اگه یه روز از عمرتون مونده باشه کدوم بازی رو بازی می کنید ؟

سلام
من اخرین روز عمرمو میشینمو بزرگترین بازیه عمرمو دوباره مرور میکنم........فقط مرورش میکنم.
چون دیگه وقتی برا دوباره بازی کردنش ندارم.
میبینم که واقعا ارزششو داشت که یه جاهایشو چندین دفعه رد کنم یا نه؟
ارزششو داشت که از چیت استفاده کنم یا نه؟
ارزششو داشت که یه جاهایی سیوش کنم یا نه؟
اصلا ارزش اینو داشت که براش وقت تلف کنم یا نه؟
بچه ها متوجه شدین که بزرگترین بازیه عمرم که اونو توی اخرین روز زندگیم مرور میکنم چیه؟

اسمش هست: فرصت زندگی
خدا کنه که اخر سر از این بازیه بزرگ امتیاز خوبی بگیرم.
خدا نکنه که جلویه امتیازم نوشته باشه:absolutely zero

من tomb raider legend رو بازی میکنم و چون میدونم زیاد وقت ندارم که تا اخرش برم وصیت میکنم که ادامه بازیم رو یه گیمر خوب بازی کنه.:biggrin1:
راستی من کی میمیرم؟!!!!!!!!!!!!!:confused:
این سایتی که دوستمون گفت رفتم زدم مصرف تنباکوم زیاده و دائم الخمرم و partner زیادی وجود داره و موقع تزریق از سرنگ مشترک استفاده می کنم :biggrin1: زد تا 2052 عمر می کنی!!! احتمالا تا اون موقع نقش اصلی Tomb Raider رو سپردن به دختر آنجلینا جولی !

من میشینم سگا خاک خورده ام رو بیرون میارم و یک دست فوتبال نودوشش میزنم ........ بعد سی و دوتا گل که زدم راحت می افتم میمیرم

اگه استثنائا تاریخ مرگمون یکی شد من دستمو میارم دو نفری بزنیم خودمم 7 نفره وای میستم:p

ااین سایتی که دوستمون گفت رفتم زدم مصرف تنباکوم زیاده و دائم الخمرم و partner زیادی وجود داره و موقع تزریق از سرنگ مشترک استفاده می کنم زد تا 2052 عمر می کنی!!! احتمالا تا اون موقع نقش اصلی Tomb Raider رو سپردن به دختر آنجلینا جولی !
اره منم دیدم.حق داشتن همچین تایپیکی رو قفل کردن.خیلی رندوم یه سنی بهت میدن.یا شایدم فهمیدن شما الکی میگی.
به هر حال هر بازی و اگر نتیجه های انجلینا هم بیان من همون lara رو دوست دارم:biggrin1:
--------------------------------------------------------
نقل قول:
راستی امین جون می شه 4 تا از کار های مهمتر رو بگی شاید روم تاثیر گزاشت گل کوچیک مرگ رو بی خیال شدم !!!!

رهام جون منظورت رو نفهمیدم؟
منظورش اینه که از کارهای مهمی که گفتی تو زندگی ادمها هست که دم مرگ انجام بدن نام ببر و یکی رو به دلخواه توضیح بده تا شاید اقا رهام از گل کوچیک بازی کردن دم مرگ(دور از جون همه)دست بردارهD:

مرسی mahsa جان اما من کی گفتم نام ببره و یکی رو به دلخواه توضیح بده :p من گفتم 4 تارو نام ببره و هر 4 تارو جوری توضیح بده که قانع شم الان دیگه اگه قانع نشم و در حال گل کوچیک بدون دروازه با کاپیتانی Fear = Mind Killer بمیرم و بعد پشیمون شم مسئولیت مرگ این جوان رعنا ی ناکام دنیا ندیده ی پشیمون 120 ساله با شماست ها.....
اونوقت روحم هر شب تو فروم های خواب همتون پست بی ربط و تبلیغاتی می ده بن هم نمی شه ها:biggrin1:
در ضمن یک فکری به ذهنم رسین همه پایه بشین بشینیم بازی رانندگی در تهران رو multyplayer کنیم قبل مرگ وسط کویر یه گیم نت بزنیم همه بشنیم بازی کنیم که رو سنگ قبر هممون بنویسه علت مرگ : شدت زیاد خنده و سرور تازه روحمونم شاد می شه:p

منظورش اینه که از کارهای مهمی که گفتی تو زندگی ادمها هست که دم مرگ انجام بدن نام ببر و یکی رو به دلخواه توضیح بده تا شاید اقا رهام از گل کوچیک بازی کردن دم مرگ(دور از جون همه)دست بردارهD:

مرسی mahsa جان اما من کی گفتم نام ببره و یکی رو به دلخواه توضیح بده :p من گفتم 4 تارو نام ببره و هر 4 تارو جوری توضیح بده که قانع شم الان دیگه اگه قانع نشم

برو حسابهای این دنیات رو پاک کن و حلالیت بگیر:biggrin1: (از من حلالیت بگیر:p)
هیمن یکی بسته برو فکر کن روش!:)

من آخرین روز زندگیم،بازی که عاشقش بودم رو برای خودم یاد آوری میکنم(چون میدونم تا اون موقع چیزی از کنسولم نمونده که بخوام با اون بازی کنم)
بعد هم خود درمانی میکنم.یعنی قبل از اینکه مرگ بیاد سراغم خودم میرم سراغش.!

برو حسابهای این دنیات رو پاک کن و حلالیت بگیر:biggrin1: (از من حلالیت بگیر:p)
هیمن یکی بسته برو فکر کن روش!:)

خوش به حالت امین:biggrin1: . میدونی چرا؟ اینا که نمیان پیشت تا تو حلالشون کنی.پس بار گناهات کم میشه:biggrin1: اون دنیا هم با 10000 تا پست خیر و درست میری اون بالا بالا ها
نه اشتبه نکن بهشت نه:biggrin1: بالا های جهنم . هوای مارم داشته باش:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or