اگه یه روز از عمرتون مونده باشه کدوم بازی رو بازی می کنید ؟

سلام
یاد این تاپیک به خیر...خاطره های خوبی ازش دارم:dozing: ...گفتم بیاد بالا.:smoke:
من هم که هنوز نمردم نظرم عوض شده.:headband: ..گفتم اینجا هم اعلام کنم...اگه دور از جونتون گذر عزرائیل به اینجا افتاد بخونه شاید دلش به رحم بیاد بذاره این tomb raider anniversary بیادش من بازی کنم بعدش منو ببره....:hurted1:

آخرین ویرایش:
سلام،
خيلي سخته . من اگه يه روز از عمرم مونده باشه فقط به همه زنگ ميزنم ازشون حلاليت ميخوام آخرشم ميشينم Gt4 بازي ميكنم اونم پيست Nurboring:(( (دلم ميسوزه وقتي فكر ميكنم يه روز از عمرم مونده آخه من كلي آرزو دارم:(( تازه ميخوام ps3 بخرم بعدش كلي بازي كنم :(( )
عجب رفتم تو حس نه.

shenmue
(این چه مزخرفیه که حتما باید 10 کاراکتر باشه نوشته من میخوام فقط بنویسم shenmue چرا نمیشه؟؟!!(اینا رو هم نوشتم که بیشتر از 10 کاراکتر بشه و بشه ارسال کرد))

من Final Fantsy X رو بازی می کنم 100% :((
دلم ميسوزه وقتي فكر ميكنم يه روز از عمرم مونده آخه من كلي آرزو دارم:(( تازه ميخوام ps3 بخرم بعدش كلي بازي كنم :((
حالا چرا گریه میکنین بابا.. مثل اینکه باورتون شده رفتنی هستید.!

من سالها ست که بازی می کونم از سال 98 هرچی بازی اکشن امده رفتم ولی هیچ بازی تجربه مافیارو نداد بارها خواستم که دوباره از اول بازی کنم ولی ترسیدم لذت اون یکبار از بین بره دوست دارم اخرین روز زندگیم دوباره مافیا بازی کنم چونکه من با مافیا زندگی کردم

من اما مثل مرد سر حرفم هستم چه ایران بمیرم ( که بمیرم دیگه ایران بر نمی گردم اوجا بمیرم ! ) چه ترکیه که تا 45 روز دیگه هستم و چه Seattle
می ام همون گل کوچیک .......
اما اگه هیچ کدومتون نیومدین Assassin's Creed رو بازی می کنم شایدم Prince of persia 8 شک نکنین من زود تر از 100 سال دیگه نمی خوام بمیرم پس تا اون موقع دیگه Prince of persia 8 کاملا یک بازی عتیقه هست!!!

والله من اگه یه روز به آخر عمرم مونده باشه اصلا بازی نمیکنم
نمیدونم چطوری شما بازی میکنین
البته اگه قرار باشه اول Gta Sa رو چهارباره! بازی میکنم و تمومش میکنم حتما

الان که برای بار چهارم بازی میکنم تو مرحله Og Loc هستم:-":bye::hug::shrewd::shifty::surrender

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or