اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
خيلی خيلی طول ميکشه نميشه کاره ديگه ای کرد.؟
راستی يک سوال ابتدايی ! :
من موقعی که ميخوام بازی رو در بيارم اول ميرم به منوی اصلی بازی و بعد ديسک رو درميارم. درسته؟ کاره ديگه ای نبايد بکنم قبلش؟ همينجوری بزنم در بياد؟

جواب سوال :
هيچ مشكلي پيش نمي ياد چه بياي تو Dashboard يا تو همون لحظه ي اجراي بازي ديسك رو دراري ... چون ديگه اينقدر هم تخيلي نيست كه درايو ديسك رو پرت كنه بيرون ... بالاخره ديسك براي خارج شدن از هر دستگاهي يه پروسه ي ميلي ثانيه اي رو طي مي كنه.

بچه ها benq یا hitachi، بیشتر با کدوم dvd ها مچند ؟
من خودم هیتاچی دارم!:) کلا با هیچ درایوی مشکل نداره و همه رو اجرا میکنه و البته بعضی از دیسکها رو با صدا میخونه که اونم به نوع و کیفیت دیسک ربط داره نه درایو!
خودم از aone , fuji,verbatim,emtech .... استفاده کردم هیچ مشلی نداره و نرم میخونش!

من خودم هیتاچی دارم!:) کلا با هیچ درایوی مشکل نداره و همه رو اجرا میکنه و البته بعضی از دیسکها رو با صدا میخونه که اونم به نوع و کیفیت دیسک ربط داره نه درایو!
خودم از aone , fuji,verbatim,emtech .... استفاده کردم هیچ مشلی نداره و نرم میخونش!

من هم درایوم سامسونگه و فعلا با دیسکی مشکل نداشتم جز HP که باهاش خیلی مشکل داره به همین دلیل تا به حال دو بار لنز عوض کردم! این دیسک های Aone خیلی دیسک های خوبی هستند هم خوب و هم ارزون ، من همیشه Aone میخرم هر چند بهترین Verbatim هست;) اما برای ارزونی ها Aone ;)

ها ایکه گفتی يعنی چه؟!

توضيح بده لطفا.

مدیای یک DVD یعنی که اون DVD رو کدوم شرکت به سفارش مارکی که روی DVD هست ساخته.
این مدیا ها هر کدوم یه حالت کد مانندی دارن. مثلا اون DVD هایی رو که به ریکو سفارش دادن و ریکو ساخته باشه با RICOHJPN مشخص میشن.
یا مثلا Verbatim چون ساخت خود میتسوبیشی هست با مدیای MKM یا MCM ساخته میشه.
مدیای هر دیسک رو هم میشه توی برنامه هایی مثل Nero یا ImgBurn دید.
شما باید ببینید که درایو شما با کدوم مدیا سازگارتره و از اون نوع DVD بیشتر استفاده کنید.

نکته: دیسکهای استمپری فاقد مدیا هستن ;)

این مشکل تو دیسکهای hp زیاده! بالاخره دیسک ارزونیه و این مشکلاتم بعضی وقتها پیش میاد
دوست من هم با دیسک hp این مشکلات رو همیشه داره...

آره مشکلات دیسک HP زیاده به همین دلیل به همه پیشنهاد می کنم اگه دنبال دیسک 5 تومنی خوب میگردید فقط Aone ، خداروشکر هیچ مشکلی نداره و خیلی توپه ;)

من یه بازی Darknees روی دیسک IT max دارم که دیسکش خیلی خش داره و دستگاه به زور میخونه به طوری که اکثر مواقع با پیغام can not read ...روبه رو میشم حالا اگه از روی بازی دوباره رایت کنم مشکل حل میشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or