اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
امیدوارم یه تریلر 2-3 دقیقه ی زیبا مثل Max Payne 3 نشون بدن تا اولین تیزر GTA IV.
با V ام بنده به درجات عالی و متعالی گیمینگ میرسم و با این نسل خداحافظی میکنم :دی.

Kotaku به نقل از یه منبع ناشناس و نزدیک به راک استار،گفته که احتمالا بازی تو LA اتفاق میافته و احتمال داره بیشتر از یه کاراکتر هم قابل بازی باشه!! البته نگفته این کاراکترا انتخابشون چه جوریه!در طول داستان تغییر میکنن یا اول بازی میشه یکی رو انتخاب کرد باهاش ادامه داد!
البته اکثر شایعه هایی که الان هست هیچ کدوم جدید نیستن و خیلی وقته صحبتش هست،ولی خُب با تائید بازی دوباره سر و کلشون پیدا شده:دی

فقط امیدوارم دوباره بحث گنگ های مسخره ی LS رو پیش نکشن که واقعا مسخره میشه!

--------------------------

یه مورد دیگه اینکه به نقل از VG سهام شرکت Take Two از دیروز که بازی معرفی شده 6 درصد افزایش داشته!

و همینطور پیشبینی شده که اگه با پخش تریلر ، زمان رسمی انتشار هم از طرف راکستار اعلام/تایید بشه این افزایش ادامه هم خواهد داشت :دی

ایرانیش میشه GTA 6 ...!!! :)) !!!! لول...
خدا رحم کنه برای سیستم مورد نیازش...! ان از چیزفیلد3 که ترکونده ... حتما 2 ملیون هم باید برای اون سیستم جمع کنیم...!!!

GTA vice city=جی تی ای 4
GTA san anderias= جی تی ای 5
GTA liberty city= جی تی ای 6
GTA vice city stories=جی تی ای 7
GTA liberty city stories=جی تی ای 8
GTA IV=جی تی ای 9
GTA IV episodes from liberty city=جی تی ای 10
GTA V=?:-/:))
خدا بخیر کنه

Just Cause و Total Overdos رو هم اضافه کن
چقد GTA داریم....:دی :دی

از اونجایی که دیگه این نسل کنسول ها به آخر خط رسیدن فکر نکنم تغییر خیلی زیادی در گرافیک ببینیم احتمالا بیشتر روی امکانات و قابلیت های مختلف توی بازی کار کنن که از نظر من خیلی ام بهتر میشه اینجوری
چون اکثر طرفدارای gta اون رو به خاطر gameplay عالی و fun اش دوست دارن

از اونجایی که دیگه این نسل کنسول ها به آخر خط رسیدن فکر نکنم تغییر خیلی زیادی در گرافیک ببینیم احتمالا بیشتر روی امکانات و قابلیت های مختلف توی بازی کار کنن که از نظر من خیلی ام بهتر میشه اینجوری
چون اکثر طرفدارای gta اون رو به خاطر gameplay عالی و fun اش دوست دارن
آره دقیقا موافق هستم که بهتره این بار فقط تمرکزشون رو گستردگی باشه . البته با این ماد جدید برای GTA IV که گرافیک بازی رو وحشتناک کرده انتظار یک گرافیک بسیار عالی رو دارم .

گویا بازی دوباره بعد San Andreas به کالیفرنیا برمیگرده و داستانش تو لــُــس آنجلس میگذره . همچنین گفته شده که بازی دارای بیش از یک شخصیت Playable هستش ... منبع .

Hollywood ... ? :-/:shrewd:

آره دقیقا موافق هستم که بهتره این بار فقط تمرکزشون رو گستردگی باشه . البته با این ماد جدید برای GTA IV که گرافیک بازی رو وحشتناک کرده انتظار یک گرافیک بسیار عالی رو دارم .

درسته اما اون mod برای pc بوده
ولی بازی مولتی پلتفرم هست 100% باید محدودیت های کنسول ها رو در نظر بگیرن

البته شما GTA 4.5 (چهار و نیم) رو یادتون رفت مثل اینکه :d آخه اومده بودن و یه سری Mod واسش گذاشته بودن و یه سری ماشینها رو عوض کرده بودن بعد همه بهش میگفتن 4.5 ! میدونی این جمله یعنی چی ؟؟؟ :d تازه GTA در تهران رو یادت رفت :d ! وای خدا چقدر من هر روز با همه سر این شماره ها سر و کله میزدم !

فقط امیدوارم دوباره بحث گنگ های مسخره ی LS رو پیش نکشن که واقعا مسخره میشه!

--------------------------

یه مورد دیگه اینکه به نقل از VG سهام شرکت Take Two از دیروز که بازی معرفی شده 6 درصد افزایش داشته!

و همینطور پیشبینی شده که اگه با پخش تریلر ، زمان رسمی انتشار هم از طرف راکستار اعلام/تایید بشه این افزایش ادامه هم خواهد داشت :دی
اتفاقا داستان خیلی بهتره تا تو گنگستر ها و خیابون های کثیف اتفاق بیوفته تا توی بالا شهر و بچه پولدارا

@ فریدون : بابا SA و VC خیلی فان بودن ! IV جدی تر و با کلاس تر بود ...
پ.ن : این V میتونه یجورایی vice city رو تداعی کنه ! بازی تو وایس سیتی ـه آقا ...
حرفه این موجودُ دست کم نگیرین :|
هرچی گفته درست درومده :|
پارتی مارتی داره تو gamespot :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or