اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
يه سئوال؟:confused:

آيا تا به حال به جنس DVD(از لحاظ چاپ)يي كه خريديد دقت كرديد؟
كلاً دربين بازيهاي Xbox 360 از لحاظ چاپ 3 نوع DVD داريم:
1-DVD عادي (كه مارك DVD روش چاپ شده)
2-Printable (قابل چاپ)
3-Printable شده (همان DVD معمولي كه با دستگاه مخصوص يه لايه قابل چاپ بر روي DVD ميكشند(اين لايه به راحتي با دست از روي DVD برداشته ميشه) ):eek:

در بين اين 3 مورد DVD پرينتيبل شده خطرناكترين DVD براي دستگاهست.
وقتي كه DVD لايه اي براي چاپ روش قرار ميگيره و دور اون قسمت با دستگاه برش داده ميشه يه سري ماده پرينتيبل كننده به صورت رشته اي در دور DVD باقي ميمونه.
اين رشته ها در موارد زيادي تا به حال به لنز دستگاهها ضرر زده و باعث ضعيفي يا خرابي لنز شده.(نمونه ش دستگاه خود من وقتي كه لنزش خراب شد بردمش تعمير توش پُر از اين جور پُرزا بود):(:((
نكته جالب اينكه اگه با دقت زياد هم بتوني دور ديسكاتو تميز كني بازهم بر اثر چرخش ديسك در دستگاه دوباره اين پرزها از كناره DVD كنده ميشه و...........:blink:

دركل يا بازي كه ميخريد DVD معمولي باشه يا اگه علاقه زيادي به چاپ روي DVD دارين سعي كنيد DVD پرينتيبل بخريد;)

آقا مجتبی, حالا از کجا بفهميم که DVD پرينتيبل شده هست؟ :confused:
من بازی ها رو يا از سيروس يا از رسول (مغازه کنار سيروس) ميخرم، اينا که DVD پرينتيبل شده نيستن؟:confused::confused::confused:

همیشه یا فقط یه مدت خاصی از این دیسکا استفاده کرده؟؟؟
دیسکای دات کام رو کسی نمیدونه چه مارکیه؟؟؟
ممنون

تا 2 هفته پیش که از همین دی وی دی استفاده می کرد الان و نمی دونم تازه این شرکتا فقط از یه نوع دی وی دی خام استفاده نمی کنن

شرکتا برای اینکه زیاد ضرر نکنن یسری از دی وی دی هاشونو خودشون پرینتیبل می کنن.من فکر نمی کنم که این کار ضرری برای دستگاه داشته باشه چون یه نوع مایه مخصوص هست که این کارو انجام میده و هیچ ضرری هم نداره نه واسه دستگاه نه دی وی دی

سلام.سوال من از دوستان اینه که با وجود داشبورد جدید که دیگه میشه بازی ها رو توی هارد ریخت بازم مارک و جنس دیسک مهمه یا فرقی نمیکنه؟ ممنون

سلام.سوال من از دوستان اینه که با وجود داشبورد جدید که دیگه میشه بازی ها رو توی هارد ریخت بازم مارک و جنس دیسک مهمه یا فرقی نمیکنه؟ ممنون

اگر درایو Lite-On داشته باشید پیشنهاد میشه از Verbatim استفاده کنید یا TDK.
چون لنز حساسی داره،کوچکترین خش روی DVD شما رو با پیغام Unreadable Disc مواجه می کنه.

اگر درایو Lite-On داشته باشید پیشنهاد میشه از Verbatim استفاده کنید یا TDK.
چون لنز حساسی داره،کوچکترین خش روی DVD شما رو با پیغام Unreadable Disc مواجه می کنه.
اگه درایو لایتون باشه(مثل خودم) اصلا از dvd ها مالزی (playbox) استفاده نکنید بعد از مدتی غیر قابل استفاده می شن!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or