اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
7 ماه فقط!! آره دیگه موتور بازی که هست و اصلا نیازی جز تغییر لوکیشن نیست. گیم پلی هم که همونه فقط یه دو تا اسلحه میاد که فرقش اینه که لیزر داره. مولتی هم که همون رو میخوان تحویل ملت بدن و با 4 تا صحنه سینمایی دوباره N میلیون بفروشن!

البته اشتباه نشه! تمام این نکات بد که نیست، خیلی هم خوبه! ولی خیلی وقته گندش در اومده...

Call Of Duty نه تنها فعلا میدون رو به Battlefield نمیده ,بلکه هیچ وقت به Battlefield میدون رو نخواهد داد.میگید نه؟ تریلر رو ببینید!!! :d
اح.چه جالب:">يعني اصلا واگذار نميكنه اين ميدون رو؟:-/:">چه اقتداري داره اين cod لامسب:">
عزيز من اين قدر با اطمينان صحبت نكن چون من يكي كه در شكست خوردن cod ترديدي ندارم.

اح.چه جالب:">يعني اصلا واگذار نميكنه اين ميدون رو؟:-/:">چه اقتداري داره اين cod لامسب:">
عزيز من اين قدر با اطمينان صحبت نكن چون من يكي كه در شكست خوردن cod ترديدي ندارم.

دوستان مگه معیاری داره این غلبه و شکست خوردن و اینا؟:|مثلا بعد از اینکه دو بازی منتشر شد میان میگن فلان بازی با اختلاف 2 گل در مقابل فلان بازی دیگر به پیروزی رسید؟:|

شمام اینقدر مطمئن نباش!!!

همه چی بعد از تریلر روز دوشنبه مشخص میشه.

شما حتما و بدون کوچکترین فکری به اعتقاد خودت پایبند باش اصلا عقب نشینی نکن..!!اصلا.!!
شما میدونی هنوز سرورهای Mw1 پر هست..؟؟!!اونم تا خر خره..؟؟!!میدونستی هنوز تو search and destroy تو MW2 رقیبی وجود نداره.؟؟!!شما میدونستی که چند میلیون user دارن صبح تا شب و برعکس چه ps3 چه xboxدارن Mw1&2 بازی میکنن.؟؟!!!خواهشآ اگه از چیزی بدت میاد نیا اون رو بکوب..!!!این درست نیست..!! کسی بهت نمیگه خیلی شجاع بودی که بازی رو کوبیدی..!!تو همین سایت رای گیری همه چیرو مشخص کرد..!!

مطمئن باش EA یه جای خالی تو بهشت برات رزرو میکنه بس که تو در مو اقع ضروری و غیر ضروری ازش حمایت کردی:|:d
اجرت با EA>:d<

پيشنهاد ميكنم دوستان تا پس فردا دندون رو جيگر بگذارن تريلر mw3 بياد بعد همه ميتونيم مثل بچه ها به خاطر دوتا بازى تو سر و كله ى هم بزنيم بعدم بريم هر دوتا رو بخريم هر دو رو بازى كنيم و حالشو ببريم و به ريش هم ديگه بخنديم :d

آخرین ویرایش:
خیلی جالبه به همه چی اعتراض داریم به اینکه نمره ی یه بازی خوبه نمره ی یه بازی کمه منتقدا زیاد نمره میدن کم نمره میدن فقط جوه هیچ کسی نظر خودشو نمیده تا کسی میگه کال تکراری شده همه میگن تکراری شده در حالی که همه میدونن این بازی چقدر خوبه و چقدر منتظرن که تریلر جدید بازیو ببینن ولی از روی جو میگن کال بده واقعا نمیدونم چطور بعد از تجربه ی بخش تکنفره ی بدکمپانی دو بازم به این دل بستین که با گیم پلی خشک خودش بتونه کال رو شکست بده بابا این کال هر بازی نیست و عظمتشم لازم به توصیف نیست

شما حتما و بدون کوچکترین فکری به اعتقاد خودت پایبند باش اصلا عقب نشینی نکن..!!اصلا.!!
شما میدونی هنوز سرورهای Mw1 پر هست..؟؟!!اونم تا خر خره..؟؟!!میدونستی هنوز تو search and destroy تو MW2 رقیبی وجود نداره.؟؟!!شما میدونستی که چند میلیون user دارن صبح تا شب و برعکس چه ps3 چه xboxدارن Mw1&2 بازی میکنن.؟؟!!!خواهشآ اگه از چیزی بدت میاد نیا اون رو بکوب..!!!این درست نیست..!! کسی بهت نمیگه خیلی شجاع بودی که بازی رو کوبیدی..!!تو همین سایت رای گیری همه چیرو مشخص کرد..!!

شما ميدوني من اصلا در مورد mw1 ,mw2 هيچ حرفي نزدم
شما ميدوني يكي از بهترين بازيهاي عمرم mw1 بوده؟
شما ميدوني اين حرفيايي كه الان زدي خيلي بي ربط بود.چون من دارم با توجه به حوادثي كه اين چند وقت رخ داده صحبت ميكنم.iw ضعيف شده.cod.bo گند زد و acti هم بدجوري لجباز شده و اين ها همه با محصول بعديشون در ارتباطه و هيچ ربطي هم به mw1,2 نداره كه انداختيشون وسط
در ضمن وقتي هنوز حاضر نيست موتور بازي رو عوض كنه و از اون ور هم روي bf انواع و اقسام سرمايه گذاري ها داره انجام ميگيره توقع داري من چه پيشبيني تو كلم باشه
به هر حال زمان همه چيز رو مشخص ميكنه و معلوم ميشه كي درست گفته و كي غلط
مطمئن باش EA یه جای خالی تو بهشت برات رزرو میکنه بس که تو در مو اقع ضروری و غیر ضروری ازش حمایت کردی:|:d
اجرت با EA>:d<
بيخيال بابا.چه ربطي داشت اخه:|

آخرین ویرایش:
درست قضیه pes و fifa داره تکرار میشه ! دوستان شاید تا امروز هیچ رقیب جدی برای COD وجود نداشت که تونست این قدر فروش کنه و محبوب بشه ! ولی این دفعه BF 3 میتونه جلوی اسب تازونی های ACTI رو بگیره ! من خودم عاشق MW 1 بودم از 2 هم خوشم اومد با سری های اولی COD هم بسیار زندگی کردیم ! ولی دیگه توی COD : BLACK ops رسما گند زد درسته داستانش خوب بود ولی همه ی المان های تکراری و قدیمی ! بعد جالبی این سری COD همین قضیه کاپیتان پرایس لامصب از دهه 40 تا حالا زندست

درست قضیه pes و fifa داره تکرار میشه ! دوستان شاید تا امروز هیچ رقیب جدی برای COD وجود نداشت که تونست این قدر فروش کنه و محبوب بشه ! ولی این دفعه BF 3 میتونه جلوی اسب تازونی های ACTI رو بگیره ! من خودم عاشق MW 1 بودم از 2 هم خوشم اومد با سری های اولی COD هم بسیار زندگی کردیم ! ولی دیگه توی COD : BLACK ops رسما گند زد درسته داستانش خوب بود ولی همه ی المان های تکراری و قدیمی ! بعد جالبی این سری COD همین قضیه کاپیتان پرایس لامصب از دهه 40 تا حالا زندست

شما مطمئنی Black ops رو بازی کردی ؟!

:|
البته بهت بگم که کاملا BO و MW2 یک بازیه کنسولیزه بودن شکی ندارم ولی!!!!!
شما بیا به من بگو چه فرقی تو 3 تا نسخه اول میبینی به غیر از KillStreak توی مولتی پلیر؟
به خدا این تریلرم 2تا صحنه سینمایی میذارن درجا همتون راحت Hype میشید !!!!
تو سایتم رای گیری کنی همه مشااله سن زیر 20 و جو گیر !!!!!
شما فکر کن بازی که به خاطرش 3 تا عنوان رو میذارن کنار یعنی چی یعنی MONEY
کلا تا وقتی COD تصمیم به تغییرات کلی نکنه یه موتوری عوض کنه این بازی همچنان یه بازی نوب پسند خواهد ماند!!!!!
اونایی که هی میگن نوبه و ... مثلا BF : BC2 خیلی حرفه ای بود ؟.
دقیقا حرفه ای تر بود شما نیاز نیست حالت به هم بخوره نظر خودمو گفتم

آخرین ویرایش:
دوستان جوگیر که هی میگن cod این جوریه اون جوریه وقتی بازی اومد همتون میرین بازی رو میگیرین 50 ساعت میشین بازی میکنین هم آنلاین هم سینگل پلیر پس کسی که خیلی از یه بازی ناراضی باشه بازی رو نمی خره .
اونایی که هی میگن نوبه و ... مثلا BF : BC2 خیلی حرفه ای بود ؟ من خودم از دوتا بازی خوشم میاد ولی بعضیا با این حرفا دیگه حال آدمو به هم میزنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or