اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
ولی چه خوب میشه ازادیش و حال و هوای شهر رو ازادتر کنن؟ نمی دونم چرا یه جورای فکر می کنم تو چهارش ازادیش با اون مکانای تفریح و ول گردیش کم بود! انگاری ادم تو یه حصاری گیر افتاده!

مگر نه که cj رو به niko ترجیح میده؟
نظر سنجی بزار تا بفهمی کسی ترجیح میده یا نه اخه چی داشت نیکو مگه که cj نداشت

داداش بازی رو تا حالا که من دیدم یه طوری ساختن که همه سلیقه ها رو در بر میگیره : اولش از فقر و بدبختی و پایین شهر شروع میکنی با خلاف های کوچیک و باند های کوچیک مواد مخدر و .. بعدش هی میای بالاتر دقیقا مثل دنیای واقعی ! هی میای بالاتر میری بالاشهر بچه پولدار کله گنده و با گروه های مافیایی همکاری میکنی ! کلا بازی مو لای درزش نمیره ! و اینم بگم تو GTA IV یه فیلم سینمایی بود به نام مرحه سرقت از بانک ! لامصب چی بود تو کفش موندم فقط .
دقیقا کشته مرده راکستارم من دیگه بقدری شناخته شده ان بازی هاش که اصلا به هایپ نیاز ندارن

فقط الهی کارکترش سیاه پوست و روس و یه نژاد عجیب غریب نباشه . . .
من سفید مثل Tommy Vercetti بیشتر دوس دارم.
اگه سیاه بود از اون نوع فراسوی سوختش نباشه.دو رگه باشه.
خشکل هم باشه.نه مثل نیکو دماغش اندازه هندونه.امیدوارم آرایشگاه و لباساش هم مثل sanandreas بشه باز.

توی gtaforums.com بحث های خیلی جالبی شده حتما سر بزنید
خیلی ها میگن داستان بازی در سال 2012 اتفاق میوفته و شخصیت بازی هم مکزیکی یا اسپانیایی هست
در مورد گرافیک هم بحث های جالبی می کنن
به نظر من اینکه بازی قرار برای همین نسل بیاد باعث میشه به جای گرافیک روی جنبه های دیگه تمرکز کنن
باید منتظر یک شاهکار باشیم :x

کرکتر بازی باید به داستان و بازی ربط داشته باشه ! چطوره ماریو رو میذاشتن واسه IV ؟! :دی
به نظر من با توجه به داستان و تم بازی تا حالا تمام کرکتر های بازی عالی بودن !
البته منم دلم واسه تامی تنگ شده ! یادش گرامی باد :دی لول

فردا تریلر میاد، فقط 163 پست ؟! همین ؟ :| :d.

زمان ریلیز تریلر به وقت ایران :
چهارشنبه ، ساعت 19:30

Countdown

شدیدا منتظرم ببینم چجوریاست، با توجه به این که از سال 2009 دارن رو بازی کار می کنن ! :d

تا بحث GTA داغه من چند تا عکس از آخرین مدهای که واسه GTA IV اومده ویکی از دوستان لطف کرده وتست کرده ،اینجا میذارم تا با تریلرفردا مقایسه کنیم :

h2p4332lz0n1nck0dpvp.jpg

sxpje33t1lt451oqr3_thumb.jpg

با تشکر از دوست خوبم علی که اینا را دراختیار من گذاشت.
اینا واقعین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه باشه ماله IV که نیست
آره دیگه ،لینک های مدیافایر ویدئوش را هم میذارم (این ویدئو ها خوراک PC فن هاست ،اگه به دیدن بخشی از قدرت واقعی GTA IV روی PC علاقمند هستید حتما دانلود کنید )
پارت 1
پارت 2

آخرین ویرایش:
تا بحث GTA داغه من چند تا عکس از آخرین مدهای که واسه GTA IV اومده ویکی از دوستان لطف کرده وتست کرده ،اینجا میذارم تا با تریلرفردا مقایسه کنیم :

h2p4332lz0n1nck0dpvp.jpg

اینا واقعین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه باشه ماله IV که نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or