اولین تریلر از Max Payne 3 تا ساعاتی دیگر

Behrooz

کاربر سایت
سلام !
mp3-5-600x170.jpg

به محض ریلیز تریلر، می توانید آن را از اینجا مشاهده و دانلود کنید !

• Like
Reactions: Farh@d
منم اولین چیزی که با دیدن تریلر به ذهنم رسید متای بالای 90 و از نامزدهای گوتی 2012 بود :دی !لول ...
ولی تم و حال و هوا مکس پین رو نمیرسونه ... کاش رمدی انجینش رو میداد به R* این بازی رو با انجین Alan Wake میدیدیم :|:دی !
دقیقا یکی از اصلی ترین دلیل هایی که باعث شده حس حال مکس پین رو نداشته باشه انجینش هست !! که ماهیت بازی شبیه GTA کرده !!!

آقا خیلی هم شلوغش نکنید. با یه تریلر نمیشه خیلی خوب قضاوت کرد. البته از جو دو شماره قبل فاصله گرفته ولی این به معنی نابود شدن بازی نیست. مطمئن باشید حرفای زیادی برای گفتن داره که تو این شماره بزنه. البته اگه میتونست بازی رو به همون جو دو شماره قبل نزدیکتر بسازه بهتر بود ولی فعلا باید منتظر موند تا اطلاعات بیشتری ازش منتشر بشه.
البه منم از اینکه جو بازی آب و رنگ جی. تی. ای پیدا کرده زیاد خوشحال نیستم ولی باید صبر کرد.

به نظر من خیلی شلوغ شده!

مکس پین خیلی فضای آروم و خلوتی داشت!
ولی من هنوز تو کف این آهنگه اولشم! بد جوری خاطرات MaxPayne رو به یادم اورد!

مکس بی اصالت شد البته تقصیر خودش نیست چون به دنیای امروز پاگذاشت و ژانرش درست شناخته نشده بود
شبیه کین&لینچ یا جی تی ای میشه ولی احتمالا بازبیه خوبی از آب درمیاد ولی طرفداران مکس اونو با اکراه بازی خواهند کرد!

What a huge disappointment
هر ثانیه ازش که میگذشت آدم بیشتر ناامید میشد!اولش رو با اون موزیک شروع کردن که به نظر من دلیلی جز سوء استفاده از حس نوستالوژی بیننده نداشت!یعنی من کوچکترین ارتباطی بین اون موزیک و تم بازی ندیدم!درگیریهاش هم که عین GTA IV بود!خُشک و آروم!
من واقعا نمیدونم چی باید بگم دیگه،این عکسا خودش گویای همه چیز هست:
images

wallpapermaxpayne2thefallofmaxpayne021600_2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or