اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
مکس پین 3 اولای 2012 میاد ، اینو میشه بندازن دو ماه آخر سال ، مشکلی پیش نمیاد :biggrin1: ...
*R و اخر سال!!!!!! عمرا
معمولا اوائل یا اواسط سال بازیشو ریلیز میکنه
مکس که اول میاد پس اول سال هیچ اواسط به نظرم بهترین زمان برای ریلیزه
تابستون مضحک ترین فصل گیمینگه حالا هرکس تو این فصل بازی توپ ریلیز کنه برده (اشتباه نکنم Batman AA تابستون ریلیز شد که اونقدر فروخت)
البته یه احتمال دیگه هم وجود داره! یکماه قبل از عرضه بازی یکسال تاخیر بخوره و صنعت گیمینگ رو چند هفته عزادار کنه مثله GTA IV :|(فقط فحش ندید:d)

برای رضای Enel راک استار; Health Pack بشه برداشت (کنار اون چند میلیون تن اسلحه 4 تا HP چیزی نیست خب!)، نمایشگاه ماشین + پارکینگ بزرگ!، قابلیت خریدن خانه کوچک و بزرگ در سراسر شهر، Map کوچیکتر ولی جزئیات بیشتر.
با تشکر از راک استار :دی.

برای رضای Enel راک استار; Health Pack بشه برداشت (کنار اون چند میلیون تن اسلحه 4 تا HP چیزی نیست خب!)، نمایشگاه ماشین + پارکینگ بزرگ!، قابلیت خریدن خانه کوچک و بزرگ در سراسر شهر، Map کوچیکتر ولی جزئیات بیشتر.
با تشکر از راک استار :دی.

تمام این چیزای بالا :دی به اضافه بازگشت GYM و GF های کارامده SA :دی و کلا اون چیزایی که توی TBoGT بود دیگه چیزی نمی خوام :دی

درکل یه چیزی میخوام تو مایه های Vice City نه یه بازی خشکی مثل شماره 4
biggrin1.gif
.
ما VC و SA رو بیشتر دوست میداریم راک استار
biggrin1.gif
.
دقیقا!:d
شماره 4 از همه نظر عالی و تک بود ولی تنها مشکلش این بود که مثه SA , VC نبود و ازادی نداشتیم

آخرین ویرایش:
تمام این چیزای بالا :دی به اضافه بازگشت GYM و GF های کارامده SA :دی و کلا اون چیزایی که توی TBoGT بود دیگه چیزی نمی خوام :دی
درکل یه چیزی میخوام تو مایه های Vice City نه یه بازی خشکی مثل شماره 4 :دی.
ما VC و SA رو بیشتر دوست میداریم راک استار :دی.

من اول خبر رو خوندم فکر کردم سرکاری هست بعد دیدم کاملا جدیه :دی GTA IV با اینکه به اندازه SA بهم حال نداد ولی بازم یه عنوان فوق العاده تو این نسل بود، بی صبرانه منتظر اولین تریلر بازی هستم، اصلا یه حس عجیبی دارم الان :دی خدا کنه یه چیز درست و حسابی نشون بدن نه یه تیز ساده که هیچی ازش معلوم نباشه :دی

من اول خبر رو خوندم فکر کردم سرکاری هست بعد دیدم کاملا جدیه
:دی GTA IV با اینکه به اندازه SA بهم حال نداد ولی بازم یه عنوان فوق العاده تو این نسل بود، بی صبرانه منتظر اولین تریلر بازی هستم، اصلا یه حس عجیبی دارم الان :دی خدا کنه یه چیز درست و حسابی نشون بدن نه یه تیز ساده که هیچی ازش معلوم نباشه :دی
اخ اسم sa رو نیار که رفتیم تو خاطرات:((
بیاد به همه بچه خوشگلا نشون بده امتیاز گرفتن یعنی چی
میدونید میانگین 97.01 یعنی چی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or