اولین تصویر از splinter cell 6 !!!

Fenris Wolf

کاربر سایت
در بخشی که وسایل آهنگسازی موجود میباشد تصویری از sc 6 نیز دیده میشود!!!
sc6.jpg

این تصویر تنها چیری را که نشان میدهد منوی اصلی بازی و سم فیشر به همراه عینک مخصوصش ( NGV GOGGLES ) میباشد!
البته تا قبل از این ساخت این عنوان به دست استدیو تورنتو یوبی سافت , توسط خانم جید ریموند تایید شده بود اما اطلاعات دیگری فاش نشد!
سال گذشته عنوانی از این سری به نام CONVICTION منتشر شد که خیلی از طرفداران این سری را (به غیر از من:d) نا امید کرد!

splinter-cell-6.jpg

آخرین ویرایش:
آخه وقتی Splinter Cell Trilogy HD و اینا داره میاد؛ Remake یه زره احمقانه نیست :دی؟ من ترجیح میدم یه نسخه جدید باشه و برگرده به اصالت سری SC. نه مثل فاجعه قبلی...

آخه وقتی Splinter Cell Trilogy HD و اینا داره میاد؛ Remake یه زره احمقانه نیست :دی؟ من ترجیح میدم یه نسخه جدید باشه و برگرده به اصالت سری SC. نه مثل فاجعه قبلی...
کجای قبلی فاجعه بود!؟؟؟ من خیلی باهاش حال کردم!
-----------------------------
شاید این عکسا مربوط به Splinter Cell Trilogy باشه ؟!
فکر نکنم آخه اگه SC T باشه سم همون سم کانویکشن نمیشه!

من اعصاب ندارم ها کم گیر بدین هر جور بود همینه که

امین قربان اون آیدیت بشم وقتی بوده بوده دیگه چیکار میخوای بکنیم میگی گیر ندیم چشم اما یه آخریش رو بزار بگم .:d آخری بویی از SC های قبلی نبرده بود .;)

واقعا نسخه های قبلی هم از نظر گجت ها عالی بود بازی مخفی کاری همین رو هم میخواد یا حرکت مورد علاقه من نبود دو پا زدن به دیوار و از بالا سرش پریدن روش یا ..... واقعا خوب چیکار کنم تو بگو .=((

این دیگه خیلی توهم بود :دی
ولی سینا خیلی حس خوبی به این عکسه دارم...
:dیه مدتی هست PT بازی نکردم همه چی رو Pandora Tomorrow میبینم!!!:دی :دی
امیدوارم حست درست از آب دربیاد.
کاش یک Remake از Pandora Tomorrow باشه! :دی
اون SC6ـه گنده روی صفحه رو نمیبینی!؟:دی
شاید این عکسا مربوط به Splinter Cell Trilogy باشه ؟!
:arrowu:
[QUOTE
خدایی انیمیشن دویدن سم خیلی ضایع بود :|.
آدم حس میکرد کامیون هدایت میکنه.
کلا این سری جدید قشنگتره.

ببخشید من نمیدونم شما مشکلت چیه فردین جان؟ اگر کسی خلاف نظرتون داد رو میبری بالای دار؟
ببخشید که به بازی های مورد علاقه شما ایراد میگیریم از این به بعد بازی هایی که شما علاقمندی رو به عنوان برترین بازی های قرن میزاریم کنار، خوبه؟ راضی میشی؟
اگه یکی بخواد جوری بدوئه که صدای پاش شنیده نشه,دقیقا همینطوری باید بدوئه.من امتحان کردم.:دی تو هم میتونی بکنی!:دی

اگه یکی بخواد جوری بدوئه که صدای پاش شنیده نشه,دقیقا همینطوری باید بدوئه.من امتحان کردم.:biggrin1: تو هم میتونی بکنی!:biggrin1:
اینجور که سم بعدش لیز میخورد شک دارم برای بی صدایی باشه ها :-?.
اما خب اگر واقعا اینجور باشه که خیلی عالیه، دقت سازنده هارو هم میرسونه :x.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or