شایعه اولین عنوان " ناتی داگ " برای PS4 یک بازی فضایی؟

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
ndlogo.png

ناتی داگ دوباره می آید و این بار با یک عنوان فضایی!حتما نام ناتی داگ را شنیده اید ، استدیویی که معنی بازی انحصاری را به سایرین نشان داد.در حالی که اکثر گیمرها انتظار ادامه آنچارتد و شماره ۲ عنوان The last of us را داشتند ، در مراسمی گفته شد بازی بعدی این استدیو که به صورت انحصاری برای PS4 می آید در فضا جریان دارد. به نظر می رسد اسم بازی Savage Starlight است که وبسایت آن هم مدتی است راه اندازی شده است. در ۲۴ ساعت گذشته اطلاعاتی چند از این بازی منتشر شده است.آقای David Ballard در یک توییت اعلام کرد:

همه کسانی که PS4 دارند می توانند این بازی را تجربه کنند.

Geoff Keighley هم یک تیزر را معرفی کرد و نکته جالب اینکه یکی از کارکنان ناتی داگ هم لباس فضایی ها را پوشید و با آن عکس گرفت!

باید دید چه اتفاقی می افتد.من به شدت برای عنوان بعدی این استدیو هیجان زده ام شما چطور؟

منبع

سایتهای گیم اسپات و IGN هم این خبر رو درج کردند

دوستان یک سوالی برایم پیش اومده.عنوان بعدی از این کمپانی روی ps3 هم میاد یا نه؟؟
فکر کنم جواب شما به احتمال 99% نه باشه
از اونجایی که ND همیشه سعی کرده قدرت کنسول رو محک بزنه و ایده های جدیدی رو عرضه کنه در قالبی وسیع تر در نتیجه فکر نکنم دیگه عنوانی برای PS3 در سر داشته باشه چرا که با TLOU از نهایت توان PS3 استفاده کرد اون هم با کمک مهندسان خبره این استودیو و پیاده سازی تکنیکهای جدید بر روی این کنسول
در نتیجه اکنون تنها نوبت PS4 هست چرا که با وجود معماری PC گونه اش محیط بازی و ایده ها و گرافیک بسیار بهتری رو با مدت زمانه کمتر می تونه خلق کنه و همچنین با وجود رم 8GB GDDR5 این کنسول هوش مصنوعی چندین برابر اون چه که در TLOU دیدیم و محیطهای بسیار بزرگ با بیشترین ریزه کاریها رو می تونه بر روی بازی نسل جدیدش پیاده کنه

MORE PS4 GAMES

فکر کنم تیر خلاصی بشه به پیکر نیمه جان ................

دیگه این قضیه انحصاری و اینها هم جنبه ضعف و بی اهمتی به خودش نگیره صلوات

دیگه فکر کنم باید بریم تو فاز LIVE SHOW و سوپر بال و سریال هیلو ... =))

واقعا نمی تونم صبر کنم... اگه امشب بازیشون آنونس شه که باید بگم امشب رسما تحول گرافیک کنسولی رو می بینیم... گرافیک واقعی نسل بعد ورژن ND = بهترین کیفیت!
با PS3 بازی اولشون Uncharted 1 بود (یادمه اولین بازی بود که لباس کاراکتر خیس می شد، گرافیکشم تو اون زمان کور کننده بود و برابر PC) و آخری TLOU که هر دو از نظر من بهترین گرافیک کنسولی زمان خودشون بودن معلوم نیست رو کنسول نسل بعد چیکار می کنن.
فکرش نفس آدم رو تو سینه اش حبس می کنه...
هوش مصنوعی که می سازن... کیفیت تکسچرها... تعداد آبجکت ها... گیم پلی فوق العاده جذاب... نور پردازی و سایه زنی... انیمیشن ها (اینو که دیگه نگو!!) داستان... موزیک... همه اینا از جنس نسل بعد ND !

واقعا نمی تونم صبر کنم... اگه امشب بازیشون آنونس شه که باید بگم امشب رسما تحول گرافیک کنسولی رو می بینیم... گرافیک واقعی نسل بعد ورژن ND = بهترین کیفیت!
با PS3 بازی اولشون Uncharted 1 بود (یادمه اولین بازی بود که لباس کاراکتر خیس می شد، گرافیکشم تو اون زمان کور کننده بود و برابر PC) و آخری TLOU که هر دو از نظر من بهترین گرافیک کنسولی زمان خودشون بودن معلوم نیست رو کنسول نسل بعد چیکار می کنن.
فکرش نفس آدم رو تو سینه اش حبس می کنه...
هوش مصنوعی که می سازن... کیفیت تکسچرها... تعداد آبجکت ها... گیم پلی فوق العاده جذاب... نور پردازی و سایه زنی... انیمیشن ها (اینو که دیگه نگو!!) داستان... موزیک... همه اینا از جنس نسل بعد ND !
نگفته که امشب،گفته شب قبل از لانچ کنسول یعنی شب 14 نوامبر.

طبق اخباری که خوندم فکر نکنم ناتی داگ بخواد عنوانی فضایی بسازه.من بیشتر احتمال میدم یه بازیه تاریخی شمشیری بخواد بسازه که داستانش در مورد سامورایی هاست

اگه دوستانی که Shadow of Rome رو بازی کرده باشن، متوجه میشن اگه بگم دلم یه بازی به شدت با این تم و این گیم پلی از ND میخاد. گیم پلی این بازی با Ryse خیلی فرق داره.

هههه حتما الی جوئل موشک هوا کردن رفتن هوا :)) یا قسمت بعدی انچارتد این دفعه ناتان میخواد راز سیاره ها رو بگه :d

منتظر خبرا هستیم :d البته باید گفت ناگتی داگ هر چی میسازه عشقه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or