS 1
inFAMOUS 2

Resistance 1
Resistance 2
Resistance 3
Ratchet and Clank1
Ratchet and Clank2
Ratchet and Clank time
Final Fantasy Versus XII
Tekken
Motorstorm1
Motorstorm2
Motorstorm3
Heavy Rain
Soul Calibur iV
Soul Calibur V
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 4
Gears of War 2
Gears of War 3
Ninja Gaiden I
Ninja Gaiden II
Halo3
Halo Reach
dante inferno

Bayonatta
Vanquish
Enslaved
Shadow Of The Damned
Nighty Nine Nights 1.2
The Gunstringer
Puss In Boots
Dance Central 1.2
Ace Combat 6.7
Fable II
Halo3 ODST
The Last of Us
Ninja Gaiden III
Silent Hill 8
Dragons Dogma
Asura's Wrath
The Last Guardian
Twisted Metal
Ryse
Kinect Starwars
Halo 4
Catherine
Armored Core 5
Anarchy Reigns
Dead or Alive 5
Lollipop Chainsaw
Overstrike
Starhawk
این چیزایی که شما میگی همه بر فلسفه "هر چی اومد بازار بگیر بازی کن" مبتنی هستن. برای یه گیمر معمولی یه پلتفرم هم کفایت میکنه، اگر شخص بخواد از بازی کردن لذت ببره 4 5 بازی در سال هم کافی هست.
از همه مهمتر یه چیزی هست به اسم سلیقه، مثلا من عناوین انحصاری Nintendo مثل SMG و Zelda رو به خیلی از عناوین این لیست ترجیح میدم. تنها بازی ای هم که از بازی نکردنش ناراحتم در این نسل فقط RDR بوده.
از همه مهمتر PC، از مزیت بزرگی به اسم شبیه سازی برخورداره. چیزی که به یه آدم مثل من امکان میده هر وقت که بخوام عناوین کنسول های نسل اول تا نسل ششم و Wii در این نسل رو با گرافیک بهتر از کنسول اصلی و با امکانات خیلی بیشتر بازی کنم.

در کل اگر گیمر هستید و گیم و دنیای گیم را دوست دارید و فقط از روی تعصب بیجا طرف PC هانرفته اید عناوین گیم زیادی را از دست داده اید:d
WOW
Guild Wars
Total War
.....
اینا هرکدوم تو سبکشون عالین،WOW که نیاز به گفتن نداره:d!
در کل اگر گیمر هستید و گیم و دنیای گیم رو دوست دارید غلط میکنید تعصب داشته باشید،همه پلتفرمارو بخرید:d!

من كه به شخصه حالم از اين سبك استراتژي بهم ميخوره:-&

صد تا بازی شوتر رو به یک بازی در سبک D3 و یا ST و Witcher 2 و اسکایریم نمی‌دم. حاظرم تمام عمرم رو با همین 4/5 عنوان سر کنم ولی شوتر بازی نکنم.

من كه به شخصه حالم از اين سبك استراتژي بهم ميخوره:-&

ولی من برعکس همین بازیهایی که شما نقطه بازی خطابشون میکنین رو با نصف عناوین بالا هم عوضشون نمیکنم!!
باید ببینی PCبازایی که هنوز دارن Warcraft و Starcraft رو میرن!!

god od war Collection
godofwar3
Uncharted 1
Uncharted 2
Uncharted 3
Metal Gear Solid 4
Gran Turismo 5
LittleBigPlanet 2
KILLZONE 2
KILLZONE 3
Mortal Kombat
inFAMOUS 1
inFAMOUS 2

Resistance 1
Resistance 2
Resistance 3
Ratchet and Clank1
Ratchet and Clank2
Ratchet and Clank time
Final Fantasy Versus XII
Tekken
Motorstorm1
Motorstorm2
Motorstorm3
Heavy Rain
Soul Calibur iV
Soul Calibur V
Forza Motorsport 3
Forza Motorsport 4
Gears of War 2
Gears of War 3
Ninja Gaiden I
Ninja Gaiden II
Halo3
Halo Reach
dante inferno

Bayonatta
Vanquish
Enslaved
Shadow Of The Damned
Nighty Nine Nights 1.2
The Gunstringer
Puss In Boots
Dance Central 1.2
Ace Combat 6.7
Fable II
Halo3 ODST
The Last of Us
Ninja Gaiden III
Silent Hill 8
Dragons Dogma
Asura's Wrath
The Last Guardian
Twisted Metal
Ryse
Kinect Starwars
Halo 4
Catherine
Armored Core 5
Anarchy Reigns
Dead or Alive 5
Lollipop Chainsaw
Overstrike
Starhawk

لیست تومار نکن حسین :d

پس بگیم wii هم باید بگیریم
vita هم بگیریم
360 هم بگیریم
ps3 هم بگیریم
ps2 هم بگیریم
pc بگیریم که عناوین رو از دست ندیم ؟! نه اینجوریا نیست ...
من میگم 1 بازی pc اندازه کل این عناوین ارزش داره
این حرف فرهاد رو باید طلا گرفت

ولی من برعکس همین بازیهایی که شما نقطه بازی خطابشون میکنین رو با نصف عناوین بالا هم عوضشون نمیکنم!!
باید ببینی PCبازایی که هنوز دارن Warcraft و Starcraft رو میرن!!

نقطه بازي؟:-/يادم نمياد اينو گفته باشم
بهرحال سليقه ها متفاوته
اين بحثم بجايي نميرسه چون عزيزان pc باز به هيچ وجه قبول نميكنن كه سازندگان به pc زياد اهميت نميدن وpc بازان كلي عناوين تاپ رو از دست ميدن

من حاضرم تاپ ترین بازی ها نظیر , WoW ,Diablo, SK , ... رو بازی نکنم بجاش بشینم تو کنسول RDR , MGS , GoW , Geow , froza ,Halo بازی کنم ...
یه نکته جالب هم هست اونم اینکه اگر شرکت وزین ـه بیلیزارد راهی پیدا کنه که بتونه موس و کیبورد رو با کنسول ها مچ کنه دیگه بازی هاش رو PC نمیده بیرون !

نقطه بازي؟:-/يادم نمياد اينو گفته باشم
بهرحال سليقه ها متفاوته
اين بحثم بجايي نميرسه چون عزيزان pc باز به هيچ وجه قبول نميكنن كه سازندگان به pc زياد اهميت نميدن وpc بازان كلي عناوين تاپ رو از دست ميدن

شما نگفته بودی امثال شما گفته بودن!!!
PC عناوین ناب خیلی زیادی رو از دست داده ولی عنوانهای بسیار نابتر دیگه ای به دست اورده که محاله یه روز بشه رو کنسول تجربشون کرد!!
کاش شما کنسول بازا هم قبول میکردین که PCبازا نیاز به دلسوزی شما ندارن و اگه ناراضی بودن میرفتن یه کنسول میگرفتن و این همه خرج PC نمیکردن!!

من حاضرم تاپ ترین بازی ها نظیر , WoW ,Diablo, SK , ... رو بازی نکنم بجاش بشینم تو کنسول RDR , MGS , GoW , Geow , froza ,Halo بازی کنم ...
یه نکته جالب هم هست اونم اینکه اگر شرکت وزین ـه بیلیزارد راهی پیدا کنه که بتونه موس و کیبورد رو با کنسول ها مچ کنه دیگه بازی هاش رو PC نمیده بیرون !

شما رو هم کسی مجبور نکرده رو PC بازی کنی برو رو همون کنسول اینا رو بزن که لذت بیشتری میبری!!
میتونی واسه تیکه دوم حرفات هم یه منبع بدی دیگه قراره به جا PC رو کنسول بازی بسازه؟؟؟

شما نگفته بودی امثال شما گفته بودن!!!
PC عناوین ناب خیلی زیادی رو از دست داده ولی عنوانهای بسیار نابتر دیگه ای به دست اورده که محاله یه روز بشه رو کنسول تجربشون کرد!!
کاش شما کنسول بازا هم قبول میکردین که PCبازا نیاز به دلسوزی شما ندارن و اگه ناراضی بودن میرفتن یه کنسول میگرفتن و این همه خرج PC نمیکردن!!
اون عناوين بسيار ناب تري كه ميفرماييد مختص علاقه مندان pc هست يعني چون سبكهاشون rpg و استراتژي هست قطعا خواهانش pc بازان هست و براي كنسول بازان هم زياد نميتونه جذاب باشه
من هم قبول دارم كه pc بازان دائم خرج ميكنن و داراي اعصاب اهنين هستن:d
بنابراين فك نميكنم اين بحث به جايي برسه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or