اولین تصویر از splinter cell 6 !!!

Fenris Wolf

کاربر سایت
در بخشی که وسایل آهنگسازی موجود میباشد تصویری از sc 6 نیز دیده میشود!!!
sc6.jpg

این تصویر تنها چیری را که نشان میدهد منوی اصلی بازی و سم فیشر به همراه عینک مخصوصش ( NGV GOGGLES ) میباشد!
البته تا قبل از این ساخت این عنوان به دست استدیو تورنتو یوبی سافت , توسط خانم جید ریموند تایید شده بود اما اطلاعات دیگری فاش نشد!
سال گذشته عنوانی از این سری به نام CONVICTION منتشر شد که خیلی از طرفداران این سری را (به غیر از من:d) نا امید کرد!

splinter-cell-6.jpg

آخرین ویرایش:
امیدوارم سم فیشر مثل نسخه قبل انقدر خشن باشه که به جای ببر خشمگین بهش بگن پلنگ زخمی:d

به نظر منکه Splinter Cell 6 تو راه هست بار ها هم اعضای یوبی سافت این رو گفتن حالا چه میخواد این باشه چه نباشه ! ولی من فکر کنم که همینه چون سم فیشر ریش هاش سفیده و احتمالا ادامه ی Conviction هست!

Last edited by a moderator:
کانویکشن خیلی بازی خوبی بود اما به اندازه ی حدود شش سالی که واسش وقت گذاشته بودن ارزش نداشت چون در ابتدا قرار بود یه بازی بلند پروازانه با ایده های نو باشه که واقعا از زمان خودش جلوتر بود اما بعدا بازی کلا تغییر کرد و توی یک الی دو سال ساختشو تموم کردن به خاطر همین شاید بعضیارو نامید کرد به امید موفقیت سری جدیدش همراه با جید ریموند

این همه شما سر تا پای mw2 (بازی محبوب من) رو گند زدی
میشه یه نمونه نشون بدی که گند زدم بهش؟ :| فوق العاده ترین حرکتی که در مورد این سری گفتم این بود که بعد از MW1 به نظر من مرد. هر چی هم بحث کردم فقط سر دفاع از BF بوده چون دوستانی که جدیدا پا به عرصه گذاشتن و با یه دور CoD بازی کردن شدن گیمر، لطف خاصی به سری بتلفید دارن.

• Like
Reactions: u.s.a
خب دیگه وقتی میگه جوکه خب انتظار داری الان من چی بگم ؟!
الان پس منم بیام بگم ماله AC جک بود چه حالی بهت دست میده ؟!
کلا توکه استاد گیر دادن به نکات مثبت بازی ها هستی :biggrin1: اون از بیچاره c2 بعدش BF3 و اواخر RAGE و اینم از SC ! بعدش کجا میکشه؟ خبر ندارم :biggrin1:
میدونی تو کلا سلطان پیچوندنی و از کاه، کوه میسازی؟
باشه من نوشتم رو ویرایش کردم.
من فقط تحت تاثیر قرار نمیگیرم AC که عاشقشم درباره نسخه AC BH اش نظرم رو گفتم و به نظرم بازی خوبی نبود.
انشاالله اون دو بازی هم بیاد ببینیم چی میشه :|.

از SC بد نگفتم، گفتم نقض هاش رو برطرف کنه همین :دی. بعدش به جایی نمیرسه آدم اگر با چشمانی باز بدور از تاثیرات و هایپ ها نگاه کنه ...
تو که کلا با نظرات من کلا مشکل داری :دی، آخه وقتی گرافیک نداره COD MW2 من چی برگردم بگم، بگم داره؟ چون برو بچ IGN موقع بازی X زده بودن؟ :دی.

انشاالله اون دو بازی هم بیاد ببینیم چی میشه :|

مطمئن باش حداقل از نظر تو این دوبازی به هیچجا نمیرسه :دی از الان که شروع کردی به ایراد گرفتن خیلی بعیده که اخر سر حرفت را عوض کنی !
مشکل تو اینکه تمام حسنهای یه بازی را به هیچ میگیری و یه ضعف بازی را که هیچ اهمیتی نداره و شاید از 200 نفر 1 نفر فقط متوجهش بشه ! گیر الکی میدی و اون ضعف را انچنان گندش میکنی که باهاش یه قله اورست میسازی و بعد از اون بالا به نکات مبثش نگاه میکنی !
کلا یه چیزی که از تو فهمیدم اون بازیهایی که زیاد تبلیغ میشن را تو دوست داری بکوبیش !
و برعکس اون بازیهایی که زیاد هایپ ندارند دوست داری بلبل سرت کنی :دی
mw را هم بیخیال 2 ساله داری در موردش با من بحث میکنی :دی

آخرین ویرایش:
من با اون مرحله تعقیب و گریز تو کانویکشن خیلی حال کردم عین فیلم سینمایی بود یادتونه ؟ که آخرش یارو رفت تو ماشین بعد منفجر شد.

به نظر من هم گرافیکشو بهتر کنن و یک سری کمبو ها که آدم یه ذره حال کنه ...!
دیگه من موندم چه کار کنم واقعا...! E3 امسال میترکه به خدا... ! شیطونه میگه بلند شیم بریم اونجا ها ...! LA هست دیگه...؟
جیزز کرایست!کمبو!؟ بیخیال بابا...
نه u.s.a راست میگه من دقت نکرده بودم :|. اصلا جاهای مخفی کاری بازی به کنار، چرا جاهای دیگه اینجوری بود؟ :دی.
آخه کدوم آدمی اونجوری میدوئه که بی صدا باشه و بعد لیز میخوره که صدا داشته باشه؟ :دی. عین نوشته هاماین قسمتش پارادوکس داره :|.

توجیح الکی نکن ...

پ.ن : میدونی اونجا من به چی فکر میکردم؟ سم الان سکته میکنه :|.
تا حالا شده یکی یه چیزی بگه تو از شدت عصبانیت و اینکه کاری ازت برنمیاد سرتو بکوبی به دیوار!؟الان من همون حال رو دارم.:دی یعنی چی آخه!؟ من دارم میگم یه جوری داره میدوئه که صدای پاش شنیده نشه,بعد تو میگی پس چرا سُر میخوره!؟سُر خوردن صدا داره!خو حرف زدن هم صدا داره.پس حرف نزنه دیگه!!؟
دوستان سعی بیخود نکنید :دی! بالا برید پایین بیان نمیتونید سینا رو قانع کنید که Conviction بد بودش :دی! تجربش رو دارم :دی!
هنوز هم میگم بد نبود.البته شاید واژه ی بد تو فرهنگ لغات من و تو با هم فرق کنه ولی اون چیزی که من یاد گرفتم,بازی با میانگین 86 رو نمیگن بد.:d
:دی منم با فردین و سینا(؟) موافقم:دی
منم خیلی با کانویکشن حال کردم حتی بیشتر از پاندورا تو مارو!
کلا منتظرم یوبی اطلاعات شوکه کننده بیرون بده!
بنده غلط بکنم با Conviction بیشتر از Pandora Tomorrow حال بکنم!لطفا حرف دهن من نزارین!!:دی
انیمیشن های بازی فوق العاده بود ولی انیمیشن دویدن بازی خوب نبود.
یعنی الان میخوای بگی انیمیشن های Assassin's Creed بد بودن دیگه؟ :|.
چون بهترین انیمیشن ها به نظرم توی AC هست ...
اره مخصوصا انیمیشن دویدن اتزیو خیلی عالی کار شده و اصلا ضایع نیست:)) تو اگه بیل زنی باغچه ی خودتو بیل بزن.اتزیو خودش مثل لاما میدوئه بعد این اومده به انیمشنهای دویدن سم گیر میده مردک!:|
نه اصلا معلوم نیست که جدیده یا نه از رو عکس اها عکس کناریشو میگی 6 نوشته داداشم آره اونو دیدم.
آقا عکس ها از SC جدید هست دیگه!همچین عکسی از 5 شماره ی قبلی تا حالا وجود نداشته.پس این عکس از شماره ی جدید هست.
کانویکشن خیلی بازی خوبی بود اما به اندازه ی حدود شش سالی که واسش وقت گذاشته بودن ارزش نداشت چون در ابتدا قرار بود یه بازی بلند پروازانه با ایده های نو باشه که واقعا از زمان خودش جلوتر بود اما بعدا بازی کلا تغییر کرد و توی یک الی دو سال ساختشو تموم کردن به خاطر همین شاید بعضیارو نامید کرد به امید موفقیت سری جدیدش همراه با جید ریموند
Z

بهت تبریک میگم.زدی رو دست همه!اصلا فکر نمیکردم کسی رکورد 5 سال ساخت که یه بنده خدایی(usa نبود!!:دی) گفته بود رو بزنه.این حرفت یعنی بعد از ساختن Splinter cellـه اورجینال رفتن شروع کردن به ساختن Conviction!!!!!بله بله!

• Like
Reactions: shefer
آهان پس سینا توی:دی نه پس من فقط با فردین موافقم:دی
منظور اون دوتمون از کمبو همون حرکات فینیشرش بود(کمبت نیستا:دی)
که از پشت مخفیانه میکشتو تفنگو از دست یارو میگرفت!

دوستان سعی بیخود نکنید :دی! بالا برید پایین بیان نمیتونید سینا رو قانع کنید که Conviction بد بودش :دی! تجربش رو دارم :دی!
اخه نه واقعا چیش بد بود؟:d من هر چقدر دارم با خودم کلنجار میرم که بگم بازی بد بود واقعا نمیشه! اخه تغییر کنه یه بازی بد میشه؟! تازه با اون همه تغییری که بازی کرده بود خیلی خوب در اورده بودن! یعنی بازی خیلی دلنشین بود.
cod از جنگ جهانی اومد به مدرن بد شد؟! اینم یه چیزی مثل همونه!
وقتی قبل از عرضه بازی ادم واسه خودش یه بازی با میانگین 95 بسازه معلومه میخوره تو پوزش بعدش میخواد این ناراحتی رو با ایراد گرفتن از بازی جبران کنه!:d
البته کانویکشن با اون موتور ماموتش خیلی میانگین خوبی اورد.
شخصا همه sc ها بجز اولی رو بازی کردم و کلی باهاشون زندگی کردم از این یکی هم راضی بودم.
پ.ن:شهاب مخاطبم لزوما تو نیستی ها!:d

اخه نه واقعا چیش بد بود؟:d من هر چقدر دارم با خودم کلنجار میرم که بگم بازی بد بود واقعا نمیشه! اخه تغییر کنه یه بازی بد میشه؟! تازه با اون همه تغییری که بازی کرده بود خیلی خوب در اورده بودن! یعنی بازی خیلی دلنشین بود.
cod از جنگ جهانی اومد به مدرن بد شد؟! اینم یه چیزی مثل همونه!
وقتی قبل از عرضه بازی ادم واسه خودش یه بازی با میانگین 95 بسازه معلومه میخوره تو پوزش بعدش میخواد این ناراحتی رو با ایراد گرفتن از بازی جبران کنه!:d
البته کانویکشن با اون موتور ماموتش خیلی میانگین خوبی اورد.
شخصا همه sc ها بجز اولی رو بازی کردم و کلی باهاشون زندگی کردم از این یکی هم راضی بودم.
پ.ن:شهاب مخاطبم لزوما تو نیستی ها!:d
من کاری با تغییر و ایناش ندارم. اما مهم ترین ایرادش این بود که SC نبود. حالا الان میایم میگیم خب SC نبود اما اکشن خوبی داشت!! متاسفانه به نظر من اکشن خوبی هم نداشت. من اگه بخوام اکشن بازی کنم میرم GeOW بازی میکنم نه SC. حتی بگیم حالا اکشن شده، اکشنش هم اصلا خوب نبود. یعنی کلا بازی هیچ چیز خاصی نداشت واسه منی که 2 تا SC رو بازی کردم و SC Fan خفن نیستم. از نظر تکنیکی هم هیچ چیز خاصی نداشت. نه گرافیک درست حسابی... نه من با انیمیشناش حال کردم... نه هیچی! هنوزم یاده اون مرحله عراق و گریه هایی که میکردم تا زودتر اون مرحله تموم شه حرص میخورم که آره اون بازی Splinter Cell بودش!
من میانگین 95 تو ذهنم نداشتم :دی! همین 85 اینا خوب بود اما این واقعا 86 بود حقش؟ خداییش اگه اون Co-op نداشت من بهش 2 هم نمیدادم...

مطمئن باش حداقل از نظر تو این دوبازی به هیچجا نمیرسه :biggrin1: از الان که شروع کردی به ایراد گرفتن خیلی بعیده که اخر سر حرفت را عوض کنی !
مشکل تو اینکه تمام حسنهای یه بازی را به هیچ میگیری و یه ضعف بازی را که هیچ اهمیتی نداره و شاید از 200 نفر 1 نفر فقط متوجهش بشه ! گیر الکی میدی و اون ضعف را انچنان گندش میکنی که باهاش یه قله اورست میسازی و بعد از اون بالا به نکات مبثش نگاه میکنی !
کلا یه چیزی که از تو فهمیدم اون بازیهایی که زیاد تبلیغ میشن را تو دوست داری بکوبیش !
و برعکس اون بازیهایی که زیاد هایپ ندارند دوست داری بلبل سرت کنی :biggrin1:
mw را هم بیخیال 2 ساله داری در موردش با من بحث میکنی :biggrin1:
خب یه بخش از بازی وقتی بده بگیم خوبه؟
دویدن توی SCC هر دلیلی که داشت به شکل بدی بود، ضعف بازی نبود چون بلاخره این دویدن رو درست کرده بودن ولی مسخره بود یه جوری بود.
بازی هایی که تبلیغات زیاد میشه و خیلی خودشون رو بالا میگیرن باید منتظر سرکوفت هم باشند :دی.

تا حالا شده یکی یه چیزی بگه تو از شدت عصبانیت و اینکه کاری ازت برنمیاد سرتو بکوبی به دیوار!؟الان من همون حال رو دارم.:biggrin1: یعنی چی آخه!؟ من دارم میگم یه جوری داره میدوئه که صدای پاش شنیده نشه,بعد تو میگی پس چرا سُر میخوره!؟سُر خوردن صدا داره!خو حرف زدن هم صدا داره.پس حرف نزنه دیگه!!؟
تو اصلا متوجه نمیشی من چی میگم :|

اره مخصوصا انیمیشن دویدن اتزیو خیلی عالی کار شده و اصلا ضایع نیست:)) تو اگه بیل زنی باغچه ی خودتو بیل بزن.اتزیو خودش مثل لاما میدوئه بعد این اومده به انیمشنهای دویدن سم گیر میده مردک!:|
Ezio مثل لاما؟ :|. یکی از بهترین انیمیشن ها رو Assassin's Creed داره! کجاش مثل لاماست؟ :-w/

نه پس من فقط با فردین موافقم:biggrin1:
فردین هم غلط کرده بگه آخری بهتر از قبلی هاست :| :دی

امن کاری با تغییر و ایناش ندارم. اما مهم ترین ایرادش این بود که SC نبود. حالا الان میایم میگیم خب SC نبود اما اکشن خوبی داشت!! متاسفانه به نظر من اکشن خوبی هم نداشت. من اگه بخوام اکشن بازی کنم میرم GeOW بازی میکنم نه SC. حتی بگیم حالا اکشن شده، اکشنش هم اصلا خوب نبود. یعنی کلا بازی هیچ چیز خاصی نداشت واسه منی که 2 تا SC رو بازی کردم و SC Fan خفن نیستم. از نظر تکنیکی هم هیچ چیز خاصی نداشت. نه گرافیک درست حسابی... نه من با انیمیشناش حال کردم... نه هیچی! هنوزم یاده اون مرحله عراق و گریه هایی که میکردم تا زودتر اون مرحله تموم شه حرص میخورم که آره اون بازی Splinter Cell بودش!
من میانگین 95 تو ذهنم نداشتم :biggrin1:! همین 85 اینا خوب بود اما این واقعا 86 بود حقش؟ خداییش اگه اون Co-op نداشت من بهش 2 هم نمیدادم...
SC نبود پس چی بود؟ خودتم میگی که SC فن نیستی. واقعا نمیفهمم چندین هزار بار باید گفته بشه که تورو به جون عزیزتون به شرایط اتفاقات بازی فکر کنید. فقط 1 دقیقه فکر کنید. همه جا به سم پشت کردن و الان سم تحت تعقیبه و از هیچ سازمانی پشتی بانی نداره. دخترش هم مرده بود و ... انتظار داشتین کلی تجهیزات خفن بکنه بتنش؟! اگر این فکر هارو داشتین که من دیگه ادامه ندم و از همین در خارج شم از تاپیک چون بحث بی فایدست. بحث انیمیشن هم نمیکنم که واقعا دیگه اعصابم نمیکشه. دوستان بهتره برن کار انیمیشن و موشن کپچر سازی تا خودشون بهتر بسازن.

مراجعی هم که خواستن امتیاز بدن دادن و به 2 شما و من کاری ندارن.

دویدن توی SCC هر دلیلی که داشت به شکل بدی بود، ضعف بازی نبود چون بلاخره این دویدن رو درست کرده بودن ولی مسخره بود یه جوری بود.
این نظر صررررررررف شماست. دیروز که سر همین بحث بودیم من تو مغازه بودم و از شانس جالب من 3 تا از دوستانم که تو صدا و سیما کار میکنن و کارشون انیمیشن سازی ـه پیش من بودن. بازی رو انداختم تو دستگاه و به اینا گفتم که حالت دویدن سم چجوریه؟ همه به اتفاق گفتن که خیلی نرم و روونه و زیبا کار شده.

اصلا میدونین چیه؟

جدیدا تو این سایت کلمه ای به نام آنارشیست داره غوغا میکنه. مثل یه آتش فشان منفجر شده تو این سایت. همه میخوان برا خودشون صاحب نقد و سبک باشن و با کوبوندن موراد الکی از یه بازی بگن که ما چشممون رو همه چیز بازه و ... در کل خوش باشیم هممون.

• Like
Reactions: TCSCELL and Gartall
خوب من با خودم موافقم! اصلا غلط کردم بابا این تاپیکو ببند تا هم دیگه رو نکشتیم!
مردشور انیمیشنای این sc رو ببرن اصلا! اصلا شما ها طراح به بزرگی خودتون ببخشید!

• Like
Reactions: FaRd!N

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or