شایعه اولین عنوان " ناتی داگ " برای PS4 یک بازی فضایی؟

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

19Rodar

کاربر سایت
ndlogo.png

ناتی داگ دوباره می آید و این بار با یک عنوان فضایی!حتما نام ناتی داگ را شنیده اید ، استدیویی که معنی بازی انحصاری را به سایرین نشان داد.در حالی که اکثر گیمرها انتظار ادامه آنچارتد و شماره ۲ عنوان The last of us را داشتند ، در مراسمی گفته شد بازی بعدی این استدیو که به صورت انحصاری برای PS4 می آید در فضا جریان دارد. به نظر می رسد اسم بازی Savage Starlight است که وبسایت آن هم مدتی است راه اندازی شده است. در ۲۴ ساعت گذشته اطلاعاتی چند از این بازی منتشر شده است.آقای David Ballard در یک توییت اعلام کرد:

همه کسانی که PS4 دارند می توانند این بازی را تجربه کنند.

Geoff Keighley هم یک تیزر را معرفی کرد و نکته جالب اینکه یکی از کارکنان ناتی داگ هم لباس فضایی ها را پوشید و با آن عکس گرفت!

باید دید چه اتفاقی می افتد.من به شدت برای عنوان بعدی این استدیو هیجان زده ام شما چطور؟

منبع

سایتهای گیم اسپات و IGN هم این خبر رو درج کردند

حالا من نميدونم سبكش چيه ميشه ولي به نظرم Halo رو هدف قرار دادن.

به هر حال من بيشتر دوست داشتم ادامه Uncharted رو ببينم.

اتفاقن من هم دوست دارم یه fps بسازه بقیه fps ها رو بکنه تو قوطی
یعنی اگه ND یه fps بسازه تو سبک هیلو من دیگه هیچ آرزویی ندارم و با دلی آرام و قلبی مطمئن میتونم بمیرم :d
واقعن فکرش هم آدمو هیجان زده میکنه :d

حالا من نميدونم سبكش چيه ميشه ولي به نظرم Halo رو هدف قرار دادن.

به هر حال من بيشتر دوست داشتم ادامه Uncharted رو ببينم.

نه بابا هیلو چیه ؟؟ نایتی داگ از این جینگولک بازیا خوشش نمیاد :دی (Obivious Trolling :دی ) اگه واقعی باشه فک کنم برای رقابت با Mass Effect ساخته بشه . ولی آخه Santa Monica هم داره فضایی میسازه آخه !!! نسل بعد کلا باید بریم فضا با PS4 :))

لذتی که در تصور کردن عنوان بعدی ناتی داگ وجود داره خیلی بیشتر و بهتر از تجربه ی خیلی از بازی ها هست!!
فقط می تونم بگم منتظرشم و به هیچ وجه احساساتم رو در این رابطه نمی تونم بیان کنم!!

توییت Nail Druckmann :
Today I saw a concept piece for a potential future project that was super inspiring. Can't wait to explore those ideas... After #TLoUSPDLC

امیدوارم به هیچ وجه First Person نباشه و همچنین Uncharted 4 رو هم فراموش نکنن ( Uncharted به هیچ وجه تکراری نمیشه و ایده هایی خیلی زیادی هست ، نباید Uncharted رو رها کنن )

خبری بسیار خوشحال کننده ای بود..با توجه به سابقه ای که nd تو ساخت بازی در نسل پیش داشت باید نتیجه گرفت ND استاد ساخت بازی های سوم شخص هست..ولی به شخصه اصلا دوست ندارم بازی شبیه Halo بسازه..تو عکسه که اسلحه اش شبیه همون اسلحه های Halo هست..اصلا با بازی هایی شبیه Halo حال نمیکنم..خدا کنه اینجوری نباشه.

امیدوارم Survival horror دیگری اینبار در فضا ببینیم.

ناتی جون جون بچه هات اول یه انچارتد بساز شارژ بشیم بعدا بریم سراغ ip جدید.:bighug:
این جمله خیلی مشکوکه:همه کسانی که PS4 دارند می توانند این بازی را تجربه کنند.خدا نکنه همون چیزی باشه که فکر میکنم[-o<
free to play :-s:-ss

بعید می دونم اول شخص بسازن . فکر می کنم تا به حال سابقه ای هم در این زمینه نداشتن . مگر اینکه کلا این نسل دنبال ساختار شکنی باشن !

توییت Nail Druckmann :

امیدوارم به هیچ وجه First Person نباشه و همچنین Uncharted 4 رو هم فراموش نکنن ( Uncharted به هیچ وجه تکراری نمیشه و ایده هایی خیلی زیادی هست ، نباید Uncharted رو رها کنن )
fps رو که فک کنم سانتا مونیکایی ها دارن می سازن اونم تو یک دنیای باز :d
فرنچایز کیلزون هم که مثل شیر نفس می کشه!
ضمنا سری بزرگ Resistance هم هنوز وجود داره و میشه امیدوار بود که حالا یا به دست insomoniac و یا غیره ادامه پیدا کنه!!
فک کنم سونی تو بخش اول شخص کم و کسری نداشته باشه که ناتی داگ بره سمتش!
به هر حال فک کنم عناوین ناتی داگ در همون ژانر سوم شخص ماجرایی بمونه!!
این بازی جدید هم اگه صحت داشته باشه یک اکشن ادونچر خواهد بود با المان ها و مکانیک هایی متفاوتتر از آنچارتد ها و آخرین ما و یحتمل با فانتزی و تخیل زیاد ( با امثال دد اسپیس و مس افکت ... هم خیلی تفاوت خواهد داش!)!!! ( استقبال میشه آقا استقبال :bighug:)
آنچارتد هم قطعا پتانسیل بالایی برا ادامه داره!! چون داستان هر شماره متمایز هست و ضمن اینکه لوکیشنها هر بار 90 درصدشون تغییر میکنه و مثل خیلی از چند گانه ها لوکیشن تکراری نمی بینیم!!
آخرین ما هم باید تا آخر نسل سه گانه ی خودش رو تموم کنه!:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or