اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
به داخل V دقت کردید ؟ ممکنه بخواد چیز خاصی و بهمون بگه ؟! :d
یادمه شماره چهار و میگفتن یک خانم شخصیت اول بازیه نیکو بلیک شد که خیلی به چهره خودم شباهت داره :d

راکستار چی شده انقدر دنبال معرفی کردن بازی هاش شده اون از مکس پین 3 این از GTA V که میخواد معرفیش کنه :d چیزی که مشخصه اول سال نمیاد و یا وسطای سال میاد یا آخراش ولی میخوام ببینم شخصیت جدیدش کیه مثل جان و نیکو و مکس یک دست کتکش نزدن بدن بیرون یا نه:d
Agent نمیخواد معرفی کنه؟:-/

WOW از همین الان رفتیم تو کار CAN'T WAIT :دی واقعا بازی که تو خاطر هاست هر نسخش
من احتمال زیاد میگم 2013 میاد حتی ممکن برای نسل بعد کنسول ها باشه ها :دی

یعنی به نطرت پای ف*راماسونروی در میان است ؟؟؟؟ :دی

نه کاری به فرمان آن سو کار ندارم :دی آخه درس من طوریه که حتی پل درازی که تو آمریکاس ( اسمش یادم نیست ) و فهمیدم میشه به آدمهایی که دستشون و بهم دادن تشبیه کرد هیچ چیزی و بی حکمت نمیدونم
( عاقبت مطالعه زیادی ) :دی

------
دیروز رفته بود برنامه بگیرم یکی میگفت بچه ها این بازی و دوست دارن , دوست دارن سوار ماشین بشن پیاده بشن باز سوار اون یکی ماشین بشن :))

GTA اینقدر بزرگ هست که نیاز به انونس نمایشگاهی نداره.

دقیقا
همین الان مثه بمب صدا میکنه
لامصب آنونسشم خاصه >:d<
رفتم تو فضا :d

یکی جواب ِ سوال ِ ما رو بده ، دیگه صد در صد واسه این نسل میاد یا هنوز معلوم نیست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or