اگه یه روز از عمرتون مونده باشه کدوم بازی رو بازی می کنید ؟

من دوست دارم MGS4 رو بازی کنم و آخرین ماموریت اسنیک و با چشمام ببینم .آخرش هم که خواست خودشو بکشه منم خودمو خلاص میکنم
223.gif

حال میکنم اونموقع که خودمو کشتم اسنیک خودشو نکشه
100.gif

اولین پاسخی که در جواب این سوال تایپیک به ذهنم رسید همین بود: (من روز اخر کارهای مهمتری دارم.بازی کدومه؟! )ولی..........

بچه ها یه کم جدی به این قضیه نگاه کنیم.مگه روز اخر چقدر وقت هست؟
توی 24 ساعت نمیتونم اشتباهای یه عمرم رو جبران کنم.من چند نفر رو ازردم و میخوام ازشون حلالیت بخوام؟!من به چند نفر بد کردم؟ تا حالا دل کسی رو شکستم؟معلومه که اره.چند نفر؟اصلا مامانم یا بابام رو چند دفعه رنجوندم.حالا که من دارم میرم اونها هستن که من بخوام دستشونو ببوسم و بگم حلالم کنین؟!
شاید نباشن.این یه واقعیته.کارهای مهم رو من الان انجام میدم.من الان وقت دارم و نمیذارم تا اون لحظه اخری که واقعا از نزدیک بودن یا دور بودنش به خودم خبر ندارم.
اونجوری شاید لحظات اخر انقدر ارامش داشته باشم که بخوام بازی کنم!!!!!!!!!!!!

آخرین ویرایش:
اولین پاسخی که در جواب این سوال تایپیک به ذهنم رسید همین بود: (من روز اخر کارهای مهمتری دارم.بازی کدومه؟! )ولی..........

بچه ها یه کم جدی به این قضیه نگاه کنیم.مگه روز اخر چقدر وقت هست؟
توی 24 ساعت نمیتونم اشتباهای یه عمرم رو جبران کنم.من چند نفر رو ازردم و میخوام ازشون حلالیت بخوام؟!من به چند نفر بد کردم؟ تا حالا دل کسی رو شکستم؟معلومه که اره.چند نفر؟اصلا مامانم یا بابام رو چند دفعه رنجوندم.حالا که من دارم میرم اونها هستن که من بخوام دستشونو ببوسم و بگم حلالم کنین؟!
شاید نباشن.این یه واقعیته.کارهای مهم رو من الان انجام میدم.من الان وقت دارم و نمیذارم تا اون لحظه اخری که واقعا از نزدیک بودن یا دور بودنش به خودم خبر ندارم.
اونجوری شاید لحظات اخر انقدر ارامش داشته باشم که بخوام بازی کنم!!!!!!!!!!!!

سلام عزیزم
آه.....مهسا جان
حرفات همش حرفایه منه....اگه همین الان اون لحظه اخر باشه چی؟
اگه همین الان لحظه اخر باشه ......من که مطمئنم اون دنیا شرمندم.
اگه همین الان خدا منو بخواد من چی دارم بگم؟
هیچ.

در راستای حرف های مهسا جان و در جواب امین عزیز آخرش نگفتین من 119 سال و 363 روز دیگه چی کار کنم :p
اما بی شوخی جدا فکر کنید فردا روز مرگ شماست چه کار هایی می کنی ؟؟؟
نمی خواد بگی فقط فکر کن..................................
خوب حالا که فکر کردی از همین الان شروع کن چون شاید فردا جدا روز آخر عمرت باشه !!!!
پس بیاین آخر عمری بخندیم دیگه لینک دانلود رانندگی در تهران رو بزارم ؟؟؟؟

در جواب همتون من فقط 60 جمله میگم .اونم اینه که بچه ها . هرکاری میکنین بکنین اما بدونید

شاید خدا حرفت رو بشنوه و خدا حق خودش رو ببخشه مثل ( نماز و روزه) .اما خدا واسه حق مردم (حق الناس) گوش نداره . یعنی اصلا رحم نداره در این مورد . پس حق کسی رو ضایع نکن
حتی با بد نگاه کردن به اون .گردن کلفت ترین چیز تو دنیا فقط اینه .هه ملت فقط فکر میکنن حق الناس فقط پوله نه دوسته من .من نمیگم ادم درستی بودم نه. اما اگه نتونم جبران کنم باید تقاص کارام رو بدم و این یه واقعیته:(

رهام 1279 بزن بغل داداش روز آخرته .بیچاره شدی . دیدی از دستت در رفت آخر عمری نه بازی کردی نه گل کوچیک .بزن بغل :)
اوه اوه اوه در رین مامورای اون دنیا اومدن

آخرین ویرایش:
اگه این جوری باشه که الان امین با جرم پست ها: 10823 باید اون دنیا معاون عزرائیل شده باشه !!!
ای خاک تو سرم دیگه از کی حلالیت بگیرم ؟؟؟؟ هر چی هست تقصیر مهسا هست به منم ربطی نداره چطور مهسا جای من جواب امین رو می ده حالا حلالیتم جای من می گیره تازه همه ی بازی سنترم خرما می ده روحم شاد شه
اما انصافا آدم روز آخر عمرش چی کار می کنه ؟؟؟؟
من باشم که به هیچ کس نمی گم فقط وصیت نامم رو می نویست که هر چی دارم و ندارم رو با خودم خاک کنن مخصوصا این لپ تاب نازم رو ((تو امضا مشخصاتش هست:x :love: )) بعدش پسوردم رو می نویسم که بتونن این خبر تکان دهنده ی دردناک رو به جهانیان بدن ایران که دیگه یه بار از همه حلالیت گرفتم هنوز انقضاش نگزشته این جاهام که کسی رو ندارم پس می رم گیم نت 20 لیر می دم PoP:WW رو از اول تا آخر می رم بعدش هم میام خونه طبق معمول این قدر چرت و پرت می گم و همه رو می خندونم و برای اخرین بار دفتر چه ی خاطراتم رو ورق می زنم و به آغوش رخت خواب می رم و.......
در کمال تعجب فرداش با صدای ساعت از خواب بیدار می شم و فردا و فردا و فردا هاش هم نمی میرم :biggrin1: ((کف دست من رو هر فالگیری دیده گفته بالا ی 60 سالگی در اثر یه حادثه می میرم مگه می شه تو 17 سالگی تو خواب بمیرم :p هنوز اونقدر که دلم می خواد پست ندادم و یه بار بیشتر بن نشدم :biggrin1: ))

بله شاید هم یکم دیر تر مردم وبه آرزوهام رسیدم.شاید آخرین روز عمرم بازی که تو شرکت خودم ساختم بازی کنم:cheesygri . رهام هم میاد پیشه من دوتای با هم میمیریم:cheesygri
امین دوست داشتی تو هم بیا:cheesygri

اگه خبر داشته باشم که یه روز دیگه بیشتر نمونده به جای باز یکردن می رم حلالیت می طلبمو یکم دعا نماز این چیزا می خونم نه اینکه بشینم بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or