اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
هم خوشحال شدم هم ناراحت.خوشحال شدم چون دارن اینقدر زود قسمت بعدی رو میدن ولی ناراحت شدم چون میخواستم gta بعدی رو تو نسل بعد با گرافیک نسل بعد ببینم.
تازه از نظر نمره عمرا به iv برسه چون بیشتر نمرات iv به این خاطر بود که با San anderas مقایسه می شد اما الان این نسخه با نسخه عظیم قبلی مقایسه می شه که 100% باعث کاهش نمره اش میشه.

هم خوشحال شدم هم ناراحت.خوشحال شدم چون دارن اینقدر زود قسمت بعدی رو میدن ولی ناراحت شدم چون میخواستم gta بعدی رو تو نسل بعد با گرافیک نسل بعد ببینم.
تازه از نظر نمره عمرا به iv برسه چون بیشتر نمرات iv به این خاطر بود که با San anderas مقایسه می شد اما الان این نسخه با نسخه عظیم قبلی مقایسه می شه که 100% باعث کاهش نمره اش میشه.

اخه رفیق کی رو دیدی که جی تی ای رو بخاطر نمره پایین تر نسبت به شماره قبلیش بازی نکنه یا اصلا به نمره جی تی ای اهمیت بده؟

بعضی از بازی ها هستن که نمایشگاه و نظرات منتقدا و نمرات هیچ تاثیری روشون نداره. مثل همین جی تی ای. چون همه اونایی که جی تی ای رو دوست دارن 100 در صد همه شماره شو بازی میکنن. حالا میخواد 10 بگیره میخواد صفر بگیره.

در ضمن شما به این جمعیتی که تو سایت ها و فروم ها هستن اصلا توجه نکن. مگه فوقش چقد میشن؟ حداکثر خودشو بکشه میشه 1 میلیون.
جی تی ای 20 میلیون بیشتر فروخته و خواهد فروخت این 19 میلیون نفر بقیه از هزار راه دیگه با این بازی اشنا شدن که اصلا این نمرات و امتیازات و بهترین بازی سال و این جور چیزا رو یه بارم تو عمرشون ندیدن.

وای خدا . فقط دوست دارم بدونم که گرافیکش چقدره . وقتی با یه ما از موتور قبلی یه قول می سازن ، نسخه ی جدید بازی باید واقعا دیدنی باشه .
خدا کنه شهر بازی همون هالیوود باشه که اعلام کردن ، وگاس و این ها حال نمی ده .

وای خدا . فقط دوست دارم بدونم که گرافیکش چقدره . وقتی با یه ما از موتور قبلی یه قول می سازن ، نسخه ی جدید بازی باید واقعا دیدنی باشه .
خدا کنه شهر بازی همون هالیوود باشه که اعلام کردن ، وگاس و این ها حال نمی ده .
موافقم اگه Hollywood باشه رسما عالی میشه:x

وایساده وسط امتیازای بازیای کلفت آخر سالی تریلر میخواد بده بیرون ! دهن R* سرویس ...
خدا کنه بازی شبیه IV باشه ... بهترین GTA بوده قطعا .

اخه رفیق کی رو دیدی که جی تی ای رو بخاطر نمره پایین تر نسبت به شماره قبلیش بازی نکنه یا اصلا به نمره جی تی ای اهمیت بده؟

بعضی از بازی ها هستن که نمایشگاه و نظرات منتقدا و نمرات هیچ تاثیری روشون نداره. مثل همین جی تی ای. چون همه اونایی که جی تی ای رو دوست دارن 100 در صد همه شماره شو بازی میکنن. حالا میخواد 10 بگیره میخواد صفر بگیره.

در ضمن شما به این جمعیتی که تو سایت ها و فروم ها هستن اصلا توجه نکن. مگه فوقش چقد میشن؟ حداکثر خودشو بکشه میشه 1 میلیون.
جی تی ای 20 میلیون بیشتر فروخته و خواهد فروخت این 19 میلیون نفر بقیه از هزار راه دیگه با این بازی اشنا شدن که اصلا این نمرات و امتیازات و بهترین بازی سال و این جور چیزا رو یه بارم تو عمرشون ندیدن.
اصا مگه من بحث بازی کردن اورم؟من گفتم نمراتش اینجوری میشه نه اینکه فروشش به خاطر نمراتش کم میشه یا هر چیز دیگه.
تازه بازی اگه تو las vegas باشه عالی میشه

یا قرآن ! همین الان از بیرون اومدم این خبرو خوندم هنوز باورم نمیشه ! فقط فکرشو بکن چی میشه اگه این قسمت توی Sanandreas باشه.و مثل Sanandreas شامل جاده های خارج شهر و به اون عظمت باشه ! واقعا که هیچ نسخه ای از GTA به پای Sanandreas نمیرسه.اگه این قسمت توی Sanandreas بود شام همه مهمون من :d ولی با این تاخیرهای معروف راکستار و کلا روند ساخت نسخه های GTA فکر کنم مثل Sanandreas میخوره به آخرای این نسل کنسول ها.البته راکستار طول میکشه بازیهاش ولی بعدش که میاد بیرون همه ی 10 ها رو درو میکنه.لامصب کم نذاشت این نسل :d

از یک لحاظ دوست دارم تو Vice City و سان آندریاس باشه ولی بیشتر دوست دارم یک مکان جدید باشه مثلا شیکاگو یا بوستون یا حتی خارج از امریکا درکل فضای جدید بیشتر میپسندم تا مکان ها قدیمی و تکراری
منتظرم ببینم شخصیت بازی جدیده(که هست احتمالا) یا از قدیمی ها هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or