اولین تریلر از MW3 در هفته ی اینده!

BLACK.HAWK

کاربر سایت
dm6dvxos8dm5bhojqmi6.jpg

اولین تریلر کامل از بازی بالاخره منتشر شد و به انتظار ها پایان داد.
عناوین قبلی به مانند MW2 و BLACK OPS تریلری در 23 می سال های گذشته به نمایش گذاشته بودند و این یک روند عادی برای سری COD شده است.
بازی در 8 NOV برای XBOX360-PS3 و PC خواهد امد.
منبع:VG24/7

آخرین ویرایش:
این Robert Bowling جوری گفت انجین رو بردیم بلا گفتم الان چی میشه . به قول همون کاربر تو Twitter یه خورده پول خرج کنید engine قویتری بسازید بابا . به نظرم هیچ شانسی جلوی BF3 نیست با روند مثلا تریلر بود این ؟

من که خیلی خوشم اومد ازش تریلر BF3 رو هم دیدم ولی اینو بیشتر دوست دارم حالا اونم بازی میکنم به خاطر گرافیکش و ببینم .;) کال آو دوتی از اون دسته بازی هایی هست که همیشه وقتی بازی میکنم آرزومه هیچ وقت تموم نشه. :x
ولی متاسفانه 4 ساعت بیشتر وقتتو نمیگیره;)

تریلر را دیدم عالی بود .

خلاصه این بازی هیچ شانسی نداره سر عرضه خواهیم دید .
جالبه که این بازی شده کلیشه ای ! اخه نکه دموی BF3 را که نشون دادند اوج خلاقیت بود اصلا خلاقیت از از سر و روش میبارید ! LOL

آخرین ویرایش:
بسیار بسیار عالی به نظرم عالی بود مخصوصا اون تیکه WW3 واقعا جالب بود به نظرم از الان از BF3 یک گام بلند جلو افتاده کلا COD ها این استدیو COD واقعی هستند :x

الان اوج شکوه و زیبایی بود این تریلر.... یعنی دریغ از یه دونه صحنه که اسکریپ نشده باشه. بازم مثل همیشه چندتا صحنه اسکریپ شده انداختن وسط تریلر فک ملت بیاد پایین :)) به خدا خیلی باحالن :دی

راستی سبک موزیکش یه ذره آشنا نبود؟!!!!فکر کنم شبیه این رو قبلا یه جایی شنیده بودم ها؟! :دی

تریلر رو دیدی؟ اگه دیدی: حال کردی پیش بینیو؟ :d

بابا پيش بينى حالا از شوخى بگذريم جايى ديده بودى يا خودت به اين نتيجه رسيدى
حالا يه چيز بگم باحال:
يه داداش دارم 10 ساله و اصلا به بازى رايانه اى علاقه نداره ولى وقتى داشتم تريلرو ميديدم امد نگاه كرد الان هنوز تو كفه (هايپ شده بچه)
اگه دقت كرده باشين اكتى به بخاطر bf3 احساس خطر كرده واسه همين سعى كردن تا ميتونن تريلرو با جوى سنگين و حماسى درست كنن هايپ بشيم
البته خيلى خوب شد اينجورى حالا اكتى ميفهمه اگه ميخاد ماشين پول سازيش همينجورى خوب كار كنه بايد برايش يكم پول خرج كنه اينقدر براى سازنده هاى بازى مشكل درست نكنه و يه كم بهشون زمان بده(هر سال انگار پفك نمكى cod نده بيرون)

آخرین ویرایش:
آخر من نفهمیدم چرا ملت همیشه میریزن سر این بازی خودشونو میکشن واسش. هر سال یه CoD میاد تو بازار مثل همیشه. حالا بحث من سر CoD نیست کلا هر بازی اکشن اول شخصی واقعا تکراری شده برام.

الان اوج شکوه و زیبایی بود این تریلر.... یعنی دریغ از یه دونه صحنه که اسکریپ نشده باشه. بازم مثل همیشه چندتا صحنه اسکریپ شده انداختن وسط تریلر فک ملت بیاد پایین :)) به خدا خیلی باحالن :دی

فردین جان یکم توضیح بده ببینم وقتی یه بازی را بخوان سینمایی کن باید چیکار کنن ؟:d
مثلا تو دموی اخر BF3 اونجا که ساختمون ریخت زمین بنظرت چی بود ؟!

خداییش تریلر قشنگی بود :دی

من مطمئنم که برای Multiplayer میرم سراغ BF3 در بحث سینگل هم مطمئنم دوباره Cod میخوره BF رو ! حرفی بود ؟

اوج تریلر سقوط اون ساختمون عظیم بود فک کنم اولین بار در صنعت گیم شاهد همچین چیزی بودم!
اوه نه چند هفته پیش تو تریلر BF 3 هم ی ساختمون سقوط کرد با همین زاویه!

خوب یاد گرفتن دیگه!
یه سری صحنه های سینماتیک میندازن بعد همه هم به به و چه چه میکنن!
کجاش خوب بود؟ اونایی که میگن خوب بود با درک واژه خوب مشکل دارن!

• Like
Reactions: Daedalus

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or