اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
من چندتا دیسک از دوستم گرفتم ... که روی دیسک نوشته بود ntsc بعضی از دیسک رو دستگاه آمد بعضی ها هم ارور رجین داد...
دستگاه من پال هست
بعد وقتی دیسک های ساخت مالزی رو توی دستگاه میگزارم صدای بیشتری میده مشکلی که نداره؟

من چندتا دیسک از دوستم گرفتم ... که روی دیسک نوشته بود ntsc بعضی از دیسک رو دستگاه آمد بعضی ها هم ارور رجین داد...
دستگاه من پال هست
بعد وقتی دیسک های ساخت مالزی رو توی دستگاه میگزارم صدای بیشتری میده مشکلی که نداره؟

اون NTSC هایی که اجرا شدن یا Free بودن یا اینکه همینطوری لیبل NTSC زده شده روشون.
دیسک مالزی بی کیفیت ترین دیسکی هست که توی بازار بازی های XBox 360 دیده میشه.استفاده نکنید ازشون چون باعث ضعیف شدن لنز و در موارد بعدی باعث خرابی لنز میشه.

سلام
Aone دیسک خوبیه واسه بازیهای 360 و من خودم تست کردم مشکلی ندارم ولی HP استفاده نکن دیسک خوبی نیست و درایو رو خراب میکنه!
بهترین دیسک هم واسه 360 دیسک های وربایتم هست که جز بهترین دی وی دی های جهان هست....(تو ایران هم میفروشن تو امضام تبلیغ فروشگاه اقا مهدی هست که بازی ها رو روی این دیسک ها رو میفروشه یه بار تست کن ببین صدای درایوت چطوره!!)

من ورباتیم هم از اقا مهدی گرفتم ولی باز همینطوره
راستی یه سوال شما گفته اید با دیسک مشکلی ندارم میشه بگید مثلا مشکلها در کل با دیسکهای مختلف چطور خودشون رو نشون می دهند فقط صدا یا چیزهای دیگه؟
ممنون

من ورباتیم هم از اقا مهدی گرفتم ولی باز همینطوره
راستی یه سوال شما گفته اید با دیسک مشکلی ندارم میشه بگید مثلا مشکلها در کل با دیسکهای مختلف چطور خودشون رو نشون می دهند فقط صدا یا چیزهای دیگه؟
ممنون
بعضی وقت ها این طوریه باید ببینی با چه دیسکی درایوت مشکل نداره!
همین خر خر کردن درایو و یا پیامی که مبنی بر اینکه دیسک قابل خواندن نیست بوجود میاد...

آقا میخواستم بدونم دیسکهای Aone Emtec MaxTec RiData چیجوری هستند؟؟؟
اینجوری هم جواب ندید که این بد نیست این خوبه و..... لطفا علمی و باتجربه و کامل توضیح دهید

راستی راسته که میگن اگر لنز ضعیف باشه اما باز هم بازیهای Verbatim رو پخش میکنه؟؟
راستی کسی قیمت این دیویدیهای خام رو نداره؟ هر مارک رو بگید چنده؟ هر مغازه ای داره دیگه؟ بگم دیویدی نه میخوام؟

متشکرم

آقا میخواستم بدونم دیسکهای Aone Emtec MaxTec RiData چیجوری هستند؟؟؟
اینجوری هم جواب ندید که این بد نیست این خوبه و..... لطفا علمی و باتجربه و کامل توضیح دهید

راستی راسته که میگن اگر لنز ضعیف باشه اما باز هم بازیهای Verbatim رو پخش میکنه؟؟
راستی کسی قیمت این دیویدیهای خام رو نداره؟ هر مارک رو بگید چنده؟ هر مغازه ای داره دیگه؟ بگم دیویدی نه میخوام؟

متشکرم

RiData رو که بی خیال.
اما 3 مارک دیگخ جنس خوبی دارن.
من RiData استفاده کردم فقط بدرد آلودگی صوتی می خوره.Emtec و Aeon هم که داشتم عالی بودن.البته تعریف Maxtec رو شنیدم ولی تست نکردم.

Max-Tec DVD عاليه.mediya IDشم RICOHJPN-D01-43 من خودم 6 ماهه كه دارم براي مغازه رو اين ديسك ميزنم.تا حالا كسي نبوده كه ايرادي از اين ديسك گرفته باشه ;)(1دونه خرابي هم نداشته)
مقدار سوخته اشم 1در 200ته.:eek: :eek:

DVD پرينتيبل يا DVD پرينتيبل شده؟

يه سئوال؟:confused:

آيا تا به حال به جنس DVD(از لحاظ چاپ)يي كه خريديد دقت كرديد؟
كلاً دربين بازيهاي Xbox 360 از لحاظ چاپ 3 نوع DVD داريم:
1-DVD عادي (كه مارك DVD روش چاپ شده)
2-Printable (قابل چاپ)
3-Printable شده (همان DVD معمولي كه با دستگاه مخصوص يه لايه قابل چاپ بر روي DVD ميكشند(اين لايه به راحتي با دست از روي DVD برداشته ميشه) ):eek:

در بين اين 3 مورد DVD پرينتيبل شده خطرناكترين DVD براي دستگاهست.
وقتي كه DVD لايه اي براي چاپ روش قرار ميگيره و دور اون قسمت با دستگاه برش داده ميشه يه سري ماده پرينتيبل كننده به صورت رشته اي در دور DVD باقي ميمونه.
اين رشته ها در موارد زيادي تا به حال به لنز دستگاهها ضرر زده و باعث ضعيفي يا خرابي لنز شده.(نمونه ش دستگاه خود من وقتي كه لنزش خراب شد بردمش تعمير توش پُر از اين جور پُرزا بود):(:((
نكته جالب اينكه اگه با دقت زياد هم بتوني دور ديسكاتو تميز كني بازهم بر اثر چرخش ديسك در دستگاه دوباره اين پرزها از كناره DVD كنده ميشه و...........:blink:

دركل يا بازي كه ميخريد DVD معمولي باشه يا اگه علاقه زيادي به چاپ روي DVD دارين سعي كنيد DVD پرينتيبل بخريد;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or