اولین تصویر از splinter cell 6 !!!

Fenris Wolf

کاربر سایت
در بخشی که وسایل آهنگسازی موجود میباشد تصویری از sc 6 نیز دیده میشود!!!
sc6.jpg

این تصویر تنها چیری را که نشان میدهد منوی اصلی بازی و سم فیشر به همراه عینک مخصوصش ( NGV GOGGLES ) میباشد!
البته تا قبل از این ساخت این عنوان به دست استدیو تورنتو یوبی سافت , توسط خانم جید ریموند تایید شده بود اما اطلاعات دیگری فاش نشد!
سال گذشته عنوانی از این سری به نام CONVICTION منتشر شد که خیلی از طرفداران این سری را (به غیر از من:d) نا امید کرد!

splinter-cell-6.jpg

آخرین ویرایش:
نه بابا مضحک چرا باشه؟ اتفاقا در مورد تو کاملا برام طبیعیه.ولی این یکی رو به شدت بهت توصیه میکنم:

راهنمای قدم به قدم بازی Splinter Cell : Conviction

نه تنها به تو,بلکه به همه ی اساتیدی که با تو هم نظر هستن.جوری هم نوشته شده از هر قشری و با هر توانایی ای بتونن بازی کنن.دیگه باقیش به همت خودتون بستگی داره.

به سبک بکش برو خودم (بخوانید گیرز) بازی رو روی سخت ترین درجه سختی روی کنسول تموم کردم ، شما که معتقد به مخفی کاری هستی ، بیشتر به کارت میاد :).
:-/
کیوان امکان نداره همچین کاری کرده باشی!:dبه جان خودم:d
بجان جفتمون کردم . هنر که نکردم :دی
رو کنسول رو نمیدونم ولی یه کلت به من بدین هر بازی رو تو هر درجه سختی که بگین روی PC واستون تموم میکنم :biggrin1:
منم همینو میگم دیگه باو :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Trunks
=)) یعنی هیشکی خبرو درست نخوند به من بگه چرا جید ریموندو نوشتم چید =))
!
انصافا رو آخرین درجه سختیش خیلی حال میداد!من فقط اون حالتو با مخفی کاری رفتم!
کلا من منتظرم ببینم یوبی چیکار میخواد بکنه!یعنی سمو میکشه!یا حرفه ای ترش میکنه!

به سبک بکش برو خودم (بخوانید گیرز) بازی رو روی سخت ترین درجه سختی روی کنسول تموم کردم ، شما که معتقد به مخفی کاری هستی ، بیشتر به کارت میاد :)
کیوان امکان نداره همچین کاری کرده باشی!:dبه جان خودم:dیعنی شدنی نیست.
بجان جفتمون کردم . هنر که نکردم :biggrin1:
آخه واقعا نشدنیه یعنی اگه بخوای به این روش بری اولین معضلت اینه که تیر کافی نداری.

آخرین ویرایش:
به سبک بکش برو خودم (بخوانید گیرز) بازی رو روی سخت ترین درجه سختی روی کنسول تموم کردم ، شما که معتقد به مخفی کاری هستی ، بیشتر به کارت میاد :).
:-/

بجان جفتمون کردم . هنر که نکردم :دی

آخه اینی که میگی بیشتر به شوتینگ شخص برمیگرده تا به سبک بازی :دی
مثلا توی کانتر استرایک تو مپ inferno عوض مخفی کاری؛ سرم رو میندازم پایین و میریزم Bomb side :دی با این کار من باز اینفرتو یه مپ مخفی کاری هست :دی چرا؟ چون من با شوتینگ خودم این سد رو شکستم.
رو کنسول رو نمیدونم ولی یه کلت به من بدین هر بازی رو تو هر درجه سختی که بگین روی PC واستون تموم میکنم :دی

آخه واقعا نشدنیه یعنی اگه بخوای به این روش بری اولین معضلت اینه که تیر کافی نداری.

دقیقا! مگه سبک اصلیه بازی شوتره؟ اصلا امکان نداره... یعنی اگه بخوای هم همه جا نمیتونی...

کجای کارین بابا!! برادر کیوان بایونتای سابق پارکینگه Third Echelon رو هم گیرزی رد کرده!:دی جاهای دیگه که واسش Piece of cakeـه!:دی ماشالله به این تبحر!!!:d LOL
بعد من دارم واسش قدم به قدم میزارم که چطور مخفی کاری بره!شرم بر من!:دی کیوان Guide بیرون نمیدی که چطور کل بازی رو گیرزی بریم!؟ آخه ما نوبیم بلد نیستیم!:دی

• Like
Reactions: FaRd!N and leonk13
کجای کارین بابا!! برادر کیوان بایونتای سابق پارکینگه Third Echelon رو هم گیرزی رد کرده!:biggrin1: جاهای دیگه که واسش Piece of cakeـه!:biggrin1: ماشالله به این تبحر!!!:d LOL
بعد من دارم واسش قدم به قدم میزارم که چطور مخفی کاری بره!شرم بر من!:biggrin1: کیوان Guide بیرون نمیدی که چطور کل بازی رو گیرزی بریم!؟ آخه ما نوبیم بلد نیستیم!:biggrin1:
نوب که من کنسول گیمرم :) نه تو سینا جان .
و خداوند هدشات را آفرید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or