اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
من چند تا بازی رو با همین مالزی ها بازی کردم.فقط cod4 assassin,s creed the bourne...
مشکلی پیش نمیاد؟
یعنی اینقدر فاجعن؟
پس چرا فت و فراوون ریخته و قیمتش از همه بالاتره و مردم می خرن؟

اولا چون به صورت انبوه تولید میشه ارزون در میاد(برای فروشنده) سود خوبی برای وارد کنند دارن
دوم چون قشنگ هستن (عقل همه به چشمشونه ) یا یه چیزی شبیه این (قصد توهین به کسی ندارم)
سوما مشکل رایت و سوخت و رفتن برق ندارن

من از Aone استفاده میکنم
خیلی خیلی ازشون راضیم کنسول خیلی باش راحته ورباتیم هم دارم اما
از Aone بیشتر راضم شاید مسخرم کنید و بگید ورباتیم بهترین دیسکه ولی من با
Aone راحت ترم چون کمتر روش خش میفته !! نمیدونم چرا ولی ورباتیم هر جا به جز
تو خش گیر یا قاب بذاری خش میگیره :-"

آقا این دیسک های Playboxخیلی وضعشون خرابه؟
خیلی خوش رنگ و لعابن:p

خوب اگر تمایل داری که لنز درایو کنسولت ضعیف بشه یا این که از بین بره از این دیسک ها استفاده کن.کلا بی خیالش بشی بهتره...اینطوری فقط خرجت اضاف تر میشه... :biggrin1:

به نظر منم بهتره همه از ورباتیم استفاده کنند . منم خودم چند وقته که تمام بازیهامو رو ورباتیم میزنم. امکان سوختن دیسک هنگام رایت خیلی کمه فقط اگه رایتر مشکل داشته باشه یا برق بره خراب میشه و اجرا روی تمام کنسولها خیلی راحت تره

حالا تا وقتی دیسکی نیاد تو بازار که معلوم شه بهتر از ورباتیمه بهترین انتخابه .

اتفاقا منم كه ورباتيم ميگيرم نسبت به Aone ازش راضي نيستم نميدونم چرا! بازي ها برام گير بيشتري دارند و حتي دستگاه هم زور بيشتري ميزنه در حالي كه من از ديسك Aone استفاده ميكنم واقعا اين مشكلات ندارم. حالا نميدونم ماجرا از چه قرار من فكر ميكردم ورباتيم خيلي عاليه و دستگاه رو تو تكاپو نميندازه ولي من ناروتو رو با ورباتيم بازي ميكردم همش گير ميكرد موقع سيو كردن موقعي كه تو منو بودم و دستگاه هم به تكاپو ميوفتاد. البته اين مسئله زياد هم نبود كم پيش ميومد ولي يادم سر Aone اصلا اينجوري نبود :confused:
يعني لنز من ضعيف شده يا ؟

اتفاقا منم كه ورباتيم ميگيرم نسبت به Aone ازش راضي نيستم نميدونم چرا! بازي ها برام گير بيشتري دارند و حتي دستگاه هم زور بيشتري ميزنه در حالي كه من از ديسك Aone استفاده ميكنم واقعا اين مشكلات ندارم. حالا نميدونم ماجرا از چه قرار من فكر ميكردم ورباتيم خيلي عاليه و دستگاه رو تو تكاپو نميندازه ولي من ناروتو رو با ورباتيم بازي ميكردم همش گير ميكرد موقع سيو كردن موقعي كه تو منو بودم و دستگاه هم به تكاپو ميوفتاد. البته اين مسئله زياد هم نبود كم پيش ميومد ولي يادم سر Aone اصلا اينجوري نبود :confused:
يعني لنز من ضعيف شده يا ؟
ببين نحوه رايت و رايترت هم مهمه، ضمنا ممكنه ديسكي كه ميخري verbatim اصل نبوده باشه، با برنامه ImgBurn ببين جلوي Media ID چي مينويسه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or