اولین تریلر GTA V در 2 نوامبر (آپدیت: منتشر شد)

.:Pouria:.

کاربر سایت
درود

gta-v-280x80.jpg

امروز در سایت رسمی راکستار گیم ، عکسی با مضمون اولین ترلیر GTA V به نمایش در آمد . بدین ترتیب GTA V به صورت رسمی معرفی شد .
راکستار تاریخ انتشار این تریلر را 2 نوامبر اعلام کرد .
این تریلر چهارشنبه هفته آینده منتشر خواهد شد .

آپدیت :
فروشگاه بزرگ GameStop تاریخ انتشار بازی را 2 سپتامبر 2012 برای Pc , Ps3 , X360 اعلام کرده است .
لینک

منبع

آپدیت :

از [URL="http://www.rockstargames.com/newswire/article/19341/grand-theft-auto-v-trailer-110211.html"]اینجا
می توانید تریلر را مشاهده کنید .
[/URL]

آخرین ویرایش:
دستت درد نکنه یعنی میخوای بگی من نمیدونم معنیش 5 میشه :دی
من یک لحظه فکر کردم اون خطایی که درون V دادن منظور یا یک نوع اطلاعات از بازیه مثلا جایی وجود نداره پلی جای دیدینی در خارج از کشور که به همچین خطایی بخوره ! :D
نــــــــــــــــه این چه حرفیه من منظورتو بد فهمیدم ;)

ولی وجدانا خیلی منحرفید دوس دارید بازی توی وگاس باشه و اینا اونا همه باشن :> ای شیطونا :d

ولی در کل میتونم بگم بهترین خبری بود که توی 1 سال اخیر شنیدم.

برا من که زیاد فرقی نمیکنه.هنوز IV رو تموم نکردم:دی
ولی خُب خبر برگی بود.امیدوارم اون چیزایی که به دلیل محدودیت (حالا سخت افزاری یا وقت یا هرچی)نتونتن تو IV پیاده کنن اینجا بکنن.

من مطمئن بودم نسل بعد میاد و این نسل دیگه حداکثر یه نسخه بدون شماره (مثل Vice City , San Andreas) میدن بیرون ! :دی البته از یه نظر هم حق دارن. الآن بیشتر از 100 میلیون کنسول روی هم فروش رفته و GTA V هم فروش فوق العاده ای رو تجربه میکنه ولی اگه اول نسل بعد می اومد دیگه انقدر نمیفروخت ! :دی

خب واسه اونایی که مثل من از تغییر نسل بدشون میاد خوب شد ... چون خود GTA به تنهایی میتونه کم کمش یکی دو سال همین نسل رو رو پا نگه داره.

به به رسما نابود شدم با خبر!
یه چیزی :
شما به اون کادری که FIVE توش نوشته شده دقت کنید!
یه حالت پارچه یا دستمال داره( از اونایی که سیاه پوستا میبستن به سرشون توی نسخه سان آندرس!)
یعنی بازم سیا پوسته شخصیتش!؟
بازم قابلیت کاستومایز شخصیت اصلی مث SA میشه :((؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or