اولین منبع اش خودمم.میخواید ثابت شه برید تو پشت شهرداری پیش جعفر(فروشگاه هادی) یا پیش عباس(فروشگاه شمایل)جفتشون کارشون فروش و تعمیرات اکس باکسه 100 درصد اکس باکس هایی که درایو و لنزشون خراب شده بخاطر استفاده از دی وی دی های کپیه.من با جفتشون رفیقم.چون مسوولیت دستگاه با خودشونه(گارانتی نه ها!!)دی وی دی کپی دیگه نمیفروشن که پس فردا یه موقع خراب شد نیان سراغ اینا.این یه منبع
در مورد پخش های پایونیر و .. چیزی میدونید؟؟
لنز پخش ها بعد از یکسال اندی ضعیف میشه.چرا؟؟چون سی دی یا دی وی دی کپی توشون میره.سر همین تو یکی از فروم ها مدت ها جنگ و دعوا بود که به دی وی دی و ...ربطی نداره ولی من و چند تن دیگه تو یکی از فروم ها معتبر امرکایی همچین موضوعی رو مطرح کردیم و اونا عنوان کردند تا 5 سال هم سالم سالم کار میکنه بشرط اینکه با رایتر رایت نشده باشه و پرسی باشه.یکی دوستان دستگاه دی وی دی سامسونگش ایراد پیدا کرد به شرکت ایمیل زد شرکت بهش گفت حتی الامکان رایتی تو دستگاه نذارین.
لیزر رایتر اصطلاحا فنی میگن نویز داره.یعنی ضریب دقتش پایینه بنا بر این بعضی جاها رو خوب رایت میکنه بعضی جاها هم ضعیف.یعنی یه سطح کاملا صاف با سوراخ هایی که در یک سطح قرار میگیرن(با چشم دیده نمیشه!)رو نمیتونه تشکیل بده.
سی دی و دی وی دی استمپری made in afghanistan هم باشه از کپی بهتره.این ذهنیت بد نسبت به این دیسک های استمپری رو نمیدونم کی تو این سایت جا انداخته که عمدتا میگن کپی بهتره؟
منظورتون کیفیت دی وی دی خامه؟؟؟درسته استمپری آشغال هم داریم ولی این play box که عکس شبرنگی دارند کیفیت تحسین بر انگیزی دارند.نکته جالبشون اینه که میذارم تو دستگاه صدای درایو خیلی کمتره میشه.منم یدونه گیرز او وار دارم مارک درست حسابی نداره و جنسش آشغاله.
دستگاه استمپر تو ایران هم داریم یکیشم مادیران داره که 270 ملیون تومن خریده و تو اداره مرکزیشه(قیمت رایتر رو دارید!!!رایت اونم پرسی با دستگاه 270 تومنی(بعنوان مثال البته) بهرته یا با یه رایتر 30 تومنی؟؟؟)
شما این رو هم در نظر داشته باش که هر چی بیشتر از یه درایو کار بکشی لنزش ضعیفتر میشه.
به رایتر خیلی بستگی داره.
وقتی یکی بیاد با یه رایتر 30 تومنی بخواد چیزی رو رایت کنه معلومه که نمیشه و کیفیت مزخرف در میاد.
در ضمن این که میگید شبرنگی من هنوز یه چیزی رو نگرفتم.
روی خود DVD این حالت شبرنگی وجود داره یا روی جلد DVD؟ میشه یه عکس بذارید تا من مطمئن شم منظورتون رو درست گرفتم یا نه؟
در ضمن این که میگید صدای کم تا حالا برای من کاملا برعکس بوده. با استمپری صدای ور ور شدیدی میشنوم در حالی که با هیچ کدوم از رایتی ها چنین مشکلی نداشتم.
من فقط یه دونه PlayBox دارم و اون هم فوق العاده مزخرف بود. طوری که حتی PC هم توی شناختنش مشکل داشت.
باهاش یه Quality Test رفتم به خدا قسم Quality Scoreش صفر بود!

دو تا HP رو هم که تست زدم یکیش 30 بود (از بیرون خریده بودم) ویکیش هم 35 (خودم رایت زده بودم)
دیسکهایی که مدیاشون RICOHJPN بود (مثل Emtech و MaxTech و یکی از FujiFilm هام و Datawrite و AOne که دستگاهم خیلی خیلی خوب میخوندشون) و RITEK ( اکثر FujiFilm ها و Ridata هایی که خودم خریده بودم و واقعا معرکه کار میکردن
برای من) Quality Scoreشون بین 85 تا 87 بود و من خیلی خیلی خوشم اومد و از اون موقع به بعد یه دونه HP هم توی دستگاهم نذاشتم.
البته این امتیاز به رایتر هم بستگی داره و با توجه به اینکه Emtech ها و MaxTech هام و FujiFilm هام همگی مال NextGen بود و احتمال زیاد با یه رایتر رایت شده بودن، این نتایج کلی و قابل اعتماد هستن.
ولی باز هم همونجوری که تاکید کردم این کاملا بستگی به دستگاه شما داره. کلا دستگاه من با HP مشکلات زیادی داره مخصوصا اگه روش پرینت شده باشه در حالی که فکر میکردم مشکل از درایوم هست (Samsung) ولی بعدا متوجه شدم که این HP ها واقعا مزخرف هستن.