شایعه اولین عنوان " ناتی داگ " برای PS4 یک بازی فضایی؟

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
ndlogo.png

ناتی داگ دوباره می آید و این بار با یک عنوان فضایی!حتما نام ناتی داگ را شنیده اید ، استدیویی که معنی بازی انحصاری را به سایرین نشان داد.در حالی که اکثر گیمرها انتظار ادامه آنچارتد و شماره ۲ عنوان The last of us را داشتند ، در مراسمی گفته شد بازی بعدی این استدیو که به صورت انحصاری برای PS4 می آید در فضا جریان دارد. به نظر می رسد اسم بازی Savage Starlight است که وبسایت آن هم مدتی است راه اندازی شده است. در ۲۴ ساعت گذشته اطلاعاتی چند از این بازی منتشر شده است.آقای David Ballard در یک توییت اعلام کرد:

همه کسانی که PS4 دارند می توانند این بازی را تجربه کنند.

Geoff Keighley هم یک تیزر را معرفی کرد و نکته جالب اینکه یکی از کارکنان ناتی داگ هم لباس فضایی ها را پوشید و با آن عکس گرفت!

باید دید چه اتفاقی می افتد.من به شدت برای عنوان بعدی این استدیو هیجان زده ام شما چطور؟

منبع

سایتهای گیم اسپات و IGN هم این خبر رو درج کردند

چی باعث شده همه فکر کنن بازی FPS ؟
هیچی , همینجوری داریم احتمالات رو در نظر میگیریم :دی

- - -ویرایش - - -

فَنتَزی دوستان میباشد :دی

امیدوارم این ها نرن فضا 8-| سانتا کافی نبود !؟ :(
اگه مثل tlou نخان ادامه بدن و یه عنوان منحصر به فرد باشه به نظرم مشکلی نیست تنها مشکلش اینه که تا سه چهار سال کسی جرات نمیکنه بازی فضایی بسازه :دی

پ.ن : ولی سانتا و ناتی هر دو بخان تو یه سبک بازی بسازن اونم فرانچایز به نظر منم درست نیست .

بعد از VGA نظر ها نسبت به PS4 خیلی خیلی بهتر از قبل میشه ... به خصوص با معرفی بازی ناتی داگ یا سانتا یا مدیا مولکول ... و اپیک برای PS4 همه کفشون میبره ... من که از این شایعه هم از خود بی خود شدم

پیش بینی من یه بازی کاملا آنلاین RPG حالا تو فضا یا زمین فرق نداره، مثل WOWـه! ممکنه F2P هم باشه! یعنی بعد از ترک WOW، دلم یه RPG تر و تمیز میخواد :دی البته تیم دیگه هم شاید مشغول ساخت آنچارتد 4 باشه و سال بعد اون رو هم منتشر کنن :دی

امیدوارم محور عنوان بعدیشون single player باشه... همینطور third person... یه داستان علمی تخیلی خفنم بندازن تنگش:x

بازی انلاین محور خصوصا تو نسل جدید به شدت نیازه بازاره خوبیم داره ولی ساخت همچین بازی هایی کاره ناتی داگ نیست... ناتی داگ یه طورایی پرچم داره فرست پارتی های سونیه نمیتونه تمرکزشو رو یه سری بازی زیاد کنه... فکر نمیکنم درست باشه بره سراغ online rpg یا همین چیزا...

این مربوط به هر چیزی که میشه ، احتمالاً ربطی به بازی بعدی ND نداره و برای بازی بعد از اون هست. یعنی به احتمال زیاد اول یه نسخه جدید از Uncharted ببینیم و بعدش یه IP جدید و بعدش مثلاً نسخه جدید TLoU و ...
به شخصه دوست دارم IP جدیدشون توی همین فضای بازی های این نسل باشه. یعنی یه بازی با حال و هوای سینمایی و داستان گویی فوق العاده و کاراکترهای محشر و ... یه دفعه نزنن تو خط بازی هایی که یه لشکر سرباز میریزن یه جایی و تیراندازی میکنن و این حرفا ! یا بازی های آنلاین و شلوغ و ... اگه یه Platformer مشتی با کاراکترهای فانتزی توی فضا باشه هم عالیه !!! ولی بهتره تو خواب بهش فکر کنم چون هیچ وقت عملی نمیشه. :(

علاوه بر سوال بالا , چرا باید ما فکر کنیم که ND قراره یک بازی به غیر از Third Person بسازه ؟
چون قبلاً Platformer ساختن (هم با فضاهای محدود ، هم محیط های خیلی بزرگ) ، Racing ساختن (به صورت کارتینگ و ماشین جنگی ! :دی) ، بازی TPS با فضای ملایم و فضای ترسناک ساختن. :دی اوایل کارشون که دیگه سبک هایی مثل Fighting و RPG هم کار میکردن ! lol :دی کلاً تنوع کارهای ND خیلی بالا هست و انتظار هر چیزی رو میشه داشت.
حتی اون بازی PlayStation All-Stars Battle Royale رو هم سونی اول رفته بوده پیش ND و طرح بازی رو بهشون داده ، ولی در حال ساخت TLoU بودن و بازی رسید دست یه استودیوی دیگه. اگه اینا ساخته بودن الآن احتمالاً جزو IP های خفن سونی شده بود ، نه بازی ای که به فجیع ترین شکل ممکن منهدم شد ! :دی هرچند من هنوز امید دارم یه روزی ND یه بازی با حضور کاراکترهای سونی بسازه ، مثلاً یه کارتینگ به سبک CTR ولی با کاراکترهای سونی ! جزو بزرگ ترین آرزوهای گیمی من هست !

کامنت های اعضای ND توی Reddit که باعث به وجود اومدن این شایعه شده :
95484744896416013060.png

94085550090015611122.png

39407606917910347901.png
مطمئن نیستم که دارن Tease میکنند یا Troll ............. بهر حال از معرفی یه IP جدید توسط ND بشدت حمایت میشه.

حالا به هر حال چه فضایی باشه چه نباشه، چیزی که مطمئنم اینه ناوتی داگ واسه PS4 بازی میسازه و این خودش میتونه بهترین دلیل واسه خرید PS4 باشه.

ناتی جون جون بچه هات اول یه انچارتد بساز شارژ بشیم بعدا بریم سراغ ip جدید.:bighug:
این جمله خیلی مشکوکه:همه کسانی که PS4 دارند می توانند این بازی را تجربه کنند.خدا نکنه همون چیزی باشه که فکر میکنم[-o<
free to play :-s:-ss

حرفتون متاسفانه در مورد این جمله خیلی منطقیه : :همه کسانی که PS4 دارند می توانند این بازی را تجربه کنند.

منو با اسپویلت بدجور به فکر بردی ...

تو فروم Reddit از آقای Robert Cogburn و Justin Richmond کارگردان آنچارتد 3 پرسیدن که نظرت در مورد PS4 چیه و ایشان جواب دادند:

قدرت بیشتر،Ram بهتر ،بله PS4 یک ماشین نابودگر بسیار قوی است.زمانی که این کنسول را در دست بگیرید متوجه این صحبتها می شوید و شگفت زده خواهید شد.

اگه مثل tlou نخان ادامه بدن و یه عنوان منحصر به فرد باشه به نظرم مشکلی نیست تنها مشکلش اینه که تا سه چهار سال کسی جرات نمیکنه بازی فضایی بسازه :دی

پ.ن : ولی سانتا و ناتی هر دو بخان تو یه سبک بازی بسازن اونم فرانچایز به نظر منم درست نیست .
حالا کی گفته نمیخوان TloU رو ادامه بدن !؟ :| :دی
مثل همین الآن که کسی جرات نمیکنه Survival/Horror بسازه ؟! حتی شینجی میکامی /:) :دی
امین رضا قراره یکیشون گرده نخود بزنه هردو که نمیرن فضا:d
یا سانی میره یا ناتی;;)
سانتا که تموم شده است ظاهراً رفته ، تمام :(
tlou رو پورت کنن برا ps4:d;;):d
بیکارن مگه ؟! پس کی نیو آیپیشون رو بسازه !؟ ;;) :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or