اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.اگرچه این تاریخ هنوز از سوی ACTI تایید نشده.
دیگه مثل برنامه سالیانه شده، بچه ها دقیق از تاریخ عرضه، المانهای بازی، حتی نوع جو تریلر با خبر هستند.
خیلی مسخرس نه؟

تا روزی که گیم پلی یکی از عنصر های بازیسازی است؛ COD همواره بهترین اول شخص تاریخ خواهد بود.... و خواهد ماند.

حرفت رو تائید میکنم ، ولی وای به اون روزی که Battlefield به غیر از گرافیک در گیم پلی هم COD رو جای بذاره ! اونوقت تکلیف چی میشه ؟ معلومه ، Activision یاد میگیره به جز پول یکمم به پیشرفت فکر کنه.
البته DICE کلا عادت داره همه چیو بکنه تو بوق :d از جهتی هم Acti واسه این COD حالا حالا ها دندون تیز کرده و نمیخواد میدون رو فعلا به BF بده !

آخ چه جنگه باحالیه :x
بی صبرانه منتظر تریلر هستیم.

کلا به قول آریا یه چیزی منجفر میشه یکی داد میزنه یه جا صحنه آهسته میشه یکی تو بغلت میمیره، صحنه سیاه میشه و بعد از تو هلی کوپتر دارید میاید پایین، تیر میخوره به یکی، یکی داد میزنه و از این حرفا :biggrin1:.

اوج خلاقیتش مثلا این که آخر بازی میزنه 8/11/11 یعنی یه چیز جدید

همینش می ارزه به کل BF3

دوستان دلم از این میسوزه که درس عبرت کلا نمیگیرید اخه BO شما نمیبینید که اینقدر برا Mw3 خوشحالی میکنید من به شخصه اگه فقط campin رو بازی کنم اخه اونهایی هم که سنگ بازی رو به سینه میزنن فقط میخوان Pirate خوری کنن فقطم دلشون به سینگل بازی خوش هست منتظر killstreak جدید هستیم ببینیم چی رو سر ملت باید بزنیم!
من خودم از COD 4 تا همین BO رو ارجینال خریدم !! ببینیم این چه از آب در میاد:دی
دوستانی هم که میگید BF مالی نیست خواهیم دید;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or