اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

اکثر دیسک های شما چه مدلی هست؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    284
من امروز رفتم و یه دیسک Melody گرفتم 2800. مدیای دیسک که با مدیای HP یکیه با سرعت کم هم روش رایت کردم عالی اجرا شد. خیلی نرم و بی صدا!!! میخواستم ببینم اینجا کس دیگه ای تجربه کار با Melody رو داره ؟ اگه جواب مثبته نظرتون چیه؟

این دیسک های sfedata هم که گفتم دیدم مدیاش Ritek D01 هست. این مدیا در چه رده ای قرار داره؟ البته خیلی پر سروصدا بود.

من امروز رفتم و یه دیسک Melody گرفتم 2800. مدیای دیسک که با مدیای HP یکیه با سرعت کم هم روش رایت کردم عالی اجرا شد. خیلی نرم و بی صدا!!! میخواستم ببینم اینجا کس دیگه ای تجربه کار با Melody رو داره ؟ اگه جواب مثبته نظرتون چیه؟

این دیسک های sfedata هم که گفتم دیدم مدیاش Ritek D01 هست. این مدیا در چه رده ای قرار داره؟ البته خیلی پر سروصدا بود.
مدیاش رو با چه برنامه ای چک کردی؟:cheesygri

بچه ها فکر می کنین کی بتونیم بازی ها رو رو هارد کپی و اجرا کنیم و دیگه غم این جور چیزار و نداشته باشیم ؟
اصلا هکرها به دنبال چنین راه هایی هستن ؟ میشه یه منبعی لینکی چیزی معرفی کنین ؟ ممنون.

بچه ها فکر می کنین کی بتونیم بازی ها رو رو هارد کپی و اجرا کنیم و دیگه غم این جور چیزار و نداشته باشیم ؟
اصلا هکرها به دنبال چنین راه هایی هستن ؟ میشه یه منبعی لینکی چیزی معرفی کنین ؟ ممنون.
آره غم لنزو نداری ولی کلی غم جدید برات پیش میاد:biggrin1:
من که اکثر دیسکامhp هست.عادت پول دادن واسه بازیرم ندارم از بچه ها می گیرم رایت می زنم
:)
راستی یه چیز باحال بگم دیسکایhitmax قیمتشون 1800 تومنه:lol:

سلام
اقایان منبیشتر بازیهایم hp هستند
یعنی دیگه از حالا باهاشون بازی نکنم؟؟
تا حالا همش میگفتین safedata بده اما حالا hp را هم اوردین جز بد ها
لطفا بگید اگر مشکلی هست تا با hp از حالا کار نکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or