اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
قراره فردا شب تریلر روی توی بازی دالاس با اوکلاهاما تو فینال کنفرانس غرب NBA نشون بدن ... میشه ساعت 5:30 صبح
به وقت خودمون ! :d

dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی دوشنبه ی هفته ی اینده به نمایش درخواهد امد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.اگرچه این تاریخ هنوز از سوی ACTI تایید نشده.
ویرایش:Infinity Ward این تاریخ رو امروز تایید کرد.
منبع:VG24/7

سلام دوستان پس چی شده این تریلری که ما براش داریم لحظه شماری می کنیم.

مثل اینکه تو Commercial نشون دادن تریلر ... تویت ملت باحاله ... مثل اینکه به New york حمله میشه ... ولی تو سایتش هنوز همون تریلر قبلیه به اسم America .... هست ...
ویرایش : مطمئن نیستم .. شاید این تریلری که میگن پخش شده همون قدیمیه باشه .. ملت امریکا دیوانن ... چرت و پرت دارن اخبار رو تویت میکنن .. من گیج شدم :دی

این اکتی هم عجب هوشی داره بهترین جای ممکن میخواد تریلر بازی نمایش بده منتظرم تریلر بازی بیرون بیاد امیدوارم بازی عالی باشه اینجوری هم که مشخصه نسبت به نسخه قبل پیشرفت زیادی کرده

خوب که چند خط بالاتر بهتون گفتم ... قراره تریلر رو توی بازی امشب بسکتبال نشون بدن، یعنی اولین جایی که رسما پخش میشه اونجاس ! پارسال هم به همین شکل پخش شد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or