.:Soheil:.
کاربر سایت
من چندتا دیسک از دوستم گرفتم ... که روی دیسک نوشته بود ntsc بعضی از دیسک رو دستگاه آمد بعضی ها هم ارور رجین داد...
دستگاه من پال هست
بعد وقتی دیسک های ساخت مالزی رو توی دستگاه میگزارم صدای بیشتری میده مشکلی که نداره؟
http://forum.imgburn.com/index.php?showtopic=1710سلام
من ديسك هاي game planet تست كردم .
مدياش اين بود : RITEK-D01-01
يعني چه ماركي ؟
ماركش خوبه ؟
تو تست هم problem نداشت و فقط 0.1 درصد eror داشت .
دستت درد نكنه , حالا مارك خوبي هست !؟
ديسكاي پرتو گيم كسي ميدونه اسمش چي؟ديسكاش خوب هست؟:confused:
سلام
Aone دیسک خوبیه واسه بازیهای 360 و من خودم تست کردم مشکلی ندارم ولی HP استفاده نکن دیسک خوبی نیست و درایو رو خراب میکنه!
بهترین دیسک هم واسه 360 دیسک های وربایتم هست که جز بهترین دی وی دی های جهان هست....(تو ایران هم میفروشن تو امضام تبلیغ فروشگاه اقا مهدی هست که بازی ها رو روی این دیسک ها رو میفروشه یه بار تست کن ببین صدای درایوت چطوره!!)
بعضی وقت ها این طوریه باید ببینی با چه دیسکی درایوت مشکل نداره!من ورباتیم هم از اقا مهدی گرفتم ولی باز همینطوره
راستی یه سوال شما گفته اید با دیسک مشکلی ندارم میشه بگید مثلا مشکلها در کل با دیسکهای مختلف چطور خودشون رو نشون می دهند فقط صدا یا چیزهای دیگه؟
ممنون
آقا میخواستم بدونم دیسکهای Aone Emtec MaxTec RiData چیجوری هستند؟؟؟
اینجوری هم جواب ندید که این بد نیست این خوبه و..... لطفا علمی و باتجربه و کامل توضیح دهید
راستی راسته که میگن اگر لنز ضعیف باشه اما باز هم بازیهای Verbatim رو پخش میکنه؟؟
راستی کسی قیمت این دیویدیهای خام رو نداره؟ هر مارک رو بگید چنده؟ هر مغازه ای داره دیگه؟ بگم دیویدی نه میخوام؟
متشکرم
(1دونه خرابي هم نداشته)