شایعه اولین عنوان " ناتی داگ " برای PS4 یک بازی فضایی؟

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
ndlogo.png

ناتی داگ دوباره می آید و این بار با یک عنوان فضایی!حتما نام ناتی داگ را شنیده اید ، استدیویی که معنی بازی انحصاری را به سایرین نشان داد.در حالی که اکثر گیمرها انتظار ادامه آنچارتد و شماره ۲ عنوان The last of us را داشتند ، در مراسمی گفته شد بازی بعدی این استدیو که به صورت انحصاری برای PS4 می آید در فضا جریان دارد. به نظر می رسد اسم بازی Savage Starlight است که وبسایت آن هم مدتی است راه اندازی شده است. در ۲۴ ساعت گذشته اطلاعاتی چند از این بازی منتشر شده است.آقای David Ballard در یک توییت اعلام کرد:

همه کسانی که PS4 دارند می توانند این بازی را تجربه کنند.

Geoff Keighley هم یک تیزر را معرفی کرد و نکته جالب اینکه یکی از کارکنان ناتی داگ هم لباس فضایی ها را پوشید و با آن عکس گرفت!

باید دید چه اتفاقی می افتد.من به شدت برای عنوان بعدی این استدیو هیجان زده ام شما چطور؟

منبع

سایتهای گیم اسپات و IGN هم این خبر رو درج کردند

حالا کی گفته نمیخوان TloU رو ادامه بدن !؟ :| :دی
مثل همین الآن که کسی جرات نمیکنه Survival/Horror بسازه ؟! حتی شینجی میکامی /:) :دی
فعلا که گفتن قصد ادامه ی tlou رو مندارن .
survival Horror گفتم من . روانی گری به سبک ژاپنی نگفتم که :دی به نظرم Psycho Break با TLoU قابل مقایسه نیست چون PB کلا تو یه فاز دیگه ای هست :دی

پس حتما بازیی که روزی لانچ پی اس 4 رونمایی میشه یا بازی ناتی داگه یا سانتا
تصورش هم برام لذت بخشه حتی این تصور میتونه مجابم کنه پی اس 4 بخرم

همه ی ما دوست داریم اول نسل یه IP جدید ببینیم ولی اخه فضا..............:|
به نظر ناتی داگ باید بجای اینده یه بازی تاریخی بسازه
من نمیدونم چرا جدیدا همه دوست دارن برن تو آینده و فضا و .....
از همه بدتر اینه که بازی FTP و FPS باشه.انتظار های از ناتی داگ به شدت بالاست همه دوست دارن یه چیز رویایی ببینن مثل خودم:d

همین الان یادم اومد چند ماه پیش یک عکسی از یکی از کارکنان ناتی داگ تو خود استودیو بود که پشت سرش چند تا مانیتور و نمایشگر و ... بود تو یکی دو تا از نمایشگرهای تصویر کاراکتری بود که یه لباس قدیمی و قرون وسطایی تنش بود!!
اون تصویر به بازی بعدی ناتی ربطی نداشته؟!:d

نمی شه دقیق گفت ND چی تو چنته داره فقط می شه گفت باید تا VGA صبر کرد چون این استودیو چند سالی هست فقط تو VGA خبری ازش می شه و برگهای برندشو تو این همایش معرفی می کنه
رقیب سونی باید دعا کنه که فعلن خبری از ناتی داگ و بازی جدیدش نشه دست کم تا 2015 وگرنه حسابی تو فروش عقب می یوفته و حتی دیگه نمی تونه رو بازی RYSE مانور بده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or