اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
یه هفته دیگه تریلر میاد همین جا با لینک مستقیم بزارید و گرنه ترولتون میکنم ! راستی راک استار هم گذاشت آخرای 2012 مکس پینش بفروشه ! نمیدونم میخواد چیکار کنه ! :-/

• Like
Reactions: CriRo7
اتفاقا داستان خیلی بهتره تا تو گنگستر ها و خیابون های کثیف اتفاق بیوفته تا توی بالا شهر و بچه پولدارا

خوب این دیگه بر میگرده به سلیقه!

به شخصه اصلا نمی تونم با گنگستر های چیپ و پایین شهریه (:دی) LA ارتباط برقرار کنم و تویه SA هم هرچه سریعتر این بخش ها رو رد می کردم.

کلا بار داستانیی که این گروه ها به بازی میدادن هم فوق العاده پایین بود.
الان جدا اینارو بزار کنار هم:دی :
ماموریت های سرقت از بانک توی VC و نسخه 4 یا مثلا کارهایی که برای کله گنده ها و گروه های مافیایی انجام میدادیم (مثلا سرقت از کا.سینو توی همون SA و باقیه چیزا) با
گرفتن محله ها وخیابونا یا مثلا مبارزه با بالاس ها!! :دی

کلا خیلی سطح پایینه :دی و به درد جی تی ای نمی خوره:دی

دیگه حالا که این بازی قراره فقط توی LA هم باشه این چیزا بیشتر خودش رو نشون میده

خوب این دیگه بر میگرده به سلیقه!

به شخصه اصلا نمی تونم با گنگستر های چیپ و پایین شهریه (:دی) LA ارتباط برقرار کنم و تویه SA هم هرچه سریعتر این بخش ها رو رد می کردم.

کلا بار داستانیی که این گروه ها به بازی میدادن هم فوق العاده پایین بود.
الان جدا اینارو بزار کنار هم:دی :
ماموریت های سرقت از بانک توی VC و نسخه 4 یا مثلا کارهایی که برای کله گنده ها و گروه های مافیایی انجام میدادیم (مثلا سرقت از کا.سینو توی همون SA و باقیه چیزا) با
گرفتن محله ها وخیابونا یا مثلا مبارزه با بالاس ها!! :دی

کلا خیلی سطح پایینه :دی و به درد جی تی ای نمی خوره:دی

دیگه حالا که این بازی قراره فقط توی LA هم باشه این چیزا بیشتر خودش رو نشون میده
اتفاقا مزه GTA به همین هرج و مرج و خیابونی بودنش اسمش که روشه یرقت بزرگ اتوموبیل یعنی دله دزدی خیلی خوبه اول بازیمثل SA کوچیک باشی کمکم پیشرفت کنیو کله گنده بشی
اخه مگه بازی هم باید با کلاس باشه :d بازی باید حال بده

برای چی مگه gta iv مشکلی داشت؟؟ اسمشو نبر که بحثش جداست

سر همون iv هم كلي بازي دراوردن ولي بعد از يه مدت عادي شد،
حالا اگه بيان به اين اسمشو نبر گير بدن و ببينن نتيجه داد، يه وقت خدايه نكرده سر بازي هاي ديگه هم از اين بازي ها دربيارن و كلا بازار بازي به فنا ميره.
بي خيال....
بحث تاپيك را منحرف نكنيم ( البته فقط خودم منحرف كردم، پوزش از دوستان )

• Like
Reactions: CriRo7
اتفاقا داستان خیلی بهتره تا تو گنگستر ها و خیابون های کثیف اتفاق بیوفته تا توی بالا شهر و بچه پولدارا
داداش بازی رو تا حالا که من دیدم یه طوری ساختن که همه سلیقه ها رو در بر میگیره : اولش از فقر و بدبختی و پایین شهر شروع میکنی با خلاف های کوچیک و باند های کوچیک مواد مخدر و .. بعدش هی میای بالاتر دقیقا مثل دنیای واقعی ! هی میای بالاتر میری بالاشهر بچه پولدار کله گنده و با گروه های مافیایی همکاری میکنی ! کلا بازی مو لای درزش نمیره ! و اینم بگم تو GTA IV یه فیلم سینمایی بود به نام مرحه سرقت از بانک ! لامصب چی بود تو کفش موندم فقط .

من امیدوارم مثل Gta iv باشه تا san andreas چون از همه نظر مخصوصا داستان بهتر بود.
san andreas تنها نکته مثبتش شخصی سازی قوی کاراکتر بود مثل خالکوبی و مدل مو و تیونینگ ماشین .....
مگر نه که cj رو به niko ترجیح میده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or