اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
من تا حالا با پلی باکس شبرنگی هیچ مشکلی نداشتم و میذارم تو دستگام دستگاه انگار نفس تازه میکنه.
تا حالا یکبار هم هنگ و ...نکرده
ولی یه دف جم روی ورباتیم دارم تا اخرش رفتم نزدیک 5 6 بار هنگ کرد دستگام.

من تا حالا با پلی باکس شبرنگی هیچ مشکلی نداشتم و میذارم تو دستگام دستگاه انگار نفس تازه میکنه.
اولين باريه كه مي شنوم كسي با Play Box مشكل نداشته باشه !:eek:
بدون اون ورباتيمه بد رايت شده ... چون ورباتيم جزو DVD هاي درجه يكه ...
اتفاقا منم شدید دنبال یه جواب درست حسابی واسه این سئوالم. میخوام بدونم کدوم واقعا سر تره؟
معلومه :
Aone سر تره چون Aone درجه يكه ولي Fuji از ديسك هاي درجه 3ـس ... البته بستگي به درايوت هم داره ... براي من تا حالا نه با Aone مشكل داشته نه با Fuji ;)

خیلی عجیبه. شما اولین کسی هستید که با ورباتیم مشکل داشتید. دستگاههایی رو میشناسم که هیچی روش کار نمیکنه ولی ورباتیم کار میکنه.
به هر حال همونجوری که آقا خشایار گفتن مشکل از رایت اون بازی بوده.
البته یه سری از بازی ها ذاتا مشکلاتی دارن مثل بایوشاک که اونها گاهی هنگ میکنن.
من خودم DefJam Icon رو دارم ولی خیلی بازی نکردم ببینم اون چه جریه :confused:

علت اینکه درایو ایشون رایتی نمیخونه بخاطر استفاده بیش از حد با استمپری بوده. مثل ماشینی که فقط با گاز کار کنه !
البته حالا چرا verbatim رو هم نمیتونه اجرا کنه، یا بقول دوستمون مشکل رایتی داشته یا انقد وضع درایو خراب بوده که ver رو شرمنده خودش کرده. اما چیزی که این وسط محرض اینکه به هیچ عنوان از استمپری ایناییی که ما داریم تو بازار میبینیم استفاده نشه. من که خودم هیچ وقت فکر اینو که بخوام از اینا تو درایوم بذارم رو نمیکنم، حتی اگه برای یه تست 1 min باشه .

برای اینکه شما بفهمی اصلا کیفیت این دیسک ها چطور هست و چقدر دارای ارور در سکتور ها می باشند که به مرور باعث کاهش کیفیت لنز می شوند به راحتی می تونی برنامه Nero DiscSpeed رو که در تمامی nero ها وجود داره اجرا کنی و روی قسمت Disc Quality کلیک کنی تا میزان quality score و مقدار خطا های دیسک رو بهت نشون بده. اینجا خیلی راحت می تونی ببینی که این استمپری ها کیفیت و نتیجه نهایی بهتری دارن یا این دیسک ها ی کپی شده...

اشکان جان میتونی در مورد این قسمت بیشتر توضیح بدی ؟
مثلا من الان یه دیسک رو با همین Nero تست کردم و گزینه Start رو هم میزنم اما بعدش رو دیگه متوجه نمیشم که دیسک از لحاظ کیفیت خوبه یا نه !
ممنون میشم این قسمت رو بیشتر توضیح بدی .

ديسك هاي مالزي چيه؟
خيلي خوبن من اصلا باهاشون مشكل ندارم
اتفاقا اینجا هیچ کسی با مالزی مشکل نداره، چون اصلا قرار نیست که ما با اون مشکل داشته باشیم. اما مسئله ای که هست اینکه استمپری ها با درایو مشکل ندارن نه با شما !
مثلا من الان یه دیسک رو با همین Nero تست کردم و گزینه Start رو هم میزنم اما بعدش رو دیگه متوجه نمیشم که دیسک از لحاظ کیفیت خوبه یا نه !
با کسب اجازه از اشکان جان، والا شما با dvd info کار کن فکر کنم راحتتر و ریزتر بتونی در مورد دیتا و مدیای دیسک اطلاع پیدا کنی. البته این نرم افزار رو آقا طاهر تو صفخه 3 تایپک تست و بررسی کیفیت انواع دیسک ها (اوریجینال، رایتی، استمپری غیر اوریجینال)، معرفی کرده بود .امیدوارم برات مفید باشه .
mainwindowbig.jpg

آخرین ویرایش:
کسی تا حالا به این مشکل خورده ؟! ( البته یه بار دیگه هم گفته بودم ولی یادم نیست کجاس اون پست ! )
کنسول من همه دیسکها رو عالی اجرا میکنه و مشکلی نداره ولی وقتی یه بازی رو انجام میدم و بازی رو درمیارم و بازی بعدی رو میخوام بزارم , اگه بازی دوم روی Verbatim رایت شده باشه اجرا نمیشه. بازی رو که میفرستم توی کنسول یه صدای تق کوچیک میاد و مینویسه Open Tray و انگار نه انگار که بازی توی کنسوله ! ولی اگه وقتی کنسول رو روشن کنم و قبلش باهاش بازی نکرده باشم , Verbatim که بزارم , مشکلی نداره و کار میکنه !

ممنون میشم این قسمت رو بیشتر توضیح بدی .
با اجازه از اشكان ، من به جاي ايشون توضيح ميدم.
شما بعد از اينكه Start رو زدي با چنين صفحه اي رو مطمئنا روبروي خواهي شد:
833pnxk.jpg

شما صبر كن Progress يا ميزان پيشروي به 100 درصد برسه يعني Testing به پايان برسه. بعد همون سمت راست تصوير ببين نوشته Quality Score كه مقابل يه عددي هست كه نشون ميده كيفيت ديسك شما چي هست. اين عدد از 100 درصد سنجيده ميشه.
اين Testing من با ديسك Emtech بود.

شما صبر كن Progress يا ميزان پيشروي به 100 درصد برسه
خيلی خيلی طول ميکشه نميشه کاره ديگه ای کرد.؟
راستی يک سوال ابتدايی ! :
من موقعی که ميخوام بازی رو در بيارم اول ميرم به منوی اصلی بازی و بعد ديسک رو درميارم. درسته؟ کاره ديگه ای نبايد بکنم قبلش؟ همينجوری بزنم در بياد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or