اولین تصویر از splinter cell 6 !!!

Fenris Wolf

کاربر سایت
در بخشی که وسایل آهنگسازی موجود میباشد تصویری از sc 6 نیز دیده میشود!!!
sc6.jpg

این تصویر تنها چیری را که نشان میدهد منوی اصلی بازی و سم فیشر به همراه عینک مخصوصش ( NGV GOGGLES ) میباشد!
البته تا قبل از این ساخت این عنوان به دست استدیو تورنتو یوبی سافت , توسط خانم جید ریموند تایید شده بود اما اطلاعات دیگری فاش نشد!
سال گذشته عنوانی از این سری به نام CONVICTION منتشر شد که خیلی از طرفداران این سری را (به غیر از من:d) نا امید کرد!

splinter-cell-6.jpg

آخرین ویرایش:
اگه یکی بخواد جوری بدوئه که صدای پاش شنیده نشه,دقیقا همینطوری باید بدوئه.من امتحان کردم.:biggrin1: تو هم میتونی بکنی!:biggrin1:
سینا الان منظورت رو دقیق میشه بشکافی؟:dهمه جا که نمیخواست صدای پاش شنیده نشه.مثلا همون مرحله که تعقیب و گریز داشت.مثلا اونجا هم میخواست صدای پاش رو نشنون؟:d

کلا من نمیدونم این آقا فردین چرا تا کسی کوچکترین ایرادی از بازی مورد علاقش بگیره،طرف رو سه سوت ناک اوت میکنه.mirror edge-mario-split second و خلاصه هر بازی ایی.

• Like
Reactions: Miesam
اینجور که سم بعدش لیز میخورد شک دارم برای بی صدایی باشه ها :-?.
اما خب اگر واقعا اینجور باشه که خیلی عالیه، دقت سازنده هارو هم میرسونه :x.
اصلا یه حرفی میزنی آدم دیوانه میشه!!!خو آخه چه ربطی داره!!؟ مثل این میمونه بگی اونجوری که سم تو PT تیراندازی میکرد شک دارم راه رفتن نشستش هم واسه بی صدایی باشه!!!
میثم وضعت خیلی خرابه... :دی
سینا الان منظورت رو دقیق میشه بشکافی؟:dهمه جا که نمیخواست صدای پاش شنیده نشه.مثلا همون مرحله که تعقیب و گریز داشت.مثلا اونجا هم میخواست صدای پاش رو نشنون؟:d

کلا من نمیدونم این آقا فردین چرا تا کسی کوچکترین ایرادی از بازی مورد علاقش بگیره،طرف رو سه سوت ناک اوت میکنه.mirror edge-mario-split second و خلاصه هر بازی ایی.
این جوابی که من دادم واسه دویدن تو حالت کلی و تو تمام طول بازی بود,نه اون یه مرحله ی خاص که اصلا انیمیشنش با بقیه ی جاهای بازی فرق داشت.اونجا هم مثلا خواستن القا کنن که داره با تمام توانش میدوئه.:دی
خو فردین یه کم اعصابش خرابه زود عصبانی میشه.:دی

به نظر من هم گرافیکشو بهتر کنن و یک سری کمبو ها که آدم یه ذره حال کنه ...!
دیگه من موندم چه کار کنم واقعا...! E3 امسال میترکه به خدا... ! شیطونه میگه بلند شیم بریم اونجا ها ...! LA هست دیگه...؟

اصلا یه حرفی میزنی آدم دیوانه میشه!!!خو آخه چه ربطی داره!!؟ مثل این میمونه بگی اونجوری که سم تو PT تیراندازی میکرد شک دارم راه رفتن نشستش هم واسه بی صدایی باشه!!!
میثم وضعت خیلی خرابه... :biggrin1:
نه u.s.a راست میگه من دقت نکرده بودم :|. اصلا جاهای مخفی کاری بازی به کنار، چرا جاهای دیگه اینجوری بود؟ :دی.
آخه کدوم آدمی اونجوری میدوئه که بی صدا باشه و بعد لیز میخوره که صدا داشته باشه؟ :دی. عین نوشته هاماین قسمتش پارادوکس داره :|.

این جوابی که من دادم واسه دویدن تو حالت کلی و تو تمام طول بازی بود,نه اون یه مرحله ی خاص که اصلا انیمیشنش با بقیه ی جاهای بازی فرق داشت.اونجا هم مثلا خواستن القا کنن که داره با تمام توانش میدوئه.:biggrin1:
توجیح الکی نکن ...

پ.ن : میدونی اونجا من به چی فکر میکردم؟ سم الان سکته میکنه :|.

من با همه چیز بازی حال کردم فقط :

مراحل بازی کمی باز تر باشند محیطاش خیلی کوچیک بود به نظرم.
دشمنا هوششون یک کم بالاتر بره، تو آخرین درجه زیاد عالی کار نشده بود.
این مکانیزم کات سن های بازی رو دست نزنند فوق العاده به هیجانی شدن بازی کمک میکرد و نفس گیر بود.
نارنجک و... رو یک کم، کم کنند یا محدود چون بازی رو شدیدا راحت میکنه.
کمی ساعت بازی رو افزایش بدن.
مراحل عراق، افغانستان از این حرفا نزارن تو بازی.
یه مرحله داشته باشیم تو قطار باشه یا بالای قطار.
راه های بیشتری برای تموم کردن مراحل باشه، وقتی بازی رو اکشن تر کردن یک کم چند راه بیشتر بزارن تو بازی بد نیست اینطور که همش دو مدل یا حداکثر سه مدل بتونی یه مرحله رو تموم کنی زیاد حال نمیده :دی.
تاثیرات نور رو تو بازی بیشتر کنند مثلا محیط های تاریک تر و کلا نورپردازی بازی مانور بدن.
این قسمت که میرفتی تو تاریکی سیاه و سفید میشد رو حذف کنند خیلی رو اعصابم بود.

دوستان سعی بیخود نکنید :دی! بالا برید پایین بیان نمیتونید سینا رو قانع کنید که Conviction بد بودش :دی! تجربش رو دارم :دی!
:دی منم با فردین و سینا(؟) موافقم:دی
منم خیلی با کانویکشن حال کردم حتی بیشتر از پاندورا تو مارو!
کلا منتظرم یوبی اطلاعات شوکه کننده بیرون بده!

البته بنده به نمایندگی از سینا اعلام میکنم که ایشون جنازه PT رو به conviction ترجیح میدن و مقایسه این 2 تا یکمی خنده دار هستش.دلیل طرفداری سینا چیز دیگه ایی هست که البته بهش حق میدم و کارش درست هست.ولی باید قبول کنه که:
سم ضایع می 2ید:d:d:d
و یک سری کمبو ها که آدم یه ذره حال کنه
ماااااااااااای گااااااااااد:eek::eek:.مگه میخوایم gow و ninja gaiden بازی کنیم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!کمبو دیگه چه صیغه ایی هست؟؟؟؟

ببخشید من نمیدونم شما مشکلت چیه فردین جان؟ اگر کسی خلاف نظرتون داد رو میبری بالای دار؟
ببخشید که به بازی های مورد علاقه شما ایراد میگیریم از این به بعد بازی هایی که شما علاقمندی رو به عنوان برترین بازی های قرن میزاریم کنار، خوبه؟ راضی میشی؟

آقا به پیر به پیغمبر من مرض ندارم که الکی عصبانی بدشم و بعد بگید به بازی های مورد علاقم حساسم. آخه یه ایراد درست حسابی بگیرید آدم نمی سوزه. برای مثال بیاین بگین گرافیکش چرا باید روی 576p اجرا می شد که آدم حالش بد بشه؟‌ چرا بافت هاش داغون بود و ....

آخه بخدا من متوجه نمیشم. اولین بازی که دموی بازی رو دانلود کردم و وارد بازی شدم، بعد از دیدن حرکات سم و مخصوصا دویدنش اینقدر ذوق کرده بودم که حد و حصر نداشت. واقعا انیمشین دویدنش برای من فوق العاده عالی و رون و زیبا بود. همون طور هم که فرخ گفت IGN هم تعریف کرده از انیمیشن ها. نمیدونم شماها چجوری نگاه میکنید به قضیه که ما نمیبینیم.

واقعا انیمشین دویدنش برای من فوق العاده عالی و رون و زیبا بود. همون طور هم که فرخ گفت IGN هم تعریف کرده از انیمیشن ها. نمیدونم شماها چجوری نگاه میکنید به قضیه که ما نمیبینیم.

واقعا من این چند وقته اینو تو بازیسنتر پی بردم :دی اون چیزهایی که تو بازی فوق العاده تر از هر دیگر قسمتهاش ساخته شده , دقیقا تو اینجا به همون مورد ها گیر میدن و میگن بده ! ادم نمیدونه چی بگه یه چند دقیقه ای هنگ میکنم که ببینم واقعا چیزی هست که من نبینم که اینا میبینن ؟ بعد میبینم که نه چیزی نیست !
الان دقیقا همین دویدن های سم که خودتم گفتی فوق العاده کار شده بود و تو اولین روزی که دیدم گفتم بالاخره یه بازی پیدا شد که انمیشنهای دویدن را عالی طراحی کنن ! کلا انیمیشنهای سم فوق العاده بود بعد حالا به همین موارد ایراد میگیرن .

دقیقا همون مشکل که دوستان میان از انیمیشنها و تکسچرهای rage ایراد میگیرن چاره ای ندارم جزء سرم را بکوبم به دیوار :دی

Personal Idea :
والا ما هم با کونویکتیون(!) حال کردیم ، اما من نمیدونم چطور باید خودمون رو گول بزنیم که به شماره های قلبیش میرسید ! راجع به گرافیک و ایناش هم به نظرم کم و کسری نداشت ، آنریل 2.5 و اینا رو بذارید در کوزه آبشو بخورید ... چی میبینید ؟ اون مهمه ...
پ.ن : یادمه فردین یبار گفت حاضره تا حد قفل شدن تاپیک سر SC کل کل کنه ، البته اون موقع هنوز ناظم نبود :دی !

آقا به پیر به پیغمبر من مرض ندارم که الکی عصبانی بدشم و بعد بگید به بازی های مورد علاقم حساسم. آخه یه ایراد درست حسابی بگیرید آدم نمی سوزه. برای مثال بیاین بگین گرافیکش چرا باید روی 576p اجرا می شد که آدم حالش بد بشه؟‌ چرا بافت هاش داغون بود و ....

آخه بخدا من متوجه نمیشم. اولین بازی که دموی بازی رو دانلود کردم و وارد بازی شدم، بعد از دیدن حرکات سم و مخصوصا دویدنش اینقدر ذوق کرده بودم که حد و حصر نداشت. واقعا انیمشین دویدنش برای من فوق العاده عالی و رون و زیبا بود. همون طور هم که فرخ گفت IGN هم تعریف کرده از انیمیشن ها. نمیدونم شماها چجوری نگاه میکنید به قضیه که ما نمیبینیم.
انیمیشن های بازی فوق العاده بود ولی انیمیشن دویدن بازی خوب نبود.
الان دقیقا همین دویدن های سم که خودتم گفتی فوق العاده کار شده بود و تو اولین روزی که دیدم گفتم بالاخره یه بازی پیدا شد که انمیشنهای دویدن را عالی طراحی کنن ! کلا انیمیشنهای سم فوق العاده بود بعد حالا به همین موارد ایراد میگیرن .
یعنی الان میخوای بگی انیمیشن های Assassin's Creed بد بودن دیگه؟ :|.
چون بهترین انیمیشن ها به نظرم توی AC هست ...

آخرین ویرایش:
انیمیشن های بازی فوق العاده بود ولی انیمیشن دویدن بازی جوک بود.

یعنی الان میخوای بگی انیمیشن های Assassin's Creed بد بودن دیگه؟ :|.
چون بهترین انیمیشن ها به نظرم توی AC هست ...

خب دیگه وقتی میگه جوکه خب انتظار داری الان من چی بگم ؟!
الان پس منم بیام بگم ماله AC جک بود چه حالی بهت دست میده ؟!
کلا توکه استاد گیر دادن به نکات مثبت بازی ها هستی :دی اون از بیچاره c2 بعدش BF3 و اواخر RAGE و اینم از SC ! بعدش کجا میکشه؟ خبر ندارم :دی

آقا اصلا بیخیال 2ئیدن.در مورد کانویکشن هم قبلا زیاد تو تاپیکش بحث کردیم و مطمئنم کسی که همه شماره های sc رو بازی کرده باشه،دقیقا میدونه نکات منفی کانویکشن چی هستش.

فردین جان شما هم بهتره صبر و تحملت رو بالا ببری،نه اینکه من به 2ئیدنش ایراد میگیرم سریع ناراحت بشی.این همه شما سر تا پای mw2 (بازی محبوب من) رو گند زدی بهش ولی من فقط دوستانه باهات بحث کردم.شما دیدگاه خودت رو داری و من هم
دیدگاه خودم رو.چیزی که مهم هست اینه که هم من و شما و سینا و ... از اولین شماره sc بازی کردیم و عاشقش هستیم و میتونیم دوستانه در مورد نکات مثبت و منفی بحث کنیم،بی اونکه بخوایم از کوره در بریم.اونم سر یه چیز مسخره مثل 2ئیدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or