اگه یه روز از عمرتون مونده باشه کدوم بازی رو بازی می کنید ؟

نمیدونم اینجا چرا همه دارن اعتراف میکنن!! :biggrin1: بابا به خدا فردا شما نمیمیرین( یه دفعه دیدی مردین)
ایشون گفتن که اگر شما روز آخر زنگی مجبور بشین بازی کنید ، کدوم بازی رو انتخاب میکردید!!!
نگفتن که روز آخر عمرتون چه جوری میخاهین گناهان گذشتتون رو جبران کنید

یکم دعا نماز این چیزا می خونم
تا اونجایی که من میدونم ، اگر شما بدونی که مثلا 6 ماه دیگه میمیری این پاچه خواری ها واسه خدا معنی پیدا نمیکنه!!! میگه تا نمیدونست که میمیره یه ناه به ما نمینداخت!!!الان که داره میمیره نگاه کن چه پاچه میخوره ;) اگه نمیدونستی بدون

آخرین بازی که دوست دارم انجامش بدم دوست دارم اونی باشه که دوسش داشتم اما زمونه ازم گرفتش و من یادم رفت چی بود .وآخر عمری خوشحال از دنیا برم:((

وقتی بدونی 1 روز دیگه بیشتر زنده نیستی با یه کوله بار پر از گناه ندونسته و دونسته فقط باید صبر کنی تا بمیری .چون عزرائیل روزی 3 دفعه میاد زیر گوشت میگه آهای توی که غافلی از اون دنیا ای من نیومدم جونت رو بگیرم چون موقعش نشده ولی اومدم بگم : یادت هست که یه روزی میمیری پس به فکر آخرتت باش . در ضمن چون هممون با هم همقطاریم یه چیزی رو نمی گم چون نمی خوام تو جای که همه از دیگران فرار کردنو اومدن پیش کسای که علاقه مشترک دارن حرف هم رو میفهمن جز یه عده:-" :( که فقط اسم خودشون رو گزاشتن گیمر
واقعا به حرف اون محقق ایمان پیدا کردم که میگفت: بازی باعث بیشتر شدن هوش میشه اما روی شعور اثر منفی داره
:(

همه چیز رو بزارین رو حساب بی سوادی آدما . میدونید چرا چون فهمیدن ادما خودش یه درسه .اینکه بفهمی طرف با تمام علمی که داره بازم اشتباه میکنه .فقط تو دلت بگی همه آدمها اشتباه میکنن و ببخشیش . کسی که این درسو پاس نکنه بی سواده (مثل من). یه مثلی هست که هر موقع یادم میاد . آروم میشم
مردم قرآن رو هم اشتباه میخونن اما خدا میبخشه
این حرف ها رو نمیگم که من خیلی بارمه نه. اینا رو میگم واسه اینکه بدونین 2 روز دنیا ارزش نداره به خاطر چیزای که با دلیل منطقی ویا غیر منطقی روشون اصرار میکنیم . با هم بد رفتار کنیم. هممون قبل از اینکه گیمر باشیم آدمیم و جائز الخطا . مدیر ها هم مثل بقیه ما آدمن ولی به خاطر علاقه ای که به اینجا دارن مسئولیت قبول کردن . . ......حالا هر جور که ادارش میکنن .
مدیریت که نخوندن. اونا هم مثل ما گیمرن . من خیلی جاها بودم اسم نمیبرم کجا .رفتار اعضا رو با هم دیدم . اما بازی سنتر هر چقدر هم مشکل داشته باشه باز حال وهواش متفاوت تره. اینا رو هم ننوشتم که کسی بگه داره........... یا هرچیز دیگه ای

امین خان به سلامت باد:cheesygri

امین خان به سلامت باد:cheesygri

بحث رو اینجا ادمه بدیم؟:p

تا اونجایی که من میدونم ، اگر شما بدونی که مثلا 6 ماه دیگه میمیری این پاچه خواری ها واسه خدا معنی پیدا نمیکنه!!! میگه تا نمیدونست که میمیره یه ناه به ما نمینداخت!!!الان که داره میمیره نگاه کن چه پاچه میخوره ;) اگه نمیدونستی بدون

البته خداوند ارحم و راحمین هست:)
حر تو صحرای کربلا یادش بخیر یه لحظه ادم شد و رفت بهشت!:cheesygri پس هیچ وقت دیر نیست....

بله بله فرمایش شما متین:biggrin1:

میگم یه جمله هست که میگه به هیچ کس نگو که جهنمی هستش .از کجا میدونی شاید خدا بردش بهشت:(( :cheesygri

و اینکه ای قربون خدا برم انقدر راه گذاشته واسه بهشتی شدن ما که ما نمی دونیم:blushing: :cheesygri
و در آخر امین خان..................:cheesygri

در جواب همتون من فقط 60 جمله میگم .اونم اینه که بچه ها . هرکاری میکنین بکنین اما بدونید

شاید خدا حرفت رو بشنوه و خدا حق خودش رو ببخشه مثل ( نماز و روزه) .اما خدا واسه حق مردم (حق الناس) گوش نداره . یعنی اصلا رحم نداره در این مورد . پس حق کسی رو ضایع نکن
حتی با بد نگاه کردن به اون .گردن کلفت ترین چیز تو دنیا فقط اینه .هه ملت فقط فکر میکنن حق الناس فقط پوله نه دوسته من .من نمیگم ادم درستی بودم نه. اما اگه نتونم جبران کنم باید تقاص کارام رو بدم و این یه واقعیته
باید خیلی آدم مشتی باشه که روز آخر زندگیش بشینه بازی کنی،اونم با خیال راحت.
خدا کنه روزآخری انقدر خیالم از حق الناس و حق النفس و حق ا... راحت باشه که بشینم
با خیال راحت قارچ خور بازی کنم.
آمین
(مثل پدر روحانی صحبت کردما !نه؟؟)

حر تو صحرای کربلا یادش بخیر یه لحظه ادم شد و رفت بهشت!:cheesygri پس هیچ وقت دیر نیست....
در ضمن حر نمیدونست ار بره طرف امام حسین شهید میشه یا نه!!! :biggrin1:
بهتره دیگه همینجا تمومش کنیم!!!
من یه بازی دیگه به لیست بازی هام اضافه شد که یادم رفت بگم!!!!
pes & we

اسم تایپیک رو بزارید :
فتوای کردار و رفتار روز آخر العمر ! ( علمای عزیز نظر دهند )
در ضمن جای بازی سنترم بنویسید اسلام سنتر که دیگه متبرک بشه:p
----------------------------------
من که به بهشت و جهنم عقیده ندارم یعنی دارم اما نه اونجور که شما فکر می کنید هر دو درون خودمونه ;) و دیدگاهم نسیت به خدا هم خیلی فرق داره (هر کس نظر خودش رو داره) و با عقایدی که دارم و سعی هایی که می کنم عقایدم رو انجام بدم فکر کنم بتونم جدا اگه روز آخر عمرم باشه با خیال راحت بازی کنم !!!
حالا هی بگین رهام کافر شد شیطون گولش زد از راه به در شد و ...:biggrin1:

الا ایه حال.. خداوند end مرام.. end معرفت.. و end بیخیال شدن است عزیزان برادر..! راه های رسیدن به بهشت هم زیاده.. برو حالتو بکن.. اما مواظب باش اسراف نکنی.. (مارمولک علیه الرحمه!)

خوب .. من یکی به شخصه آخرین بازی رو ترجیح میدم بازی مرگ باشه! یعنی آماده شدن برای مردن.. و اون موقع دیگه میگم گور پدر هر چی کامپیوتر و بازیه! چون هیچ کدومو نمیتونم با خودم ببرم!

جدا پايه هستين همه تاپيك هاي سايت قفل بشه؟
خوب برين تو يه چت روم باهم صحبت كنين.
فروم با چت روم فرق داره.
به خدا فرق داره.

خوب بابا بیاین بیرون از این بحث ها دیگه.خوب شد من یه حرفی از عذاب وجدان زدم ها:biggrin1: ..........................................
موضوع اصلی با اجازه :
من راستی از صبح تا شب رو تامب رایدر بازی میکنم که اینو گفته بودم.بقیه اش هم یعنی تا شب(لحظه وداع)از وسطهای مافیا مثلا اونجا که میرم با بیلی معامله کنم بازی میکنم:gunner: تا همزمان با مرگ تامی عزیز در انتهای بازی من هم جان به جان افرین تسلیم کنم:worthy: :worthy:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or