اکوسیستم مایکروسافت و تحولی بزرگ در صنعت بازی‌سازی

آیا اکوسیستم مایکروسافت موفق خواهد شد؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    121

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
مایکروسافت در حال ورود به عرصه جدیدی در دنیای بازی‌های کامپیوتری است. عرصه‌ای که نه‌تنها برای آن‌ها بلکه برای تمام صنعت بازی‌سازی گامی بزرگ خواهد بود. ازاین‌جهت برای مایکروسافت گامی بزرگ تلقی می‌شود که در صورت پیروزی موفقیت عظیمی را در بخش سرگرمی‌ها به دست خواهد آورد و در صورت شکست احتمال نابودی بخش سرگرمی‌های آن‌ها وجود؛ اما برای صنعت بازی‌سازی این اتفاق در صورت موفق شدن، رویداد بزرگی خواهد بود. رویدادی که تمام صنعت بازی‌سازی را تحت‌الشعاع خود قرار می‌دهد. در این نوشتار سعی بر آن است که به تحلیل این موضوع و تبعات آن از جوانب مختلف بپردازیم.
960-65a99bb7a3115fdede20da98b08a370f-can-microsoft-corporation-evolve-to-become-the-perfect-ecosystem.jpg

در ابتدا بهتر از به بخش نرم‌افزاری بپردازیم. مایکروسافت در حال یکپارچه‌سازی تمام پلتفرم‌های خود به‌عنوان یک پلتفرم ویندوزی است که مبتنی بر ویندوز 10 بوده و تمام دستگاه‌های مختلف مثل XBOX، کامپیوتر شخصی، تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها بتوانند با عنوانی واحد به نام پلتفرم ویندوز شناخته شوند. پلتفرم ویندوز که از آن با عنوان Universal Windows Platform یا UWP خواهیم شناخت، دارای برنامه‌های کاربردی یکپارچه‌ای نیز خواهند بود که به آن‌ها Universal Windows Applications یا به‌طور مختصر UWA گفته می‌شود. به نظر می‌رسد در این سیستم جدید شما کافی است بر روی هر یک از انواع پلتفرم ویندوزی مذکور، محتوای خاصی را خریداری کنید و در این صورت می‌توانید آن محتوای مذکور را در صورت وجود و بدون پرداخت هزینه اضافی برای دستگاه دیگرتان استفاده کنید. این دقیقاً کاری است که مایکروسافت برای عنوان Quantum Break به‌صورت آزمایش انجام داده و می‌توان QB را به‌عنوان اولین UWA مایکروسافت قلمداد کرد. چالشی که در این بخش پیش روی مایکروسافت است، رقابت با Valve و پایگاه داده بسیار عظیم Steam است. چراکه مایکروسافت در راستای سیاست‌های یکپارچه‌سازی خود می‌خواهد از فروشگاه ویندوز به‌عنوان مرکز خرید محتوای UWP استفاده کند. در مورد عناوین انحصاری مایکروسافت مانند QB یا Gears of War چالشی وجود ندارد ولی وقتی بحث به تولیدات 3[SUP]rd[/SUP] party می‌رسد موضوع کمی متفاوت خواهد بود و اینجاست که مایکروسافت وارد رقابت با Steam خواهد شد. رقابتی که اگر با هوشمندی همراه نباشد نتیجه فاجعه باری همانند Games For Windows Live برای مایکروسافت به ارمغان خواهد آورد.
steam-machine-teardown-top-off-640x353.jpg

اما مهم‌ترین و نوآورانه‌ترین اقدام مایکروسافت برای عرضه UWP تولید کنسول بازی قابل ارتقاء است. شاید بزرگ‌ترین چالشی که کنسول‌های بازی و خریداران همواره با آن درگیر بوده‌اند نبود قابلیت ارتقاء آن است. کنسول بازی یک تجهیز الکترونیکی فشرده است که کاملاً برای بازی بهینه شده و می‌توان با کمترین هزینه و نیاز سخت‌افزاری بهترین کیفیت ممکن را ارائه دهد. حال اگر این کنسول بازی قابل ارتقاء باشد و بتوان آن‌ها با سخت‌افزار جدید و بهینه مخصوص همان کنسول ارتقاء داد کاری بسیار بزرگ انجام خواهد شد. کاری که مایکروسافت می‌خواهد آن‌ها برای اولین بار انجام دهد. تصورش را بکنید که به‌جای خرید کنسول جدیدی مثل PS4 یا XBOX One همان کنسول قبلی خود را ارتقاء داده بودید و اکنون می‌توانستید تمام بازی‌های قبلی خود را رو کنسول ارتقاءیافته استفاده کنید و از تجربه بازی‌های جدید لذت ببرید. این ایده واقعاً نوآورانه و بسیار بزرگ است و در صورت موفقیت صنعت بازی را دگرگون خواهد کرد. چراکه با کمترین هزینه ممکن سخت‌افزار کنسول بازی شما به‌روز شده و البته مانند قبل بهینه است و می‌تواند تا مدت‌ها در کنارتان باشد.
phil_spencer_windows-10-640x0.jpg

«فیل اسپنسر» در مورد قابلیت ارتقاء سخت‌افزاری کنسول‌ها صحبت‌هایی داشته که در ادامه فقط به نکات مهم آن اشاره خواهیم کرد. وی با بیان این مورد که دنیای فن‌آوری روزبه‌روز در حالت پیشرفت و نوآوری است به نکته مهم اشاره می‌کند که کنسول‌های بازی در ابتدای یک نسل با سخت‌افزاری بسته تولیدشده و تا انتهای همان نسل که فقط چند سال طول می‌کشد با همان سخت‌افزار کار خواهند کرد درصورتی‌که دیگر محصولات روزبه‌روز بهتر و بهتر خواهند شد؛ اما داستان این نیست و کنسول‌های بازی می‌توانند از این پیشرفت‌های نوآورانه بهره‌مند باشند و به نظر او این موضوعی مهم‌ترین چیزی است که تاکنون در هیچ کنسول بازی دیده نشده است. درصورتی‌که UWP و UWA مایکروسافت و همچنین این ایده بسیار جالب با موفقیت روبرو شود در آینده شاهد کنسول‌های بازی خواهیم بود که نه‌تنها می‌توانند بازی‌های جدید را به بهترین شکل ممکت اجرا کنند بلکه می‌توانند همانند کامپیوتر شخصی به پایگاه دادهای عظیم از بازی‌های قدیمی نیز دسترسی داشته باشند. این گام بزرگ همان‌طور که «اسپنسر» نیز به آن اشاره می‌کند به ما این امکان را می‌دهد که بدون نگرانی از دست دادن آرشیو بازی‌های قبلی خودمان به‌راحتی و با ارتقاء سخت‌افزار به نسل جدیدی کوچ کنیم و این گامی بسیار بزرگ و نوآورانه در صنعت بازی‌های کامپیوتری خواهد بود.
msft.PNG

اکوسیستم مایکروسافت و قابلیت ارتقاء سخت‌افزاری آن گام بسیار بزرگی در پیشرفت صنعت بازی‌سازی است. این نوآوری می‌تواند به تحولی عظیم به‌خصوص در بخش سخت‌افزار کنسول‌های بازی منجر شود و رؤیای بسیاری از گیمرها را به حقیقت تبدیل کند. تجربه عناوین زیبا و انحصاری یک کنسول و صرف هزینه‌ای اندک و تجربه عناوین زیبای دوران گذشته. کاری که اگر با موفقیت انجام شود کارستان خواهد بود.

====================

منابعی که به طور آزاد از آنها در این نوشتار استفاده شده است

Microsoft to unify PC and Xbox One platforms, ending fixed console hardware | Technology | The Guardian

Phil Spencer signals Xbox One hardware upgrades | Polygon

The Head of Xbox Wants to Make Upgradable Consoles | Digital Trends

آخرین ویرایش:
عذر ميخوام نريمان ولي فكر ميكنم اينا همه بازي با كلماته. منو ياد ماكاروني با آرد سمولينا ميندازه.:d ميان تبليغات ميكنن يه اسم عجيب غريب رو محصولشون ميزارن ولي در نهايت همون چيزي رو دستت ميدن كه هميشه ميدادن. كنسول يعني پلتفورم بسته يعني يكي ميخري چند سال استفاده ميكني يعني بازي ساز ميدونه دقيقا براي كي و براي چه سخت افزاري بازي ميسازه اگر شما اومدي يه سخت افزاري ارائه دادي كه هر سال آپگريد شد ديگه اسمش كنسول نيست ميشه استيم ماشين يا PC يا ويندوز ماشين. من كاري به موفقيت يا عدم موفقيتش ندارم.

در ضمن استيم هم انحصاري هاي خودش رو داره شما فكر ميكني الان همه استيم رو ول ميكنن هجوم ميارن روي پلتفورم مايكروسافت؟؟؟؟ حالا تا اين بياد جا بيفته بين پي سي گيمرا شناخته بشه خيلي طول ميكشه

--------------------------------------------------------

سياست مايكروسافت خيلي ظريفه واقعا. اول موفقيت پلي استبيشن باعث شد اينا Xbox رو بسازن حالا كه نتونستن سوني رو پايين بكشن به اين نتيجه رسيدن كه راه رفتن طاووس رو كه ياد نگرفتن هيچي راه رفتن خودشونم يادشون رفته ديدن خونه ي خودشون پي سي افتاده دست استيم حالا ميخوان برن شاخ استيمو بشكونن. كلا مايكروسافت سياستش اينه ببينه كجا كي تو چي موفق شده بره همونجا فرو كنه

UWP تقریباً نقشی مشابه Windows 95 برای مایکروسافت داره. اونجا هم از MS-DOS که سیستم عامل قالب بود میخواستن برن سمت Windows 95 که سر چشمه تمام نسخه‌های بعد از خودش بود. از همونجا بود که DirectX و خیلی امکانات دیگه شکل گرفتن و ... . الان هم مایکروسافت میخواد از Windows سنتی بره به سمت سیستم عاملی که بیس همه سخت افزارهاش باشه. این قسمتی از یک متن هست که قبلاً نوشته بودم با این مطلب مرتبط هست:

گوشی و تبلت و کنسول و PC و Hololens و ... همشون به یک سیستم عامل، استور و پلتفرم متصل هستن و در نهایت طوری طراحی میشن که نیازهای مختلف یک کاربر رو به شکل سازگار با هم پوشش بدن. یعنی شما یک کاری رو روی یک app موبایل شروع میکنی، همون کار رو در ادامه روی PCـت پیش میبری و در نهایت هم ممکنه بخوای روی کنسولت یا هر وسیله ویندوزی دیگه‌ای از نتایجش استفاده کنی. این چیزی هست که مایکروسافت با این سیاست میخواد بهش برسه با شعار Cloud First, Mobile First. یعنی حتی ممکنه اپلیکیشن هایی وجود داشته باشن که روی پلتفرمها و سیستم عاملهای دیگه ازشون استفاده میکنید ولی باز هم میتونید تجربه یکسانی از همه اونها روی پلتفرمهای مختلف و سیستم عاملهای مختلف داشته باشید که در واقع بر میگرده به همون قسمت Mobile First یا Mobility of Experience. برای پورت نرم افزارها و app ها به استور ویندوز 10 هم مایکروسافت 4 تا پل رو در نظر گرفته بود که دوتاش مربوط به سیستم عامل‌های موبایل هستن، یکیشون مربوط به برنامه‌های عادی Desktop هست (Win32 و Net.) و آخری هم مربوط به ساختن appها از روی سایتها هست. البته اخیراً (چند روز پیش) پل مربوط به اندروید رو به دلیل اینکه فقط یک شبیه سازی بود کنار گذاشتن و فقط از iOS استفاده میکنن و البته در کنارش اقدام به خرید Xamarin کردن (که در واقع به سازندگان و توسعه دهندگان این اجازه رو میده تا appهاشون رو بطور همزمان برای چند OS بسازن). اگر میخواید اهمیت این خرید رو بهتر درک کنید میتونید این مقاله رو بخونید:

windows-bridge-convertitore-di-app-android-e-apple_397857.jpg

نمایشی از پلها یا رابطهای نرم افزاری برای پورت اپلیکیشنها از زبانهای مختلف به یک اپلیکیشن تحت ویندوز استور یا UWA.

14455280730896.png

نمایشی کلی از تمام دیوایسهای تحت ویندوز 10 و تمامی سرویسها و قابلیتهایی که ازشون برای سرویس دهی به مشتری و دولوپرها استفاده میشه که با هم سازگار هستن. در سطح آخر به مزایای این سیستم اشاره شده.

خوب دقیقا همونی که پیش بینی کرده بودم به واقعیت پیوست!:d اصلا مشخص بود که مایکرو داره xbox رو به یه pc تبدیل می کنه! البته مسلما این نظریه تو نسل بعدی به طور کامل اجرا بشه ! فقط من فک می کردم قراره end to end باشه ولی از قرار معلوم open system هست که این چیز خوبیه و به نظرم منطقی تر هست! دوستان به این فکر کنید که با این کار عملا xbox به شدت از نظر سخت افزار به pc نزدیک میشه و شرکت های سازنده ی بازی دیگه لازم نیست وقتشون رو برای توسعه ی بازی روی سه تا سخت افزار متفاوت تلف کنن (در واقع میشه تقریبا دو تا پلتفورم که مسلما کیفیت کار هم بالا میره) واینکه به وسیله ی ارتقای سخت افزاری میشه هزینه های کنسول رو برای فرد کاهش داد (چون به جای اینکه یه دفعه ای یه مبلغ نسبتا زیاد پای کنسول و اجزای کاملش داده بشه در یک مدت زمانی بلند تر یه نفر با توجه به بودجه ای که داره میتونه سخت افزار لازمش رو با قیمت خیلی کم تهیه کنه!) این رو هم در نظر بگیرید که تو سال های اخیر سرعت رشد تکنولوژی خیلی زیاد شده و دیگه نمی شه کنسول با سخت افزار ثابت رو برای مدت زمان خیلی طولانی حفظ کرد!

آخرین ویرایش:
UWP تقریباً نقشی مشابه Windows 95 برای مایکروسافت داره. اونجا هم از MS-DOS که سیستم عامل قالب بود میخواستن برن سمت Windows 95 که سر چشمه تمام نسخه‌های بعد از خودش بود. از همونجا بود که DirectX و خیلی امکانات دیگه شکل گرفتن و ... . الان هم مایکروسافت میخواد از Windows سنتی بره به سمت سیستم عاملی که بیس همه سخت افزارهاش باشه. این قسمتی از یک متن هست که قبلاً نوشته بودم با این مطلب مرتبط هست:

ببين دوست عزيز اينجا بازي سنتره و منم يه گيمرم... همه ي ما بلاخره يه پلتفورم مورد علاقه داريم ولي لزوما معناش اين نيست كه از بقيه بدمون مياد.... به شخصه تنها بخش كمپاني سوني كه براي من مهمه بخش پلي استيشنه. يعني فردا بلند شم اخبار بگه بخش موبايل سوني با ضرر 10 ميلياردي روبرو شده تا زماني كه بخش PS تهديد نشه به كليه ي سمت چپ منه.... در مورد مايكروسافت هم همينطور بخش ويندوز و آفيس و اكوسيستم و اينا براي من اهميت نداره من فقط Xbox برام مهمه. شما ميخواي به من ثابت كني كه مايكروسافت تصميم خوبي گرفته و در دراز مدت به نفعشه من با شما هيچ بحثي ندارم. اصلا برام مهم نيست من و خيلياي ديگه نگران كنسول مايكروسافت هستيم نه خود مايكروسافت كه اينجور كه از شواهد امر بر مياد به قول ابوالفضل اسپنسر گذاشتش وسط يه پا اينور يه پا اونور

ببين دوست عزيز اينجا بازي سنتره و منم يه گيمرم... همه ي ما بلاخره يه پلتفورم مورد علاقه داريم ولي لزوما معناش اين نيست كه از بقيه بدمون مياد.... به شخصه تنها بخش كمپاني سوني كه براي من مهمه بخش پلي استيشنه. يعني فردا بلند شم اخبار بگه بخش موبايل سوني با ضرر 10 ميلياردي روبرو شده تا زماني كه بخش PS تهديد نشه به كليه ي سمت چپ منه.... در مورد مايكروسافت هم همينطور بخش ويندوز و آفيس و اكوسيستم و اينا براي من اهميت نداره من فقط Xbox برام مهمه. شما ميخواي به من ثابت كني كه مايكروسافت تصميم خوبي گرفته و در دراز مدت به نفعشه من با شما هيچ بحثي ندارم. اصلا برام مهم نيست من و خيلياي ديگه نگران كنسول مايكروسافت هستيم نه خود مايكروسافت كه اينجور كه از شواهد امر بر مياد به قول ابوالفضل اسپنسر گذاشتش وسط يه پا اينور يه پا اونور

گفتید UWP فقط یک اسم عجیب غریبه در موردش توضیح دادم. دیگه اینطور جواب دادن چه معنی‌ای داره؟ مایکروسافت و Xbox رو هم حواله بدید به همون کلیه چپتون بهتره، تا PS هست Xbox میخواید چکار؟ ته تهش اینه که PS میشه تنها کنسول دیگه. مگه بده؟ برید زندگیتون رو بکنید.

با تشکر از نویسنده ی عزیز من هم یک سری فکر هایی به ذهن ام رسیده و با اجازه دوستان می خوام بیان کنم.
به نظر میاد مایکروسافت هدفی بزرگتر و عجیب تر در نظر داره و شبیه به استیم ماشین منتها با تفاوت های مهم و تاثییر گذار.
چیزی که من فکر میکنم این هستش که مایکروسافت دنبال یک انحصار کلان و بزرگ و دراز مدت هستش در ضمینه ی گیم.بالا بریم پایین بیام مایکروسافت و گوگل ثابت کردن که میتونن با عرضه ی سرویس های مختلف بدون نیاز به یک سخت افزار خاص و انحصار کردن یک سرویس به یک سخت افزار میشه درآمد کلانی رو به جیب زد.به نظر من چیزی که مایکروسافت در نظر داره این هستش که اکس باکس رو تبدیل به یک سرویس بکنه مستقل از هر سخت افزاری بکنه.
چیزی که من پیش بینی میکنم این هستش که مایکروسافت اکس باکس رو تبدیل به یک ویندوز می خواد بکنه،سپس مایکروسافت یک کنسول High End با قیمت بالا عرضه میکنه محصولی همانند سرفیس بوک یا سرفیس پرو ها که در واقع استاندارد های این سرویس رو مشخص میکنه،حالا اینجا نوبت به تولید کنندگان شخص ثالث میرسه،مایکروسافت این سرویس رو در اختیار شرکت های مختلف قرار میده و اونها هم به نوبه خودشون کنسول هایی با سرویس اکس باکس نولید میکنن.خوب تا اینجا شباهت های زیادی با استیم ماشین داره.حالا میرسیم به تفاوت های بنیادی.مایکروسافت به بوجود اوردن یونیورسال ویندوز اپ ها در واقعی مرز بین سخت افزار های مختلف رو شکونده،در واقع یک دولوپر با ساخت یک بازی بر فرض برای ویندوز 10 و زدن یک سری کد و یک سری مراحل ساخت،بدون نیاز به هیچ پورت کردنی اون بازی رو میشه برروی تمام سخت افزار های مبتنی بر ویندوز 10 اجرا کرد و فرقی نداره یک کنسول بازی باشه یا یک پی سی بدون نیاز به اینکه کاربر مجبور باشه جداگانه برای سخت افزار های مختلف بازی رو تهیه کنه و با یک بار خرید میتونه در تمام سخت افزار ها بازی رو اجرا کنه،در حال حاظر مثالی که به ذهن ام میرسه بازی Oxenfree هستش.
تفاوت بعدی دیگه با استیم برمیگرده به این موضوع Xbox App،مایکروسافت به نظر میاد که در آینده ی نچندان دور این برنامه رو در واقع تبدیل به همان سرویس اکس باکس میکنه،در نظر بگیرید که شما یک بازی مثل کوانتوم بریک رو میخرید،حالا شما این بازی رو هر جایی که اپلیکشین اکس باکس داشته باشه میتونید اجرا کنید و مایکروسافت بازی ها رو محدود به استور ویندوز 10 نمیکنه،به عنوان مثال این اپلیکیشن رو برای سیستم عامل مک هم عرضه میکنه و شما همزمان میتونید یک بازی رو در هر سخت افزاری و هر سیستم عاملی که دارید اجرا کنید.
موضوع بعدی که به نظر میاد موضوع خیلی جذابی برای گیمر های موبایلی و ... هستش این هستش که در حال حاظر تمام پلتفورم های موبایل فاقد یک شبکه ی گیم و گسترده مثل اکس باکس لایو هستن،حال در نظر بگیرید که مایکروسافت این سرویس اکس باکس رو به دنیای اسمارت فون ها و تبلت ها هم گسترش بده،اون وقت شما می تونید این سرویس رو بر روی همه دستگاه هایتان داشته باشید و بر فرض مثال یک بازی موبایلی میخرید و بدون نیاز به هیچ پرداختی بین سخت افزار های مختلف این بازی رو روی آیفون،ویندوزفون،اندروید و ... استفاده میکنید.
شاید جالب باشه که بدونید مایکروسافت در حال حاظر شرکت های در فعال در ضمینه ی توسعه ی اپلیکشین ها بین پلتفورم های مختلف رو داره یکی یکی میخره و خودش هم پروژه هایی مثل آیلند وود رو توسعه داده که در واقع پورت اپلیکیشن ها بین سیستم عامل های مختلف هستش و به نظر میاد که مایکروسافت می خواد اپلیکیشن های یونیورسال رو به سیستم عامل های دیگه هم باز کنه.
حال در نظر بگیرید که چه جامعه ی گسترده ای بوجود میاد،همین در حال حاظر جامعه ی ویندوز 10 بالغ بر 120 میلیون هستش و در نظر بگیرید تا چند سال دیگه این 120 میلیون چه قدر شده به علاوه کاربر های سیستم عامل های دیگه هم اضافه شدن،حال یک دولوپر به ساخت یک بازی برای این سرویس اکس باکس بدون نیاز به هیچ پورت کردنی یک بازی رو برای چنین جمعیت میلیونی ه عرضه میکنه و کاربر ها هم نیازی نیست برای هر سیستم عامل ای بازی رو جداگونه تهیه کنن.
در واقع مایکروسافت می خواد اکس باکس رو تبدیل به یک سرویس کنه و با استفاده از نقاط قوت سایر پلتفورم ها و پلتفورم خودش یک انحصار بزرگ در ضمینه ی گیم ایجاد کنه.
کاری که در حال حاظر با مجموعه ی آفیس خودش کرده،فرقی نداره شما از چه دستگاه و سیستم عاملی استفاده میکنید،ولی هر وقت کاری با متن و ارایه مطلب و حسابداری و ... داشته باشید دارید از مجموعه أفیس یعنی وورد،اکسل و پاور پوینت استفاده میکنید،مایکروسافت به دنبال چنین انحصاری در گیم هستش.
این وسط میمونه این موضوع که استیم مگه هویج هست و ما هم میگیم نه،استیم هم به عنوان یک اپلیکیشن فراگیر عرضه میشه و بازی های استیم هم با سیستم ساده پورت به یونیورسال اپ بر روی دیوایس های مبتنی ویندزو 10 اجرا میشن،اون وقت اکس باکس High End شما هم آرشیو عظیم استیم رو داره هم آرشیو سرویس اکس باکس.

کنسول قابل ارتقاع شاید فقط برای pc گیمر ها جذاب باشه .. من شخصا کنسول گیمری رو نمیشناسم از همچین کارایی خوشش بیاد ..به خصوص اگه بخواد برای سخت افزار هم هزینه مجزا کنه ... عادت ما اینه که یه کنسول بگیریم بدونیم تا 5-6 سال به راحتی گذاشتن یه دیسک تو دستگاه باهاش بازی کنیم ...

نريمان تشكر مي كنم بابت نوشتن مقاله

اما با بحث خوب بودن كنسول هاي قابل ارتقا و امتياز بودنشون كاملاً مخالف ام !

كنسول بايد يه پلتفرم خاص باشه كه Specs و قسمت هاي مختلف اش كاملاً ثابت و يكسان باشن !
مثلاً همين الان خيلي ها هستن كه نسبت به وجود برخي اضافات براي همون كنسول خودشون كه در دسترس ديگري هست شكايت مي كنن حالا اين رو حساب بكن كه مثلاً من بتونم RAM دستگاهم رو افزايش بدم و زمان لودينگ بازي ايم رو كمتر كنم ! حالا با همين يه كار ساده مي تونم فلان وسيله يا كلاس رو سريعتر بردارم !

اين رو من دقيقاً توي WarThunder و بعد كراس پلتفرم شدنش با PC متوجه شدم !
تا مي اومد سيستم ما لود بشه خيلي از B-17 ها و بمبرهاي PC باز رفته بودن اهداف حريف رو بمبارون كرده بودن!!! اين رو كاملاً در موردش مطمئنم !
اين به خاطر تفاوت هاي زياد و كدنويسي هاي متفاوت شون بود !

اما اگر منظورت اينه كه بشه يه نسل كنسول رو برد بالا اين چيز ديگه است كه باز به نظر من ان چنان جذاب و درست نيست چون معماري كنسول ها توي هر نسل واقعاً كلي تفاوت مي كنه

با این حساب برای بازی های آینده باید منتظر اعلام حداقل سیستم و سیستم پیشنهادی برای بازی های اکس باکس از طرف بازی ساز ها باشیم!

اینجا بحث انحصاریها هم پیش میاد که قرار هست از انحصاری XBOX تبدیل بشه به انحصاری UWP که خب استیم فاقد این بخش هست . مسئله دوم اینه که ماشین استیم کنسول نیست و اینا میخوان کنسول قابل ارتقاء بسازن نه PC
استیم فاقد این بخش نیست. والو هوشمنده که هنوز Half Life 3 عرضه نکرده:d شاید والو بازی های ایندش را فقط رو playstation و استیم عرضه کنه. شایدم فقط استیم.

اینجا بحث انحصاریها هم پیش میاد که قرار هست از انحصاری XBOX تبدیل بشه به انحصاری UWP که خب استیم فاقد این بخش هست . مسئله دوم اینه که ماشین استیم کنسول نیست و اینا میخوان کنسول قابل ارتقاء بسازن نه PC

نخیر ، بر اساس گفته شخص شخیص شما در 4 ماه پیش ؛ استیم ماشین کنسوله :

http://forum.bazicenter.com/thread98847/#post3935658

نمیخوای تعریف کنی کنسولو برام دوباره ؟

---

اکوسیستم مایکرو هم چیز بسیار خوبیه ( چون به نفع منیه که گیمرم در نهایت ) ازشم پشتیبانی میکنم به شخصه . امیدوارم به عنوان یک رقیب هم بتونه برای استیم ظاهر بشه چون رقابت تو این بازار بازم به نفع ما گیمر هاست . ( نتیجه رقابت سونی و مایکرو هم دیدیم که قیمت کنسولشون رو چیکار کردن و ... ) اما درمورد ارتقای کنسول ... موافقش نیستم چون ملت کنسولو میخرن که دردسر ارتقا و ... نداشته باشن . دنبال اون تجربه ای هستن که دیسکو بذارن تو دستگاه و بازیشو اجرا کنن بدون درگیری و فکر کردن به اینکه الان با این سخت افزار گرافیکم پایینه اگه برم فلان قطعه رو بخرم رزولوشنم از 900 میشه 1080 و 2 تا سایه بیشترم میتونم ببینم . فلسفه کنسول همینه اصلا . حالا نمیدونم چجوری میخوان اینکارو اجرا کنن ولی امیدوارم به حس و حال کنسولی گند نزنه .

نخیر ، بر اساس گفته شخص شخیص شما در 4 ماه پیش ؛ استیم ماشین کنسوله :

http://forum.bazicenter.com/thread98847/#post3935658

نمیخوای تعریف کنی کنسولو برام دوباره ؟

فکر کنم نیاز باشه دوباره تعریفش رو براتون بنویسم ولی خب لینک دادین پس من هم به همون تعریف ارجاعتون میدم. ماشین استیم به مفهوم عام یه کنسول هست؛ اما به مفهوم خاص و مخصوصا مفهومی که مورد نظر این بحث هست کنسول بازی نیست. منظور مورد نظر ما از کنسول در این بحث همون تجهیز الکترونیکی غیرقابل ارتقاء است و اساسا کار مایکروسافت تغییر این مفهوم خاص هست.

ماشین استیم به طور عام یک کنسول هست و به طورخاص یک PC قابل ارتقاء که هدفش ارائه تجربه Console Gaming هست ولی اون چیزی در این نوشتار بهش اشاره شده و «اسپنسر» هم بهش اشاره میکنه تولید کنسول به مفهوم خاص با قابلیت ارتقاء است و در نتیجه با توجه به این مفهوم ماشین استیم کنسول نیست.

برعکس شما به فرض من اگر بشنوم PS4 با کله خورده زمین (که نمیخوره) ناراحت نمیشم اما خبر پایان تولید سری Z سونی منو داغون کرد (هرچند سری X هم عالی هست) ... به اندازه ای که سونی رو توی بازار موبایل و صوتی تصویری قبول دارم هیچ شرکتی رو قبول ندارم. اما مایکرو رو هم میشناسم ... این ردموندی ها تو کار نرم افزار حرف ندارن ، به اسپنسر و حرفاش هم ایمان دارن ، اینا هرکاری بخوان میتونن بکنم و تا حالا کردن چون نشد نداره براشون. کنسول رو هم مطمعن باشین فکرهایی براش دارن نابود نمیشه به این راحتی ها

کنسول قابل ارتقاع شاید فقط برای pc گیمر ها جذاب باشه .. من شخصا کنسول گیمری رو نمیشناسم از همچین کارایی خوشش بیاد ..به خصوص اگه بخواد برای سخت افزار هم هزینه مجزا کنه ... عادت ما اینه که یه کنسول بگیریم بدونیم تا 5-6 سال به راحتی گذاشتن یه دیسک تو دستگاه باهاش بازی کنیم ...

کنسول قابل ارتقا زمین تا اسمون با pcفرق میکنه
100درصد شما اون ازادی که تو انتخاب قطعات واسه pcروداری برای کنسول قابل ارتقا اون ازادی رونخواهیدداشت
صرفا تصورمن اینه که کنسولی که قابل ارتقا ساخته میشه قطعات قابل ارتقاعش محدوده ومحدودمیشه به یکسری انتخاب هایی که توسط سازنده تعیین میشه
مثلا ایکس باکس نسل بعدممکنه با سه مدل پردازنده شایدقابل انتخاب باشه وشما انتخاب میکنیدمدل پردازنده رو فقط ازبین همین 3مدل وهمچنین برای گرافیک ورم هم همینطور
درضمن بازی هاهم طوری ساخته میشن که حتی باوجودانتخاب ضعیفترین کانفیگ قطعات بازهم قابل اجرا باشند تادردسر اجرای بازی ها وکشش پس پی یو ومشکلات دیگه ایجادنشه!
اینطوری خیلی ازمشکلات حل میشه وشمابنا به بودجه ات قطعات کنسولت رو انتخاب میکنی وهمچنان از مزایای کنسول لذت میبری وهروقت هم بخوای باقطعه قویترجایگزین میکنی!!!

دیگه ازاین بهترچی میخوای؟؟

کنسول قابل ارتقا زمین تا اسمون با pcفرق میکنه
100درصد شما اون ازادی که تو انتخاب قطعات واسه pcروداری برای کنسول قابل ارتقا اون ازادی رونخواهیدداشت
صرفا تصورمن اینه که کنسولی که قابل ارتقا ساخته میشه قطعات قابل ارتقاعش محدوده ومحدودمیشه به یکسری انتخاب هایی که توسط سازنده تعیین میشه
مثلا ایکس باکس نسل بعدممکنه با سه مدل پردازنده شایدقابل انتخاب باشه وشما انتخاب میکنیدمدل پردازنده رو فقط ازبین همین 3مدل وهمچنین برای گرافیک ورم هم همینطور
درضمن بازی هاهم طوری ساخته میشن که حتی باوجودانتخاب ضعیفترین کانفیگ قطعات بازهم قابل اجرا باشند تادردسر اجرای بازی ها وکشش پس پی یو ومشکلات دیگه ایجادنشه!
اینطوری خیلی ازمشکلات حل میشه وشمابنا به بودجه ات قطعات کنسولت رو انتخاب میکنی وهمچنان از مزایای کنسول لذت میبری وهروقت هم بخوای باقطعه قویترجایگزین میکنی!!!

دیگه ازاین بهترچی میخوای؟؟

بقول قدیمی ها : همش کلک پوله
با حرف ها زیبا میخوان کاری کنن جیبتون خالی شه جیب خودشون پر پول شه , وگرنه خوب معلومه pc چیه و کنسول چرا ساخته شده از ابتدا و مخاطب کنسول ها چه کسایی هستن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or